DumBass said:arkadaşlar normal şartlarda evimde internet yok nokia 5800 xm i vodafone nin cepnet paketleriyle internet aldım modem olarka kullanıyorum 100mb geçti ve internet hızım 15kb/s ye düştü acaba bu hız oyun için yetermi ve ne kadarlık bir hızda verimli bir oyun oynayabiliriz
PunisHimenT said:Telefonla mı oynıyacaksınız "Vay anasını devir teknoloji devri"
aynen oyle ama oynanmiyorkgunuc said:telefonla oynamıyolar mobil internet paketli teli modem olarak kullanıyolar galba
<knight> said:128 kps internet ile pinginb aya yüksek olacak... Tam olarak kaç kb veri aktarımı oluyor saniye başına bilmiyorum fakat, oyunu düzgün oynayabilmen için en az 1024, adamakıllı oynayabilmen için 2048 kps falan gerekiyor...Her 1024 mb internet hızı artışında, ping ortalama 3-4 arası yükseliyor bende.
aynenSpartacus450 said:<knight> said:128 kps internet ile pinginb aya yüksek olacak... Tam olarak kaç kb veri aktarımı oluyor saniye başına bilmiyorum fakat, oyunu düzgün oynayabilmen için en az 1024, adamakıllı oynayabilmen için 2048 kps falan gerekiyor...Her 1024 mb internet hızı artışında, ping ortalama 3-4 arası yükseliyor bende.
İlk 100 mb a kadar oyunu harika oynuyorsun. Sonra Hız 7 ila 15 kps a DüşünceAysonuna Kadar Single Playera kesin Dönüş yapıyorsun
![]()
DumBass said:vodafone bu konuda cok zayif hic bir pakette istedigim kadar para veriyim istedigim gibi kullaniyim mantigi yok![]()
![]()
kgunuc said:Türkiyede o tip adamların azınlık oluşu ve o tip insalara Hz.İsanın yeniden doğuşunu görmüş gibi bakıldığı için olabilir mi?
(![]()
![]()
gibi)
Spartacus450 said:'' Hz.İsanın yeniden doğuşunu görmüş gibi '' İşte Yorum![]()