Mount&Blade'e Yeni Bir Forum !

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
http://www.mountbladeturkiye.com/forum

Arkadaşlar Polycijska Tartışma Çıkar Diye Konuyu Açmadı Ama Ben Açayım Dedim.Mount Blade ye Yeni Bir Forum Geldi.Tamamen Legal.Ücretsiz Bir Forum Değil.Katılmanızı İsterim.Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum

NOT:Bu Forum Kesinlikle Resmi Foruma Karşı Bir İsyan Veya Rakip Forumu Değildir.

Yeni forumda denetimin daha sıkı olmasını,çenesi düşük insanların az olmasını,güzel bir aile olmasını umarak üye oluyorum.Umarım hevesim kırılmaz.
Teşekkür ederim GhostTR.

Polycijska Öyle Demişti Ama Çok Katılım Olursa Ücretli Domain Alınacağını Söylemişti Poly Böylelikle Forumun Kendine Özgü Teması Filan Olucak

Ücretli domain dedigin nedirki yılda 8 tl.

Eger 8 tl veremezse o admin boşa ugraşmasın der erxan

erxan said:
Ücretli domain dedigin nedirki yılda 8 tl.

Eger 8 tl veremezse o admin boşa ugraşmasın der erxan

Forum'a katılım olmasaydı o domain neye yarayacaktı? :smile: Allah'a şükür ilk günden uğraşlarımız boşa çıkmadı, güzel bir ilgi gördük. Bu forumda kaliteli işler yapan arkadaşlar, At&Kılıç Türkiye Forumuna'da ilgi gösteriyorlar. Bu kişileri orada da görmek gerçekten çok güzel.

Önemli olan domain değil. Ayrıca ikinci bir domainimiz daha var. :wink: : www.mountbladeturkiye.net.tc

Yani önemli olan forumun dış şahşahası değil içindeki kişiler ve içerik. Kaliteli bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Logo tasarımlarımız sürüyor. Yeni tema çalışmaları başladı... Bunların hepsini zaten forumda bulabilirsiniz. Eğer istediğimiz sonuca ulaşırsak, bu foruma masraf yapmaktan hiç kaçınmam/kaçınmayız.

Şuan hiç kötü bir tepki gelmedi, sadece biraz daha düzen oluşması ve ayak alışması gerek. GhosTR'nin de alıntıladığı gibi kesinlikle resmi foruma karşı yapılmış birşey değil. Tüm Türk oyuncuları bekleriz.

Sevgiler&SaygılarPolicijska

www.mountbladeturkiye.net.tc

ben de üye oldum .. site resmi forum kadar hatta daha güzel olur inş. ben buranın temasını renklerini falan seviodum bu yeni site de resmi forum gibi olursa iyi  :smile:

ben buradan ayrılmam zaten ama yeni forumlar açıldığını görmek güzel. Oraya üye olanlar da burayla irtibatı koparmasın ha :grin:
(Aman ha Aragorn üye olayım deme :grin:)

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom