mount blade tuş basıcı- ellerimiz yorulmasın

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

dameci16

Banned
evet arkadaşlar bir  çoğumuz oyunun son lwl i olan 62 lwl e gelmek isteriz ama hilesiz gelmek ''imkansız'' ve tabi ''ctrl+x''  kombinasyonunu kullanarak 3-4 gün boyunca basarsak 62 olabiliriz ama bu program sayesinde biz tuşlara basmıyoruz ve hızlıca basıyor hızlıca lwlatlıyoruz 62 olmak 6-7 saat süre bilir çünkü 59 lwlden sonra baya exp istiyor en fazla ''99999999999999'' sayı basıyor daha fazlası m&b den atıyor bazı pc lerde 10 tanede 1 basıyor bazılarına 1 tanede 10

KULLANIMI

m&b yi açıyoruz ben ctrl+x hilesini kullanıp hemen lwl atlamak isityorsak karakter penceresine giriyoruz alt+tab ile m&b yi alta alın ve programı  açın sayı değerini girip tamam deyin ve m&b ye girin bakalım nasıda lwl atlıyorsunuz ben 62 oldum  sonrada ctrl+w tuşunu kullanarak hemen hünerlerimizi arttıra biliriz

NOT:ben programı kapatmasını bulamadım  :oops: alt+tab yapıp görev yöneticisini açıp programı sonlandırın o zaman kapanıyor sonra oyuna girip save diyin virüs fln yok kendi uploadım alıntıda değil !! forumda daha önce verildimi bilmiyorum ama görmeyenler için işine yarar

!!İNDİR!!

http://www.upload.tc/download/81022/mandb-tus-basici.rar.html

alıntı diil mi bunu bu forumdan biri yaptı sonra yayıldı tüm sitelere sonra sen başka sitede bulup programı tekrar ilk paylaşıldığı yere getirdin  :? hemde imkansız diil gelenler vardır herkes sizin gibi 100. günde sıkılıp kapamıyo hilesiz 47 yaptım ben ki çok güzel oynamıyorum

Aslında bunada gerek yok.. karakter bölümünden - istatistikler - karakter ihraç et e bastığımızda belgelerimde mount and blade adlı dosya oluşuyor.. dosyanın içinde karakterin yeteneklerinin gösterildiği herşey var.onları yükseltiyoruz ve tekrar oyuna döndüğümüzde tekrar karakter bölümünden istatistikler ve karakteri ithal et butonuna tıklıyoruz ve 62 leveliz :-) ayrıca savaş sırasında toplu adam öldürmek için ctrl+alt+f4 e basıp kasılabiliriz..

kgunuc said:
alıntı diil mi bunu bu forumdan biri yaptı sonra yayıldı tüm sitelere sonra sen başka sitede bulup programı tekrar ilk paylaşıldığı yere getirdin  :? hemde imkansız diil gelenler vardır herkes sizin gibi 100. günde sıkılıp kapamıyo hilesiz 47 yaptım ben ki çok güzel oynamıyorum

59 lwl dan sonra 160 milyon exp istiyo hilesiz getiremessin

karakter ihraç ve ithalden yapın bu işleri en fazla 4 dakkanızı alıyor :-) son level olmak

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom