Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition

Users who are viewing this thread

Bu konuda bir önceki mesajımda bu paketi iade ettiğimi söylemiştim. Bir kaç ay önce tekrar satın alıp oynadım. Sorunsuz bir şekilde bitirdim. Bence her MB oyuncusunun denemesi gerek. Kendi kampımızı oluşturduğumuz ve geliştirdiğimiz kısım çok güzeldi. Ve birçok yeni güzel şey eklenmiş.
 
Bugün bitirdiğim mod. Harbi sağlam senaryosu vardı. Oyunda Warband'e göre yapabilecek çok şey var. Özellikle "Reforget Editon"da kereste ve madenlerde bir işçi olarak çalışabiliyorsunuz.
Umuyorum Bannerlord'da da böyle özellikler görürüz, görmeliyiz de... Zira bu kadar uzun zaman boyunca beklemenin sonucu sadece "Grafikleri Gelişmiş Warband" oynamak olmamalı!
 
Herkese merhabalar. 2 senelik konuyu hortlatayım dedim. Dün steam indiriminden DLC' yi aldım. Özellikle bozuk ve eksik Türkçe metin eleştirilerine rağmen "ne kadar olabilir ki" diye düşünmüştüm "o kadar olabiliyormuş". Gerçekten inanamadım. 1 saat kadar oynadım ancak grafik, detaylı parametreler, oyun atmosferi, deniz savaşları gibi pek çok ilgi çekici ve güzel şeye rağmen bu kadar berbat bir Türkçe olabilir mi bir Türk oyununda?
Bunca senedir nasıl düzeltilmez? Görev için konuştuğum köyün reisi benimle "senli benli" samimi bir dil kullanırken o diyalog penceresini kapatıp yeniden açtığımda "hoşgeldin yabancı" ayarına geçiyor. Bannerlord' da da mı böyle?
Şaşırdım açıkçası. Yazık edilmiş.
 
Back
Top Bottom