emreziyaguner
Banned
güzel olurmu işineze yararmı yaramazmı diye görüşlerinizi bekliyorum...................eğer siz istemezseniz boşyere neden yapıyım........
Nasıl yapacan.emreziyaguner said:görüşlerinizi bekliyorum...................
Nedense bende onu hatırladım.Hiç birşey yapmadan görüş sormuştuSearcy said:Vay anasını bana kitapayı hatırlattı...
mazotu 1 ytl yapacamemreziyaguner said:Mount&Blade ye Online Mod yapacam!!!!!!
::karalord:: said:Nedense bende onu hatırladım.Hiç birşey yapmadan görüş sormuştuSearcy said:Vay anasını bana kitapayı hatırlattı...
Fugi said:kitapa anlatılmaz anlatılamaz
onu anlatmaya kelimeler yetmez cok kısa bir sürede forum efsanesine(türkçe forum) dönüşmüştür
admin olsam forum legend' rütbesini düşünmeden veririm o derece yani
ÖLÜMÜN SAATİ takma adıyla dead olan zombilerin kralı vardı o kral
dünyanın sonuydu
BU MODU TEK BAŞIMA YAPICAM VE SİZE GÖSTERİCEM
Ve kendisi : Tek kişi mod yapmaya çalışan ,benim kısa bir süre banlanmama sebep olan ,Zombi Krallığı rodok mu olsun gibi konular açan ve c....k kullandığı için banlanan kişidir yağniO ben değilim bu kadar da beni dışladınız yağni olmuyo kalbimi kırdınız
Harikaydı Şimdide testere arkadaşımız mod yapıyor yağniSir Peter said:Buyur yüzyılın bomba troop treesi (Tıkla yarıl diyorum) :
Ayrıca kendisi bazı gaflarıyla ünlüdür bkz (konu kilitlendiği için tam alıntı yapmadım) :
dünyanın sonuyduBU MODU TEK BAŞIMA YAPICAM VE SİZE GÖSTERİCEMVe kendisi : Tek kişi mod yapmaya çalışan ,benim kısa bir süre banlanmama sebep olan ,Zombi Krallığı rodok mu olsun gibi konular açan ve c....k kullandığı için banlanan kişidir yağniO ben değilim bu kadar da beni dışladınız yağni olmuyo kalbimi kırdınız
afedersiniz::karalord:: said:Harikaydı Şimdide testere arkadaşımız mod yapıyor yağniSir Peter said:Buyur yüzyılın bomba troop treesi (Tıkla yarıl diyorum) :
Ayrıca kendisi bazı gaflarıyla ünlüdür bkz (konu kilitlendiği için tam alıntı yapmadım) :
dünyanın sonuyduBU MODU TEK BAŞIMA YAPICAM VE SİZE GÖSTERİCEMVe kendisi : Tek kişi mod yapmaya çalışan ,benim kısa bir süre banlanmama sebep olan ,Zombi Krallığı rodok mu olsun gibi konular açan ve c....k kullandığı için banlanan kişidir yağniO ben değilim bu kadar da beni dışladınız yağni olmuyo kalbimi kırdınız