horse_killer
Merhaba arkadaşlar ,
biliyorsunuz oyunun ünü gitgide artıyor ve duyan alıyor . Ki haliyle oyunun en büyük zevki olan multi-player olarak oynuyor . Ve başlayanlar önceden başlamış olanlardan yardım istiyor aradığı yardımı bulamayınca da oyunu bırakabiliyor . Bu fikri bugün düşündüm ve hayata geçirmeye karar verdim . Sizlerin arasından gönüllü olarak öğretmen olmanızı istiyorum . Eğer ki servera bir yeni başlayan gelmiş eğer sizden yardım isterse ona belirli bir tarih vererek eğitin . Bunun ilk gönüllüsü benim . Oyundaki karakterinize şu tagı koyacaksınız : (E) . Eğer bir klana üyeyseniz hiç sorun değil . Örneğin _KOS_horse_killer_(E) gibi .
Gönüllü iseniz bana e-posta yollayın hemen güncelleyeceğimdem emin olabilirsiniz
"KOS" klanı sunucusunda eğitim vermemize izin vermiş sponsorumuz olmuştur . Kendini gösterebilen , samimiyetine inandıran oyuncu , "KOS" klanını alt yapısında yer bulma hakkı kazanacaktır .
__________ _KOS_Klan_Sunucusu'nda Yapılacak Eğitimlerin Günleri ve Saatleri__________
...: Gönüllü Eğitmenlerimiz :...
_KOS_horse_killer_(PE)-(SE)
_KOS_E_Ronin_(UE)
_KOS_Klondor_(E)
_KOS_Romanius_(PE)
Erdem_10(SE)
yusuforever(PE)
_KOS_horse_killer_(PE)-(SE)
_KOS_E_Ronin_(UE)
_KOS_Klondor_(E)
_KOS_Romanius_(PE)
Erdem_10(SE)
yusuforever(PE)
...: Eğitim Alanlar :...
BAHADIR_TUR
Batu_Han
Airelhach
BAHADIR_TUR
Batu_Han
Airelhach
Eğitimler oyuncunun "savaş mevkisi"ne göre yapılacaktır :
"Piyade ağırlıklı" oyuncuları "Piyade Eğitmeni" ,
"Okçu ağırlıklı" oyuncuları "Okçu eğitmeni" ,
"Süvari ağırlıklı" oyunucuları "Süvari Eğitmeni" eğitecektir .
Özel Mevki : Bu mevki şu anlık yalnızca Eğitmen Ronin'de bulunmaktadır . Açılımı "Usta Eğitmen"dir ve bu eğitmen bütün alanlarda eğitim verebilmektedir .
"Piyade ağırlıklı" oyuncuları "Piyade Eğitmeni" ,
"Okçu ağırlıklı" oyuncuları "Okçu eğitmeni" ,
"Süvari ağırlıklı" oyunucuları "Süvari Eğitmeni" eğitecektir .
Özel Mevki : Bu mevki şu anlık yalnızca Eğitmen Ronin'de bulunmaktadır . Açılımı "Usta Eğitmen"dir ve bu eğitmen bütün alanlarda eğitim verebilmektedir .
__________Piyade Eğitim Seviyeleri ve Açıklaması__________
2 aşaması vardır :
1.Aşama - Block Eğitimi
2.Aşama - Attack Eğitimi
1.Aşama - Block Eğitimi
Seviye 1: Rastgele bir yönden saldırı yapılır, öğrenci doğru blok tarafını bulana kadar bırakılmaz.
Seviye 2: Yavaş bir ritimde rastgele bir yönden saldırılır. Öğrencinin blok yapması beklenmez.
Seviye 3: Normal bir ritimde rastgele bir yönden saldırılır. Bir yandan da eğitmen devamlı hareket eder.
Seviye 4: Normal bir ritimde rastgele bir yönden saldırlır. Savurmayı yapmadan önce bir veya iki kere fake atılabilir. Hareket edilmesi şart değildir.
Seviye 5: Hızlı bir şekilde direkt saldırılır. Fake'ler abartılabilir. Hareket edilebilir de edilmeyebilir de.
Seviye 6: Oyunda yapılabilecek şaşırtmacalı vuruşlar da yapılarak her şey maksimumda çalıştırılır. (Şaşırtmacalı vuruşlardan kastım dönüp vurma, havada tam tur dönüp vurma, kılıcı arkanıza saklayıp vurma gibi aklınıza ne geliyorsa)
Bütün seviyelerden sonra eğitmenle bu seviyelerde bir kaç el düello yapılmas öngürülür .
Seviye 2: Yavaş bir ritimde rastgele bir yönden saldırılır. Öğrencinin blok yapması beklenmez.
