MOUNT & BLADE WARBAND: E3'TE!!!

Users who are viewing this thread

Counter'in kılıçlı olanı gibi olmuş.Can barının üstündeki sayı paramız heralde.Ne kadar öldürürsek o kadar kazanıyoruz

ya bu warband çıktımı çıkmadımı ney bu anlayamadım tam olarak tek bildiğim online olduğu ama yani işte anlatın lütfen :grin:

oha süper çok heycanlandım.. arkadan vurulmak gibisi de yok çok kötü.. 5+1 sistemin olacak ki herkesin yerini seslerden çözebilesin :grin:

Fugi said:
koltuklanmış kargı vuruşu güzel olmuş
artık atla aynı paralelde değil mouse ile yönlendirmek süper olacak
Ben multiplayer'da kargıya güveniyordum şimdi iş bayağı zorlaşacak. :smile:Kimin kime vuracağı belli olmayacak,  eski sistemde atıyla doğru manevrayı yapan, zamanlaması iyi olan kazanıyordu bu konuda. Şimdi işler karışacak, tıpkı gerçek gibi. :smile:

Cleidophoros said:
kargı hikayesi kötü olmuş, hiç de gerçek gibi değil. gerçekte o kargıyı 1 olmadı 2 kere kullanabilirsin.
Ben o bakımdan demedim, kolyuklama daha gerçekçi olmuş dedim. Ama M&B kırılan silaha sıcak bakmadığından(kalkan hariç :smile:) bu şekilde devam edecek gibi görünüyor. Hem bence pek de bir sakıncası yok. :roll:

Cleidophoros said:
bence sakıncası var. at ve kargıyı iyi kullanabiliyorsan 100 kişiyi harcayabilirsin. level 1'ken bile.
Multiplayerda böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, kimin ne zaman nerden saldıracağını kestiremezsin ki. Ayrıca yapay zekanın da geliştiği söyleniyor, kargının yatayda da hareket etmesi bir çok oyuncuyu zaten zorlayacaktır. Dolayısıyla çok küçük bir ihtimal senin bahsettiğin bence. Hem kargıyla ilgili özellikleerde gelişmediğinde zararın da fazla olmuyor, ilk seviyelerde en son hızına ulaşsan bile verdiğin zarar tek elli bir kılıcın ortalama vuruşu kadar oluyor en fazla.
Aynı şekilde yayı iyi kullanıyorsan da bir çok kişiyi indirebilirsin level 1'de. Oyuncu sürekli kafadan vuruyorsa rakibi daha rahat indirektir. Bu gerçekçiliği azaltır mı peki? Sonuçta herkes yapamıyor bunu, her oyuncunun kendine has bir tarzı, iyi olduğu konular yok mu sonuçta. :roll:

Yayı level 1'de iyi kullanamazsın, bi de at üstünde son sürat giderken headshot yapamazsın zaten. hem power draw'un az olacak isabetli, az zarar vereceksin hem de becerin az olduğu için isabetli olmayacak. herkesin iyi olduğu birşey var evet ama kargıyı kullanmak için beceriye ihtiyacın yok. becerin ne kadar az olsa da kargı ile en yüksek level bir askeri öldürmek en fazla 2 vuruş. ok+yay ile çok daha fazla olacak ve okların da bir süre sonra bitecek zaten ama kargıyı sürekli kullanabilirsin.
multiplayer'da en gıcık tipler atlı okçular olacak katılıyorum. ben M&B'de çok uzun zamandır ne kendim ve companionlar için at ne de atlı birlik kullanıyorum. karakterlerim hemen hep skirmisher tarzında, ok+yay+kılıç+kalkan (yada mızrak).

Cleidophoros said:
Yayı level 1'de iyi kullanamazsın, bi de at üstünde son sürat giderken headshot yapamazsın zaten. hem power draw'un az olacak isabetli, az zarar vereceksin hem de becerin az olduğu için isabetli olmayacak. herkesin iyi olduğu birşey var evet ama kargıyı kullanmak için beceriye ihtiyacın yok. becerin ne kadar az olsa da kargı ile en yüksek level bir askeri öldürmek en fazla 2 vuruş. ok+yay ile çok daha fazla olacak ve okların da bir süre sonra bitecek zaten ama kargıyı sürekli kullanabilirsin.
multiplayer'da en gıcık tipler atlı okçular olacak katılıyorum. ben M&B'de çok uzun zamandır ne kendim ve companionlar için at ne de atlı birlik kullanıyorum. karakterlerim hemen hep skirmisher tarzında, ok+yay+kılıç+kalkan (yada mızrak).

bence böyle bir eklentide levrel olayı çok saçma olur. Oyunu fps ye çevirecekler mmorpg ye değil. Tüm oyuncular eşit güçlerde olmalı ki beceri öne çıksın.

Oyun fps ile mmorpg karışımı denebilir ama aslında bu oyunu eşi benzeri yok yeni bir tarz denebilir. Bence türkler oyunu tamamen orjinal yapıp ne level sistemi nede karakter oluşturma bölümü yapmadan çok daha iyi bir oyun yapabilirlerdi. Bence bu oyun geliştikçe mükemmel olacak. Ama şimdilik beni oyundan bezdiren bazı şeyler var. Warband'ı belki oynarım.

Back
Top Bottom