Kesinlikle. Tabi tabi açmayı unutma sakın.en fazla hile yapan kazanıyor warbanda. savaş falan yok.Metehannica said:Türkçe bile olacak.Hile olacak en önce CTRL+F4 yapan kazancak.Hileyi açmayı unutma tamammı oyuna başlarken
bak sana yalancısın felan demiyorum ama sevdiğim insanlardan biride internet kafede oynadığını söyledi ve banlandı. kim diye sorarsanız başka bir forumda adı HeroSKsenega99 said:hayır şu an ben internet kafeden oynuyorum pc me yüklemedim mount blade
sen gitmiyo muydun bilader? hoşçakalacaktık..?hoscakalin said:bak sana yalancısın felan demiyorum ama sevdiğim insanlardan biride internet kafede oynadığını söyledi ve banlandı. kim diye sorarsanız başka bir forumda adı HeroSKsenega99 said:hayır şu an ben internet kafeden oynuyorum pc me yüklemedim mount blade
Tamam o zaman madem pc ne yüklemedin daha ne lakırdı ediyosun?senega99 said:hayır şu an ben internet kafeden oynuyorum pc me yüklemedim mount blade
daha değil forumda son kez mesaj yazayım banlanırken regular olacağım (ama süreyleCleidophoros said:sen gitmiyo muydun bilader? hoşçakalacaktık..?hoscakalin said:bak sana yalancısın felan demiyorum ama sevdiğim insanlardan biride internet kafede oynadığını söyledi ve banlandı. kim diye sorarsanız başka bir forumda adı HeroSKsenega99 said:hayır şu an ben internet kafeden oynuyorum pc me yüklemedim mount blade
dalga geçme lütfen ben ciddi bir soru sordum oyun cıvımasın diyeMetehannica said:Türkçe bile olacak.Hile olacak en önce CTRL+F4 yapan kazancak.Hileyi açmayı unutma tamammı oyuna başlarken
yaz sonu.gibi belki. bilmiyoruz.msafak said:dalga geçme lütfen ben ciddi bir soru sordum oyun cıvımasın diyeMetehannica said:Türkçe bile olacak.Hile olacak en önce CTRL+F4 yapan kazancak.Hileyi açmayı unutma tamammı oyuna başlarken
bide bir soru soruyom cevap 50 mesaj sonra geliyor oda bazen lütfen bilen biri ne zmn çıkacağını söyleyebilimi
eylül yaz sonu değil mi?Savtekin said:eylül denmemiş miydi?