Mount&Blade Warband Tanıtım Videosu (ARmağan bey oyunu anlatıyor)(ingilizce)

Users who are viewing this thread

Duyduklarıma inanamıyorum  :smile: Fazla İngilizcem yok ama anladığım kadarıyla serverlar en fazla 32 kişi olabilecekmiş.Ayrıca fırlatma baltaları tekrar yerden alınıp fırlatılabilecekmiş.Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bot ekleme özelliği de eklenmiş.Çok hoş olmuş.Sanırsam kale savaşları henüz eklenmemiş ama ekleyeceklermiş.
Şimdi burayı konuştuğu İngilizceye bak hede hödösüyle dolduran zihinler damlar.Önceden söyliyeyim;ulan o oyunu oynarken daha düzgün Türkçe bile konuşamazsınız!Ha pardon bizim insanımız demez zaten öyle şey.

diğer online oyunlarda olduğu gibi m&b dede donmalar takılmalarla olucaksa hiç olmasın derim.çünkü multiplayer ın zevkini alamadıktan sonra ...

heralde developer ların hepsinde ıııı takıntısı var :grin: Cem Abi de öyle yapıyordu :grin:

ağaçlara ve yere saplanan okları baltaları toplayabiliyoruz 32 kişi ile oynanabiliyor en fazla anladığım kadarıyla

bu mod ne zaman çıkacak ? yeni bir versiyon gibi mi olacak yoksa yama mı olacak hem single hem multi oynayabilecek miyiz ?

djEmRe said:
heralde developer ların hepsinde ıııı takıntısı var :grin: Cem Abi de öyle yapıyordu :grin:
bence o devlerle ilgili değil sonradan ingilizce öğrenmiş neredeyse herkeste öyle bir takıntı vardır. Hangi kelimeleri kullanacağını düşünürken :grin:
SaldıraY said:
ağaçlara ve yere saplanan okları baltaları toplayabiliyoruz 32 kişi ile oynanabiliyor en fazla anladığım kadarıyla

bu mod ne zaman çıkacak ? yeni bir versiyon gibi mi olacak yoksa yama mı olacak hem single hem multi oynayabilecek miyiz ?
anladığım kadarıyla bunu bir çeşit yama gibi yayınlayacaklar ama gördüğün gibi çok aşırı farklılıklar ve geliştirmeler var.
Edit :8-9uncu saniyelerde söylediğine bak:Expansion yani geliştirme :grin:
Edit2: 57. saniyeye dikkat yeni krallık eklendi diyor ama sadece bildiğimiz krallıklar var. demek ki henüs eklemediler ki bence bu eklemesi kolay bir şey değil yani biraz daha var çıkmasına :grin:

Oguzhan said:
djEmRe said:
bence o devlerle ilgili değil sonradan ingilizce öğrenmiş neredeyse herkeste öyle bir takıntı vardır. Hangi kelimeleri kullanacağını düşünürken :grin:
SaldıraY said:

anladığım kadarıyla bunu bir çeşit yama gibi yayınlayacaklar ama gördüğün gibi çok aşırı farklılıklar ve geliştirmeler var.
Edit :8-9uncu saniyelerde söylediğine bak:Expansion yani geliştirme :grin:
Edit2: 57. saniyeye dikkat yeni krallık eklendi diyor ama sadece bildiğimiz krallıklar var. demek ki henüs eklemediler ki bence bu eklemesi kolay bir şey değil yani biraz daha var çıkmasına :grin:
ne zaman çıkacak acaaba :roll: +sist. gereksinimleri vs ne olacak merak ettim bak şimdi

mfozmen said:
Çok güzel yenilikler var. Söylediğine göre isyan edip kendi ülkemizi kurduğumuz zaman lordlarımız olacakmış.
warbandda?
bence başka bişi ile karıştırdın warbandda sadece meydan savaşları ve kale kuşatmaları olcak ama kuşatmalar daha eklenmemiş

djEmRe said:
mfozmen said:
Çok güzel yenilikler var. Söylediğine göre isyan edip kendi ülkemizi kurduğumuz zaman lordlarımız olacakmış.
warbandda?
bence başka bişi ile karıştırdın warbandda sadece meydan savaşları ve kale kuşatmaları olcak ama kuşatmalar daha eklenmemiş

warband sadece multiplayer değil aynı zamanda single player geliştirmesi de olacak onları bende duydum sonlara doğru söylüyor biraz zor gibi ama çalışıyoruz falan diyor

Oguzhan said:
inşallah çok olmaz ama sanırım biraz fazla olacak :S
sanmıyorum ya 128 falandır en fazla grafikler daha bir hoş duruyor fakat büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum

harbi ha tam çılgın profesör tipi var adamda :grin: bir de ııı lamadan konuşabilse :grin:
ayrıca bir yerde çok ııııı ladıktan sonra baştan başlayalım lütfen diyor ama tamamını yayınlamış şerefsizler :grin:

Back
Top Bottom