valla ben bunu görmeden önce yapmaya çalışıyordumkus gribi said:altına not düş eğer banlanılacak bi şeyse ben hesabını hackleyip oradan koydumtrainer da neler var ki? ve o kadar hile oyunda varken trainer ı yapmaya uğraşmış insanla tanışmak sterim
![]()
adam bu işi pratik hale getirmişkus gribi said:altına not düş eğer banlanılacak bi şeyse ben hesabını hackleyip oradan koydumtrainer da neler var ki? ve o kadar hile oyunda varken trainer ı yapmaya uğraşmış insanla tanışmak sterim
![]()
Bu bölümü bulun ve 0'ı 1 olarak değiştirin.AAtını Calradia Sür ekranında HİLE! seçeneğini seçinTutorial cheatı aktifleştirdiğiniz zaman iventorynizde arena kıyafetleri bulunur,kamp menüsünden nam kazanabilir,Lordların nereye gittiklerini öğrenebilir,Lordlara mareşal gibi emirler verebilir ve hiçbirşey yapmadan istediğiniz krallığın bir lorduyla konuşarak o krallığa katılabilirsiniz.[/quote]mno_tutorial_cheat 1 31 2 1 0
heryerde aynı soruyu sormak zorundamısın? şuanki türkçe forumun 1. sayfasında 3 konuda 0.960 için trainer soruldu ve 3 konuda da postun var hepsinde aynı cevabı aldın daha kaç konu açıp trainer sorucaksın?cixmert said:960 için mevcut trainer varmı acaba??