Ben multiplayer'da kargıya güveniyordum şimdi iş bayağı zorlaşacak.Fugi said:koltuklanmış kargı vuruşu güzel olmuş
artık atla aynı paralelde değil mouse ile yönlendirmek süper olacak
Ben o bakımdan demedim, kolyuklama daha gerçekçi olmuş dedim. Ama M&B kırılan silaha sıcak bakmadığından(kalkan hariçCleidophoros said:kargı hikayesi kötü olmuş, hiç de gerçek gibi değil. gerçekte o kargıyı 1 olmadı 2 kere kullanabilirsin.
Multiplayerda böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, kimin ne zaman nerden saldıracağını kestiremezsin ki. Ayrıca yapay zekanın da geliştiği söyleniyor, kargının yatayda da hareket etmesi bir çok oyuncuyu zaten zorlayacaktır. Dolayısıyla çok küçük bir ihtimal senin bahsettiğin bence. Hem kargıyla ilgili özellikleerde gelişmediğinde zararın da fazla olmuyor, ilk seviyelerde en son hızına ulaşsan bile verdiğin zarar tek elli bir kılıcın ortalama vuruşu kadar oluyor en fazla.Cleidophoros said:bence sakıncası var. at ve kargıyı iyi kullanabiliyorsan 100 kişiyi harcayabilirsin. level 1'ken bile.
Cleidophoros said:Yayı level 1'de iyi kullanamazsın, bi de at üstünde son sürat giderken headshot yapamazsın zaten. hem power draw'un az olacak isabetli, az zarar vereceksin hem de becerin az olduğu için isabetli olmayacak. herkesin iyi olduğu birşey var evet ama kargıyı kullanmak için beceriye ihtiyacın yok. becerin ne kadar az olsa da kargı ile en yüksek level bir askeri öldürmek en fazla 2 vuruş. ok+yay ile çok daha fazla olacak ve okların da bir süre sonra bitecek zaten ama kargıyı sürekli kullanabilirsin.
multiplayer'da en gıcık tipler atlı okçular olacak katılıyorum. ben M&B'de çok uzun zamandır ne kendim ve companionlar için at ne de atlı birlik kullanıyorum. karakterlerim hemen hep skirmisher tarzında, ok+yay+kılıç+kalkan (yada mızrak).