Mount Blade Trainerı Nerden İndiriyoruz

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Mount&Blade v.1.011 +6 Trainer

Kullanım:

Oyuna girmeden Trainer i başlatın ve Oyuna girince Ana Menüde "F1" e basarak Trainer ı Aktif Hale Getirin.

Kısayollar:

Numpad 1: Attribute Points (Karakter Puanları)
Numpad 2: Skills Points (Yetenek Puanları)
Numpad 3: Weapon Points (Silah Puanları)
Numpad 4: Add Experience (Seviye Atlamanızı Sağlar)
Numpad 5: Add Money (Para Ekler)
Numpad 6: Invincilbe Character (Güçlü Karakter)

İndirme Linki: http://www.gameburnworld.com/Trainers/MountAndBladev1.011PLUS6Trainer.zip

kus gribi said:
altına not düş eğer banlanılacak bi şeyse ben hesabını hackleyip oradan koydum :lol: trainer da neler var ki? ve o kadar hile oyunda varken trainer ı yapmaya uğraşmış insanla tanışmak sterim  :P
valla ben bunu görmeden önce yapmaya çalışıyordum :D

kus gribi said:
altına not düş eğer banlanılacak bi şeyse ben hesabını hackleyip oradan koydum :lol: trainer da neler var ki? ve o kadar hile oyunda varken trainer ı yapmaya uğraşmış insanla tanışmak sterim  :P
adam bu işi pratik hale getirmiş
adam geliştirecm diye 500 kere ctrl x yerine bir kere
iyimi

fugi bu traineri nerden indiriyoruz yukarıdaki trainerdaki bütün hileler zaten oyunda var ben forumda yapılan trainerden bahsediorum sınırsız asker vs.

Forumda oyle bir trainer mevcut değil fakat Tutorial Hileleri mevcut şimdi soracaksın "Ne bu Tutorial Hileleri?" Oyunda Komutanlarla ilişkini arttırıyor, Kolay Mareşal olmanı, İstediğin Kaleyi Köyü alabilmeni Başka Lordları Kalelere Köylere Saldırtabilmeni sağlıyor.

Bide karakteri senin dediğin gibi yapan ve kep hile katagorisine girmeyen Export/Import var. Hangisini Anlatayım?

[quote author=GlikoZ]
Tutorial Cheats'ı aktifleştirmek

menus_txt'yi açın
mno_tutorial_cheat  1 31 2 1 0
Bu bölümü bulun ve 0'ı 1 olarak değiştirin.AAtını Calradia Sür ekranında HİLE! seçeneğini seçinTutorial cheatı aktifleştirdiğiniz zaman iventorynizde arena kıyafetleri bulunur,kamp menüsünden nam kazanabilir,Lordların nereye gittiklerini öğrenebilir,Lordlara mareşal gibi emirler verebilir ve hiçbirşey yapmadan istediğiniz krallığın bir lorduyla konuşarak o krallığa katılabilirsiniz.[/quote]

Umarım Yapabilirsin... (GlikoZ'a Teşekkürler)

Aslında benim Kodlarla Oynamadan Tutorial Cheats ı aktifleştirmek için bir download linkim vardı ama bulamadım
:mrgreen:

Edit:Bu kodları uyguladıktan sonra yeni karakter açıp başlamalısın

cixmert said:
960 için mevcut trainer varmı acaba??
heryerde aynı soruyu sormak zorundamısın? şuanki türkçe forumun 1. sayfasında 3 konuda 0.960 için trainer soruldu ve 3 konuda da postun var hepsinde aynı cevabı aldın daha kaç konu açıp trainer sorucaksın?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom