Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Desenize firma paraya doymamış, milletten götürmek için dlc peşinde sürünüyorlar. Doyumsuzluk mu desem beceriksizlik mi desem bilemedim.
 
image.png
image.png

image.png

Fill dlc sinden görüntüler simdi bi troop a ekleyip binmeyi deneyecegim
 
beta yükleyip alelacele silmek nedir yahu?

sayın genel müdürümüz, hegel, tinin görüngü bilimi kitabında mutlak aydınlık ve mutlak karanlığın aynı şey olduğunu söyler çünkü ikisinde de hiç bir şey göremeyiz. ihtiyacımız olan şey sadece görmemizi mümkün kılan ışıktır. bu şekilde etrafımızı görebilir ve ilerleyebiliriz. bunun konumuzla ilgisi şu; mükemmel olmasına çaba gösterdiğiniz için (mutlak aydınlık) oyunu 1,5 yıldır sefil bir şekilde süründürüyorsunuz (mutlak karanlık). önerilere kulak tıkıyorsunuz, modcuların yaptığı son derece yaratıcı geliştirmeleri yok sayıyorsunuz, oyuna emek veren/yaratan çalışanlarınızın önerilerini elinizin tersiyle itiyorsunuz.

ya da bütün bunlar benim bir takım saçma varsayımlarım. ancak bunun da sağlamasını yapamıyoruz çünkü kutsal dudaklarınızdan işin doğrusunu duyabileceğimiz sözcükleri çıkarmaya tenezzül etmiyorsunuz.

wtf dude?
 
Atlara downgrade'in ağababasını yapan adamlar fil eklemeye çalışıyor oyuna; bir oyuncu çıkıp "fil eklensin" dese "ne gerek var, gereksiz, kozmetik şeyler oyun çıktıktan sonra eklenir vs" diyecek kişiler de seviniyor buna, gerçekten ilginç. 8 yıl geliştirme + neredeyse 1.5 yıl erken erişimden zerre ders almamış kimse. Bu oyunun 2023 geyikleri gerçek olacak bu müthiş hızla onu da söyleyeyim şimdiden.
 
Ben fikir olmasına rağmen teknik kapasite yetersiz diye düşünüyordum artık fikirlerin odağının yanlış olduğunu düşünmeye başladım
 
en komiği de dlc adı geçince aklımıza deniz savaşları falan gelirdi, artık fil ve hortumu gelecek :smile:
 
dlc yi sadece paralı düşünmeyin ücretsiz genişleme paketi olarak düşünülmüştür .Fillerle birlikte yeni mekanikler belki ama sadece fil paralı bir dlc ise durum kötü .
 
Back
Top Bottom