mount&blade'nin değerini katlayabilceğini düşündüklerim

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
1.köylere asker yerleştirebilme ama kısıtlı olmalı 20 fln ve siz köy içinde gezerken onlarda gezmeli
2.npcler arasında birini sürekli yanınızda gezdirmeniz isteğe göre costom sttlementsteki gibi
3.sehirlere kalelere ve özellikle köylere yaptığımız eklentilerin içerde sonradan oluşması
4.Malikane yaptırdığımız zaman köye asker yerleştirme açılmalı ve köy içinde gezerken fark edeceğimiz  aynı kale içindeki gibi küçük bir kabul odası gibi bişi olmalı  içinde sandık gibi kullanılabilen sabit eşyalar kesin olmalı depo olmalı köy için yicek ve silah saklayabilmeliyiz köylülere rahatca bağış yapabilmeliyiz
5.köylere koyduğumuz askerler(koyduk farzediyorum) sizin isteğinize göre yavaş bi biçimde asker yetiştirsinler max 10 kdr
6.oyun fazla kolay olmamalı hiçbi özelliği kalmıyor yani bi maceracı kolay zırh ve silah bulamamalı
en azından 15-20 lwl'e kdr göçebe yeleği gibi orta düzeyde idare etmeli yoksa alt zırhları hiç giymiorz halbuki tip açısından güzel fakat özelliği az zırhlar var (örn:kürk palto) oyuncu hepsini basamak basamak geçmeli
7.npcleri konus deyince muhabeti etmeli hatta sağa sola gönderebilmeliyiz (örnğn: al sen şu kdr adamı git  kolaçan et saldır )gibi lordlardan aldığımız dandik görevleri onlara yükleyebilmeliyiz
8.pazara mal satmaya giden köylülerin yanına birkaç koruma verebilmeliyiz ve kötü durumda haber verme olanağı olmalı
9.kergitlerin atlarının zırhı ve hucumu biraz artmalı sürekli yaya olan ırklara(nord rodok) ufak tefek süvariler eklenmeli
ve kergitlerede birkaç yaya, tabi bnlar diğerlerine göre daha güçsüz ve ucuz olmalı
10.av tarım gibi yeni dallar eklenmeli oyunculara yeni hareket şansları verilmeli (handa saf gibi dikilmek yerine oturmak bişiler yemek gibi etrafta yürümek gibi)
11.evlenme olablmeli ama illa bi npcyle değil herhangi bir köylüyle bile tabi her köylerde ve şehirlerde yolda dln muhabbet edip arkadaş olma onların evlerinde konaklama olanağı fln
12.npcleri kendimize lord atayabilme tabi onlarında bazı vasıflara ulaşması lazım sadıklık gibi fln
13.küçük beylikler kurabilmeliyiz köy mesela bir sivil insan topluluğu alıp yada askerlerden döndürüp parayla ev ağır yaptırım köy kurmak gibi ama zor olmalı tabi
köy kurmak yada bi köyü alıp evirip adam edip başkent gibi işe başlayabilmeliyiz
14.krallık dicem ama oda bi maceracıya çok gibi duruyor dediğim gibi küçük beylikler kurup başına geçip zamanla kral olmalı bence birden isyanla fln değil 0 dan başlayarak npcleri ve yetenekli askerleri farklı görevlere gönderebilmeli üst kademeye tayin edebilmeliyiz misal bi svadyalı şovalyeyi köy amiri fln yapıp köye yerleştirmeli bir kergit bahadırı ulak tayin etmeliyiz gibi emir verme seçenekleri artmalı
15.oyuna yeni görevler eklenmeli hep aynıları olmuo
16 lordlar arasın posta garnizonu gibi çalışabilmeliyiz tüm adamlarımıza görevler verebilmeliyiz lorddan aldığımız bir mektubu kergit avcısına verip al bnulord x'e götür gibi
17.karakterimizde din seçimi konulabilir konusmalarda hepsi göktanrına inanıyor sanki şamanizm budizm gibi npclerindde bu konuda seçiciliği olabilir
18.hanlarda yada pazaryerinde pazarlık yapabilmeli ve buradaki npclerin hareket fazlalığı olabilir hanlardakilerin dikilmek yerine yemek yeme yürüme kavga etme gibi...
19.kılıç kırılması ve kılcı yada mızrağı fırlatma seçeneği ve silahsızken atlayuabilme yakalayabilme yumruk gücününün artması olmalı...

hernekadar uçuk olsada birkaçı bile mount bladeyi uçurur tabi benim oyun anlayışıma göre
bildiğimiz gibi artık insanlar oyunlarda gerçekçilik aklına gelenleri yapabilme ve oyunun gidişatını kendi belirlemek fln istiyor (call of duty yerine gta4 gibi)

yorumlarınızı ve eklemelerinizi saçmaladıklarımı bildirmenizi temenni ediyorum...

Hiç uçuk kaçık öneriler değil, bir kısmı daha önce de yapıldı. Önerilerin hepsi bence mantıklı. En dikkat ettiğim vasıflar oldu, yani sadakat gibi. Nasıl ki oyunda onur var, cesaret, sadakat ve merhamet gibi vasıflar da olmalı.

Bunlar güzel öneriler yapılmalı bence.Haritada biraz daha büyütülse iyi olur.

Oyuna GERÇEKÇİLİK katıcak öneriLer tebrik ederim gerçekten çok güzeL öneriLer hiçde uçuk değiL modcuLar biLe beLki uğraşsaLar yaparLar bu öneriLeri..
Ama moderatörLer , Armağan Bey ve oyunun gidişatını değiştirebiLecek kişiLer bakmadığı için sadece hayaL ve modcuLara öneri o kadar bunLar..

Güzel Fikirler Fakat Pek Dikkate Alınacağını Düşünmüyorum Burda İyi Derecede İngilizcen Varsa İngilizce Foruma Yazmanı Yoksa Armagan Bey'le Görüşmeni Öneririm

Arkadaşlar bakmadığını nerden biliyorsunuz ya.Armağan Bey belki Türkçe forumda en fazla önerilere giriyordur.Ve girdiğini de biliyorum.(Bilmiyorum aslında duymuştum :grin:)Biraz karmaşık bir durum ama offf konuşturmayın beni giriyor işte yine de özel mesaj at sen bende çok sevdim önerilerini.

İstiosan Bi Gir Bakalım armağan Beyın Profılıne İstatistiklere Bak Hatta Dur Senın Uğraşmaman İçin Resmini Koyacam

Buyur En Cok Aktif Olduğu Bolumlerın İstatiği :
encokaktif.png

Bu Da En Çok İleti Yolladığı Bolumlerın İstatiği :
encokileti.png

Evet Buna Ne Diosun ?

türkce forunla armagan bey cok nadir ilgileniyor fakat moderatörler cok fazla girip cıkıyor türkce foruma

özel mesajla bildirmedim ve nasıl bildiririm bilmiyorumda aranızdan biri bunu benim adıma iletebilirse olabilir tabi beğendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom