Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

ne yani taleworlds 42 gündür hiçbir şey yapmıyor mu?
Dostum, Taleworlds 2922 gündür hiçbir şey yapmıyor :smile:

07B89120-B48D-45FB-AF1D-49AF6CD16790.jpeg
 
Selamlar, burada genel olarak aktif paylaşım ve tartışma yapıldığından dolayı mod topluluğu içinde genel olarak bilinen projemiz Sword & Musket'in yeni video-blogunu yayınladık. Düşüncelerinizi bekliyoruz.

Dev Blog 1.0.2:
 
Düşüncelerinizi bekliyoruz.
çok güzel gelişmeler tebrik ediyoruz darısı bannerlord un başına GERÇEKTEN !!!

şimdi soracağım 3 nokta var;

1- Mesela villa sanırım napolyon war warband daki villa oraya hücum eden ordu top ile ateş ettiğinde işte tuğla duvarlar 3 ila 5 isabet sonucu delik 1-2 tane daha yedi mi üstten göçme gibi direkler 8-10 darbede yıkılma vb (rakamlar atmasyon) olacak mı? mesela içerideki fıçılar gözüme çarptı onlara top çarptığında 1-2 tanesi parçalanıp 1-2 tanesi sağa sola dağılacak mı bu şekilde hareketli objeler mi?

2- Emir - komuta çok önemliydi napolyon da bunda da mesela askere hücum emri verirken F1 - F3 yani direk charge diye bağıracak mı yoksa bayraklar görüyorum 3-5 tane sonra komutan yanında dolaşan bir sancaktar görüyorum komut ile komuta uygun sancak kaldırılıp ona göre mi asker hamlesini yapacak? çok şahane olur bence :smile:

3- Askerlerin üniformaları birazcık dandik gibi sanki bi de gözüme çarpan çok yeni ve çok temiz üniformalar. birazcık eskitme uygulanıp mesela paçalara çimenli ağır toprakta yürürken çamur, kum ve kuru toprakta yürürken toz efekti verilmesi mümkün olur mu?
 
Milletin birbirini tanımadan yargılaması ne kadar kolay
hala oyundan bir şeyler çıkacağını beklemek, dilemek bana göre hala oyun için ümitvar olmayı gerektiriyor. ben oyundan ümidi keseli altı ay oldu. burdan yargılama cıkarman enteresan dostum.
 
birilerinin artık masaya yumruğu vurmasını bekliyorum.
kibrit bile çakamayacak adamlardan romayı yakmasını bekliyorsunuz, yerlerinde saymaya devam edeceklerinden adım kadar eminim. keşke eylülde falan tam sürüm yapsalar, en azından insaflı modcular bize adam akıllı bir oyun deneyimi yaşatır.

edit: bu arada @Lamkrin'e umutlu denmiş yukarıda, bundan onun haberi var mı :smile:
 
hala oyundan bir şeyler çıkacağını beklemek, dilemek bana göre hala oyun için ümitvar olmayı gerektiriyor. ben oyundan ümidi keseli altı ay oldu. burdan yargılama cıkarman enteresan dostum.
Hakkında konuştuğun kişinin oyuna dair bir ümidi olduğunu nerden biliyorsun? Tanıyor musun onu? Hayır, tanımıyorsun. Ama ben tanıyorum, tanımadan yargılama yapmamalısın
 
Back
Top Bottom