Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

steam i açtım,betadan çıkıp normal sürüme geçmiş görünüyor 1.6.2,beta olarakta 1.6.3 var.ama betadan normal sürüme geçmesi 5-10 sn sürdü ancak.öyle 7-8gb bi update yok bende.7.7 gb dediginiz 1.6.3 betası mı?
 
ben betaya katılmadım. 1.6.1'dan 1.6.2'ye geçiş 7.7 oldu
anladım,ondandır heralde.benimki 1.6.2 betaydı,sürekli 12-13mb update yapıp duruyordu.şimdide olsa olsa iyne o kadar bişey ekledi heralde çünkü 10sn filan sürdü 1.6.2 betanın normal sürüme geçmesi :smile: demekki işe yarar bi degişiklik yok,direkt 1.6.3 betaya geçeyim ben o zaman.
 
Genellikle oyunlar da 1.7 sürümü çok bereketli geçer, tam sürüm, beta vb aşamalar içerisinde fark olmaksızın, umarım bu savım da koltuklanmış kargı yemez ?
Hani bi perk var mızrak vuruşu kafaya vurdu mu %50 fazla hasar verir diye.
Taleworlds açmış o perki doğrultmuş zamazingoyu sana doğru üzerine doğru koşturuyor :grin:

İşin güzel yanı tw nin koşturduğu bir nokta bulduk çok sevindirik oldum
 
uzun zamandır forumu ve oyunu salmıştım. gelen güncellemeye bakınca doğru bir karar olduğunu bir kez daha gördüm. zaten benden çok şirket oyunu salmış gibi görünüyor. agalar şu oyunu tam sürüme salın, siz de kurtulun biz de. bir halt yapamadığınız açık.
 
uzun zamandır forumu ve oyunu salmıştım. gelen güncellemeye bakınca doğru bir karar olduğunu bir kez daha gördüm. zaten benden çok şirket oyunu salmış gibi görünüyor. agalar şu oyunu tam sürüme salın, siz de kurtulun biz de. bir halt yapamadığınız açık.

Bir oyunu tam sürüm yapmak için gerekli efor harcamaları gerekiyor. Şu anda parça parça atıyorlar topluluğa bazı şeyleri, gözlemlediğim tek olay bu.
 
geliştiripte atmadıkları bir çok şey olduğunu mu söylüyorsunuz ?

Şöyle bir durum var. Bir proje eğer geliştirme aşamasındaysa bunu pat diye atacaklar anlamına gelmez, bir kere Taleworlds şirketinin çalışma mantığı da yine bir proje ve şirket hiyerarşisine dayanıyor ve bildiğim kadarıyla bir çok kararlar ve güncelleme v.b. şeyler de üst takım tarafından direktörler tarafından alınmaktadır.

Mühendisler, 3D Artistler ve Sahneleri yapan kişiler bunları ilk önce kendileri deniyorlar ve ardından bizlere denememiz için yayınlıyorlar. Alfa Beta'da aşırı hatalar vardı ve o zaman ki MP'den şu zamana kadar çok fark var, şimdi ise başka bir fark var eminim ki EA bittikten sonra da farklı şeyler karşımıza çıkacaktır ama şunu da unutmayın ki bazı şeyleri denemeden oyunculara yansıtmak pazarlama açısından firma için negatif etkiye yol açacaktır.
 
bildiğim kadarıyla bir çok kararlar ve güncelleme v.b. şeyler de üst takım tarafından direktörler tarafından alınmaktadır.
bence birşey yaptıkları yok. 2 yıl çok uzun bir süre. 2 yıl önce erken erişim başladığında yapılmaya başlayıp bitirilen oyunlar var. bunların moturu kendinden defransiyel kendinden şanzıman 8 senedir gelişiyor sözde. oyunda hazır önlerinde. 2 tane eleman hem çiz hem kod yaz şeklinde de çalışmıyor. 100 küsür personelden söz ediliyor. yapılan modlar ile durum aşikar. 3 tane modcunun eklediğini ekleyemediler şu güzelim oyuna. ya başka oyun peşinde koşuyorlar onu geliştiriyorlar, 2 ayda toplam 2 gün buna bakıp salla pati bişeyler koyuyorlar önümüze ki büyük ihtimal bu ya da personele tekmeyi vurdular para yiyorlar.

her patch ile bakıyoruz fixed. fixedlere bakıyoruz 1 patch önce kendi bozdukları zamazingolar. 1.6.1 ile 1.6.0 fixlendi, 1.6.2 ile 1.6.1 ve şimdi de 1.6.3 ile 1.6.2 çabalıyorlar. yani ilerleme falan yok bir sürü laf ama icraat 0. toplama bakıyoruz 2 keçi 1 çoban eklenmiş, oynanabilirlikte de güneşe basınca kendimizi buluyoruz. bi de bunu yaptık diye yazıyorlar güneşe basınca artık kendinizi bulceniz diyolar :party: :party: :party:
 
Mod işleri bırakılıp, öncelik ana hikayenin ve haritanın stabilliği olmalı.

Temel taşlar tamamlandıktan sonra üstüne ne çıkarsan çık sorun olmaz.
 
Öncelik olarak hatalar fixed diyorlar mühendis mantığı ekranda kod görüyor diyorlar. 1.6.2 ile klanda rol atamayı bozdular 1.6.3 ile onu fixed. Ben anlamıyorum neler yapıyorlar.
Oyuna içerik eklemeyi daha sonra yapacaklar diyorlar öncelik fixedler falan diyorlar. İçerik ne kadar eklerler ise o kadar fixed daha lazım gelmeyecek mi?
Önce herşey eklense sonra fixed başlasa daha sağlam olmaz mı? Yoksa kafalık ekleme şehrin duvar rengini değiştirme gibi yüzeysel şeyden başka detay içerik diyalog komut yz mekanikleri eklenemez ki bunlar da fixed gerektirecek konular
 
Oyun ilk duyrulduğundan beri ayrı uzun zaman, ilk çıktığından beri apayrı bir uzun zaman geçti.

Bu kadar uzun zamanda bu oyunun hala böyle olması beni üzüyor.
 
Back
Top Bottom