Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Haftaya fix dolu bir yama çıkar, sonraki hafta da hotfix atıp noel tatiline girerler yoğun çalışma sürecinden sonra malum. Bu arada, Haziran 2022'de bu oyunun çıkacağına inananlar var mıydı burada?
 
Haftaya fix dolu bir yama çıkar, sonraki hafta da hotfix atıp noel tatiline girerler yoğun çalışma sürecinden sonra malum. Bu arada, Haziran 2022'de bu oyunun çıkacağına inananlar var mıydı burada?
oyun optimize olduğu vakit net tam sürüm diye çıkacaktır bu arada. Yanı sıra da MP'ye birkaç bir şeyler atarlar . Artık içerik/ feature bakımından hiç ümidim kalmadı. Zaten "Future Plans" ın böylesine geç çıkışı şüphelerimi bi' hayli kabartmıştı, Şu son bir kaç aylık süreç ve son TPlayer canlı yayın söyleşisi adeta şüphemin üstüne pul biber ekti.
 
Şu saatten sonra battle terrain sistemi hariç adam gibi bir içerik geleceğine inanan var mı cidden? Benim artık hiçbir beklentim yok. Tek istediğim artık oyunun çıkması ve rahatça modlayıp oynayabilmek.
 
1.6.6'da umarım gelecek planlarında olan bir özellik gelir. Biraz gecikmesi bile beni heyecanlandırıyor. Diplomasi ile ilgili geliştirme, savaş yönetimi, nerede bulunduysan oranın savaş muharebe alanında çıkması, askerlerin sancak taşıması falan filan...
biz bu beklediklerini 2 sene önce 1.20 de falan bekliyorduk yeğen
 
şu steamde bannerlord sayfasında bu oyun hakkında kısmında bir video dönüyor 10 sn falan. bi 10 tane imparatorluk atlısı 5-6 tane kuzait okçusuna dalıyor. orda bile atlılar okçuya vuramıyor neyse onu geçtim öyle bir talimatta veremiyoruz zaten atlıya git şuraya dal diye. merak ettiğim şey ise atlı geçerken ekranda bir sallantı oluyor. o videoyu çekerken acaba monitörü mü salladılar? :party: :party: :party:
 
Zaten yeni güncellemeler ile ıvır zıvır geleceğine mod tollkit felan gelse en gelişmiş ve kapsamlı hali ile ve bu güncelleme ile artık oyun tam sürüme girmiş olsa yeterli, 2 sene sonra her birine en az 100 saat gömeceğimiz 3-4 tane total convers modları olur.
 
Genel olarak tatmin ediciydi. En azından gelecek planlarında olan bir güncellemeyi görmüş olduk. Bakalım Ocak ayında ne var? Modculara da yeni özellikler gelmiş çok güzel. Tam sürüme çıkınca modcuların elinden Osmanlı Senaryosu oynarız artık.
 
Sonunda gerçek anlamda bir patch gelmiş. En çok beklediğim savaş öncesi ordu konumlandırma, komutan atama, savaş arazi sistemi hepsinin aynı anda gelmesi beni çok tatmin etti. Deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.
 
Battle formation/deployment sistemini kapatmayı da seçenek olarak eklerler umarım, auto deploy olsa bile inanılmaz karmaşık görünüyor izlediğim kadarıyla.
 
Battle Terrain'in hepsi gelmemiş sanırım. 149 haritaya bölmüşlerdi tüm Kalradya'yı yanlış hatırlamıyorsam. Sadece bir kısmı gelmiş
 
Back
Top Bottom