Seviye 3: Normal bir ritimde rastgele bir yönden saldırılır. Bir yandan da eğitmen devamlı hareket eder.
Seviye 4: Normal bir ritimde rastgele bir yönden saldırlır. Savurmayı yapmadan önce bir veya iki kere fake atılabilir. Hareket edilmesi şart değildir.
Seviye 5: Hızlı bir şekilde direkt saldırılır. Fake'ler abartılabilir. Hareket edilebilir de edilmeyebilir de.
Seviye 6: Oyunda yapılabilecek şaşırtmacalı vuruşlar da yapılarak her şey maksimumda çalıştırılır. (Şaşırtmacalı vuruşlardan kastım dönüp vurma, havada tam tur dönüp vurma, kılıcı arkanıza saklayıp vurma gibi aklınıza ne geliyorsa)
Bütün seviyelerden sonra eğitmenle bu seviyelerde bir kaç el düello yapılmas öngürülür .
Düz saldırı yapması en kolay ve yaygın tekniktir. Genelde insanlar saldırıyı kendi kendilerine öğrenirler ve savunma öğrenmek için birilerinden yardım isterler. Ancak acemiler tarafından bilinmeyen bazı etkili saldırı metodları da vardır ve biz bunları da öğretmeye hazırız.
Seviye 1: Eğitmenler üstlerine gelen öğrencilerine tekme atmaya çalışırlar, eğitmenler saldırmaz
Seviye 2: Eğitmenler üstlerine gelen öğrencilerine tekme atmaya çalışırlar, eğitmenler isterlerse normal de saldırırlar
Seviye 3: Eğitmenler kısa bir silah alır, öğrenciler ise uzun. Öğrenci eğitmenin saldırılarından kaçarak eğitmene vurmaya çalışır. İki taraf da hareketlidir.
Seviye 4: Eğitmenler ve öğrenciler eşit uzunlukta silah alırlar. Öğrenci eğitmenin saldırılarından kaçarak eğitmene vurmaya çalışır. Eğitmen sabittir.
Seviye 5: Öğrenci eğitmenin saldırılarından kaçarak eğitmene vurmaya çalışır. İki taraf da hareketlidir. İki taraf da hareketlidir.
Seviye 6: Eğitmen öğrenciye belli bir yönden chamber blok çalıştırır. İki taraf da sabittir. iki vuruş arasında dinlenmek için yeterli süre bırakılır.
Seviye 7: Eğitmen öğrenciye rastgele bir yönden chamber blok çalıştırır. İki taraf da sabittir. iki vuruş arasında dinlenmek için yeterli süre bırakılır.
Seviye 8: Düello yapılır ve öğrenciden chamber bloğu kullanması istenir.
Ek Seviye: Önce eğitmen çekiçlerle nasıl başa çıkılması gerektiğini anlatır ve eline alıp çekici saldırmaya başlar (öğrenci eline uzun silah almamalıdır). Öğrenci olayı kavradıktan sonra öğrenci eline çekici alır ve eğitmene karşı kullanmaya çalışır. Eğitmen tatmin olduğu zaman ders biter.
Seviye 1: Eğitmenler üstlerine gelen öğrencilerine tekme atmaya çalışırlar, eğitmenler saldırmaz
Seviye 2: Eğitmenler üstlerine gelen öğrencilerine tekme atmaya çalışırlar, eğitmenler isterlerse normal de saldırırlar
Seviye 3: Eğitmenler kısa bir silah alır, öğrenciler ise uzun. Öğrenci eğitmenin saldırılarından kaçarak eğitmene vurmaya çalışır. İki taraf da hareketlidir.
Seviye 4: Eğitmenler ve öğrenciler eşit uzunlukta silah alırlar. Öğrenci eğitmenin saldırılarından kaçarak eğitmene vurmaya çalışır. Eğitmen sabittir.
Seviye 5: Öğrenci eğitmenin saldırılarından kaçarak eğitmene vurmaya çalışır. İki taraf da hareketlidir. İki taraf da hareketlidir.
Seviye 6: Eğitmen öğrenciye belli bir yönden chamber blok çalıştırır. İki taraf da sabittir. iki vuruş arasında dinlenmek için yeterli süre bırakılır.
Seviye 7: Eğitmen öğrenciye rastgele bir yönden chamber blok çalıştırır. İki taraf da sabittir. iki vuruş arasında dinlenmek için yeterli süre bırakılır.
Seviye 8: Düello yapılır ve öğrenciden chamber bloğu kullanması istenir.
Ek Seviye: Önce eğitmen çekiçlerle nasıl başa çıkılması gerektiğini anlatır ve eline alıp çekici saldırmaya başlar (öğrenci eline uzun silah almamalıdır). Öğrenci olayı kavradıktan sonra öğrenci eline çekici alır ve eğitmene karşı kullanmaya çalışır. Eğitmen tatmin olduğu zaman ders biter.
