Mount Blade Yeni Bir Forum Daha

Users who are viewing this thread

Sky™

Recruit
Arkadaşlar mount blade'nin daha çok tanınması için yeni bir forum daha açılırsa nasıl karşılarsınız.

tamam ben sadece anket gibi birşey yapıyorum açmadım dahaca eğer kötü karşılanrısa zaten aç mam merak etme  :wink:

Can sıkıntısı diyelim.... Ama kötü karşılanıyo gibi bu gidişle zaten aç mam Başka konular veya Oyunlarla ilgli açarım bende..

açıLsada pek tutmaz zaten..
2. Foruma geçenLer biLe sayıLı 3.ye 4-5 kişi faLan geçer taş çatLasın 15-50 civarı.. :grin:

Sizin bir öneriniz var mı nasıl bir konu üzerine forum açayım. Yada türk yapımı daha başka oyun var mı....

Canım sıkılıyo host var. Alan adı var. Bende boş durmasın diyorum Birde Vbulletin var. Sence en iyi smf mi yoksa Vbulletin mi?

Sky™ said:
Sizin bir öneriniz var mı nasıl bir konu üzerine forum açayım. Yada türk yapımı daha başka oyun var mı....
var..
kabus 22
koridor
pusu : uyanış
istanbul kıyamet vakti

başka türk oyunları da var ama amatör çalışmalar.

ismail.karakose said:
bide crysis var tabi sayarsan
crysis, crysis warhead ve farcry oyunlarının yapımındaki yüzlerce kişiden sadece 3'ü türk olduğu için yazmadım pek türk oyunu olarak bakılmıyo onlara

Bence farklı bir konuda aç. Sadece bir oyuna açmaya gerek yok. Her türlü oyun, hile, trainer v.b. şeylerle alakalı bir site açarsan eminim forumun büyük bir kısmı katılır  :wink:

Back
Top Bottom