Mount&Blade Türkiye Klanları Arasında Yapılan Maçlara Yeni Uygulama

• Thread starter Thread starter horse_killer
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

horse_killer

Pek değerli Mount&Blade : Warband oyuncuları ,
yakın zaman önce bazı klanlara bu uygulama ile ilgili mesaj attım . Ancak cevap ne yazıkkı attığım mesaj sayısının yarısından bile daha azdı . Bu nedenle bende konuyu burada açmaya karar verdim . Birazdan anlatacağım uygulama aldığım yabancı bir forumda yapılıyormuş . Uygulama şu : klanlar arası maçlar sürekli olarak meydan savaşı şeklinde oluyor ve olup bitiyor . Savaşan her iki tarafında hiçbir kazancı yok . Oyuna bir harita eklensin . Eklenen harita görüşmeler sonucunda klanlara pay edilsin . Ve klanlar belirli bir bölge için veya şehir/kale/köy için savaş versin . Harita bölgeye göre seçilsin . Örneğin "Kergit Ovası" gibi bir yer için "Köy" haritası gibi .
Uygulamanın yapımı zor değil "spoiler" yardımı ile konuya bir harita eklenecek . Konu adminleri yapılan savaşlara göre haritayı yenileyecek . Haritaların aynısı kendi sayfalarındada olacak . Böylece nereler onların görecekler .
Desteklerinizi bekliyorum . Siz değerli kullanıcıların yorumları bu uygulamanın sonunu belirleyecek ...

Bence çok güzel bir fikir bu uygulama konursa bizim için daha hayırlı olur.

Bence de çok güzel bir fikir ve hayata geçiriliyor benim bildiğim kadarıyla. www.warbandclan.com buradan bakabilirsin warband türkiye nin adminleri yapıyor.

Şerrrefsizim benim aklıma gelmişti (bkz: Vizontele)

Daha 2 gün önce düşünürken böyle bir fikir gelmişti aklıma inşallah hayata geçirilir.

arkadaslar yapılsın diyorsunuz ama şöle bir eksik var adamlar saldıra saldıra hiç kaleniz şehriniz kalmadı o zaman ne uğruna savaşcaksınız ayrıcada kimin savunan kimin saldırgan olduğunu nerden bilicez

Kilic_Bey said:
arkadaslar yapılsın diyorsunuz ama şöle bir eksik var adamlar saldıra saldıra hiç kaleniz şehriniz kalmadı o zaman ne uğruna savaşcaksınız ayrıcada kimin savunan kimin saldırgan olduğunu nerden bilicez

Şimdi Kılıç şöyle : eğer bütün topraklarını kaybedersen harita üzerine herhangi bir toprağa saldırıyorsun .

horse boşuna onun kafasını karıştırma kuş beyni ondaki 

ulaa kılıc  crpg streregeus battel gibi olacak

Niye hemen kılıç'a saldırıyorsunuz,moralini bozuyorsunuz.Bence güzel fikir yapılacak map larda Klanın bayrağı olsun sağında solunda  :roll:.İnşallah olur

ZıgZag said:
Niye hemen kılıç'a saldırıyorsunuz,moralini bozuyorsunuz.Bence güzel fikir yapılacak map larda Klanın bayrağı olsun sağında solunda  :roll:.İnşallah olur
Bu Türkiye ' de bi bok olmaz bence  :lol:

oguz817 said:
ZıgZag said:
Bu Türkiye ' de bi bok olmaz bence  :lol:

Forum içerisinde sözlerine dikkat et ! Benim gibi "KOS" tagını taşıyorsun ( 8-) )

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom