Lyksoooen
Recruit

DAha yeni üye oldum ve konuyu yanlış yere açtım biliyorum. Lütfen kapatmayın konuyu cevap gelene kadar yada konuyu dogru yere taşıyın yöneticiler. Şimdi sorunuma gelelim. Öncelikle ben hilesiz oynuyorum oyunu ve 2 tane şehrim ve 6 tane kalem var. 15 e yaklaşıkda derebeyim var. Ben başlarda karakter skillerini çok yanlış verdim ve karakterimi değiştirmek istdeim. Oyunun save dosyasında isim fialn değiştirmim. Karekterin savseninde dosgru skilleri yaptım. Oyuna girdiğimde kayıtlı oyunlar dediğim gibi mount balde warban çalışmayı durdurdu diyo. Karekter dosaysını fılan sıldım gıne oyle dedı. Değiştirdiğim save dosyasını sildim o yer açıldı ama save olmadıgı ıcın bısey olmadı. Yeni bi tane karakter oluşturdum ve onlarda dogru skilleri verdim ve o karakterin save dsoyasını skillerini yanlış verdiğim save dosyasıyla değiştirdim. VE şuan butun sabveler duruyo ama değiştirilmişi duruyo. Eger o save dosyası yoksa kayıtlı oyunlar acılıyo ama o save dosyası varsa acılmıyo. Sistem geri yukleme falan yaptım ama olmadı. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen 500. günlere yaklaşmıştım. Lütfen yardım edin