__________Okçu Eğitimi ve Açıklaması__________
Okçuluk %100 pratikle gelişen yetenek. Genelde kişinin kendi kendine öğrenmesini sağlayacak bir yöntem seçilebilir.
Seviye 1: Bir oyunla başlamak iyi olacaktır: Eğitmen belli bir mesafeden başlayıp elinde bir kılıçla öğrenciye ulaşmaya çalışır, öğrenci elinde okla eğitmeni vurmaya çalışır. Öğrenci eğitmeni vurup indirmeye çalışır. Bu sayede öğrenci hareket eden hedefi vurmakta ustalaşır.
Seviye 2: Karşılıklı okçu düellosu yapılır. Öğrenci siper alabilir
Seviye 3: Karşılıklı okçu düellosu yapılır. Kimse siper almaz.
Seviye 4: Karşılıklı okçu düellosu yapılır. Eğitmen siper alır.
Seviye 5: Seviye 1'deki oyun tekrarlanır. Ancak bu sefer eğitmen eline bir süvari kalkanı alır (ayağı belli oranda açık bırakan kalkanlar. Yuvarlak süvari kalkanları. Nord, Khergit)
Seviye 6: Okçu düellosu yapılır veya ilk oyun tekrarlanır (kalkan olmayan). Öğrencinin head shot yapmaya çalışması istenir.
Seviye 1: Bir oyunla başlamak iyi olacaktır: Eğitmen belli bir mesafeden başlayıp elinde bir kılıçla öğrenciye ulaşmaya çalışır, öğrenci elinde okla eğitmeni vurmaya çalışır. Öğrenci eğitmeni vurup indirmeye çalışır. Bu sayede öğrenci hareket eden hedefi vurmakta ustalaşır.
Seviye 2: Karşılıklı okçu düellosu yapılır. Öğrenci siper alabilir
Seviye 3: Karşılıklı okçu düellosu yapılır. Kimse siper almaz.
Seviye 4: Karşılıklı okçu düellosu yapılır. Eğitmen siper alır.
Seviye 5: Seviye 1'deki oyun tekrarlanır. Ancak bu sefer eğitmen eline bir süvari kalkanı alır (ayağı belli oranda açık bırakan kalkanlar. Yuvarlak süvari kalkanları. Nord, Khergit)
Seviye 6: Okçu düellosu yapılır veya ilk oyun tekrarlanır (kalkan olmayan). Öğrencinin head shot yapmaya çalışması istenir.
__________Süvari Eğitimi ve Açıklaması__________
Süvari için ise en önemli olan şey silah mesafesini iyi ayarlaması ve kendini güvende tutması önemlidir.
Seviye 1: Öğrenciye, piyadeye karşı nasıl atını yaklaştırmadan kargı kullanacağı öğretilir. Sonra öğrenciden bunu tekrarlaması istenir. Piyade (eğitmen) mızrak almaz.
Seviye 2: Aynısı devam ettirilir. Piyade mızrak alır. (mızrağın kargı'dan daha kısa olmalıdır)
Seviye 3: Süvari düellosu yapılır. Her düellodan sonra öğrenciye yaptığı hatalar söylenir.
Seviye 4: süvari düellosu yapılır. Bu sefer iki taraf da koltuklanmış kargı vuruşu kullanır. Yine öğrenciye hataları söylenir.
Seviye 1: Öğrenciye, piyadeye karşı nasıl atını yaklaştırmadan kargı kullanacağı öğretilir. Sonra öğrenciden bunu tekrarlaması istenir. Piyade (eğitmen) mızrak almaz.
Seviye 2: Aynısı devam ettirilir. Piyade mızrak alır. (mızrağın kargı'dan daha kısa olmalıdır)
Seviye 3: Süvari düellosu yapılır. Her düellodan sonra öğrenciye yaptığı hatalar söylenir.
Seviye 4: süvari düellosu yapılır. Bu sefer iki taraf da koltuklanmış kargı vuruşu kullanır. Yine öğrenciye hataları söylenir.
...: !!! EĞİTMENLERİMİZİN DİKKATİNE DUYURULUR !!!:...
"Eğitmen" tagını isminizin sonuna "(E)" şeklinde koyunuz (Örnk : _KOS_E_horse_killer_(E) )
"Eğitmen" tagını isminizin sonuna "(E)" şeklinde koyunuz (Örnk : _KOS_E_horse_killer_(E) )
(= Ronin arkadaşımıza ve üyesi olduğum klanın kurucusu Tuğkan abimize namı değer Elraen'e teşekkürlerimizi sunarız =)