mount&blade multiplayer hakkında bir soru

Users who are viewing this thread

Metehannica said:
Türkçe bile olacak.Hile olacak en önce CTRL+F4 yapan kazancak.Hileyi açmayı unutma tamammı oyuna başlarken
Kesinlikle. Tabi tabi açmayı unutma sakın.en fazla hile yapan kazanıyor warbanda. savaş falan yok.
  :lol:

Öyle bir şey yok.Oku kendine doğru doğrulttuğunda ortaya çıkan pozisyon kadar birinin senin arkanda bi tarafına ok doğrultması kadar saçma.Yanlış bilgi vermeyelim.Doğru düzgün oyna ne hile kullanıyorsun işte.Warband'ın da b*kunu çıkartırlar bence hiledir-multi hesap yardımıdır falan...

nasıl yani? şu an full değil mi? tamam kardeş sen crack kullanıyorsun anlaşılan. saatli banhammer bombası geriye doğru saymaya başladı bile. :)

senega99 said:
hayır şu an ben internet kafeden oynuyorum pc me yüklemedim mount blade
bak sana yalancısın felan demiyorum ama sevdiğim insanlardan biride internet kafede oynadığını söyledi ve banlandı. kim diye sorarsanız başka bir forumda adı HeroSK

Cleidophoros said:
hoscakalin said:
senega99 said:
hayır şu an ben internet kafeden oynuyorum pc me yüklemedim mount blade
bak sana yalancısın felan demiyorum ama sevdiğim insanlardan biride internet kafede oynadığını söyledi ve banlandı. kim diye sorarsanız başka bir forumda adı HeroSK
sen gitmiyo muydun bilader? hoşçakalacaktık..?
daha değil forumda son kez mesaj yazayım banlanırken regular olacağım (ama süreyle :D)

Metehannica said:
Türkçe bile olacak.Hile olacak en önce CTRL+F4 yapan kazancak.Hileyi açmayı unutma tamammı oyuna başlarken
dalga geçme lütfen ben ciddi bir soru sordum oyun cıvımasın diye

bide bir soru soruyom cevap 50 mesaj sonra geliyor oda bazen lütfen bilen biri ne zmn çıkacağını söyleyebilimi
ayrıca hileyi kullanim diye değil başkaları kullanmasın manasında sordum güvenlik sistemi felan iimidr diye bu forumda da bi soruyu anlayan adam az
soru soruyoz acayip acayip cevaplar yok dalga geçmeler önünne gelen önüne gelenle dalga geçiyor bu ne lavballi tanımıyon etmiyon
ben senin kapı komşunmuyum,bacanağınmıyım

eylülse yandık daha çok var ne hayaller kuruyodum ben arkilerle kankamla felan oynayacaktık  neyse bu oyun için beklemek değer nasılsa çıkınca oyun telafisini yakalarız tek sorun eylülse okul açılmış olacak

Back
Top Bottom