Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Oyunda ilişki sistemi var.Bu ilişki sistemi sadece sayılardan ibaret şuan için.Npclerden asker toplama dışında hiçbir işe yaramıyor.Komple gözden geçirme şart.

*Mexico İlerleyen güncellemelerde ilişkisi yüksek olan lordların sahip oldukları köylere yağma yapmayacağını söyledi.Gayet güzel olur.
*Düşman lordunu savaştan sonra serbest bıraktığımızda aşırı fazla ilişki artışı oluyor.20-25 arası artış bi anda çok fazla.Azaltılmalı bence.Bir süre sonra düşman lordlarla ilişkim bizimkilerden çok oluyor :smile:
*Klanlara olan ilişki ile lordlarla olan ilişki birbirinden ayrılmalı.Bu saatten sonra uğraşırlarmı bilmem ama A ile dost kardeşi B ile düşman olabilmeliyim.
*Bir eşik olmalı,klanın bağlı olduğu krallık ile ilişkisi o eşiğin altına düştüğünde kendi bağımsızlığını ilan edebilmeli veya yüksek ilişkisi olduğu bir krallığa geçebilmeli.(Mevcut seçimde geçişler çok saçma oluyor bir klan - ilişkide olduğu krallığa neden geçer.)
*İlişli diyalogları etkilemeli.Belki şuan öncelikler arasında değil ama ilerde oyuncuya diyaloglar bu farkı hissettirmeli.
*Yine lordlardan alınan görevler ilişki düzeyine göre olmalı.Aramızın çok iyi olduğu lordlardan bunu hissettirecek yeni görevler yazılmalı.
*Klan-karakter ilişkisi ayrılırsa yoldaşlarla olan ilişkilerimiz klandaki geleceğini ve performansını etkilemeli.Neden sadece bizim klanımızda yoldaşlar var.Diğer klan üyeleride yoldaş alıyormu ben hiç görmedim?Yoldaşlar klan üyesi olarak sayılmamalı paralı askerler sonuçta.
*Rhageanın kızı Ira ile evlendim.Ira direk benim klanıma katıldı.Rhageanın başka evladı yok.Varis olan Ira neden hakkından hemen feragat etti.
*Çete lideri ile ilişkim 100 olmuş.Ayrıca kral olmuşum hala kıytırık haydutlar bana atar yapıyolar.Birçok kişi daha öncede yazdı bunu.Düzeltmek zor olmamalı sırf bunu görmemek için şehre girmediğim zamanlar var:smile:.Suan hala aynımı denemedim ama güncelleme notlarında bununla ilgili düzeltme yoktu muhtemelen aynıdır :smile:

Oyunda ekonomi gerçekten kötü.Ama hiç kızmıyorum bu konuda.Ekonomi yönetmek gerçekten çok zor koca ülkeler bile yönetemiyor bol keseden verip heryerde altın havuzu yapmasını twde bilir ama istememişler demekki.

*Önerim ne kadar diğer oyunlardan beri süregelen köy baskını yağma olaylarına alışsak ve sevsekte bannerlordda bu olmamış.Hem köy çok zarar görüyor ve vergi geliri düşüyor.Hem saldıran elle tutulur bir gelir elde edemiyor.50 tane 10 altınlık tahılı yağmalayacağım diye çok uzun zaman harcıyorlar.Bi gün bekliyorlar zaten ordunun maaşına harcarlar o aldıklarını anca.Bunun yerine haydutları kesseler sıgınakları bassalar daha iyi.Koca kalradyada benden başka sığınak basan lord görmedim.
*Şehir merkezine girip o çarşıda kalabalığa karışıp bir tezgahta biz kurabilirmiyiz acaba? Ben envanterden neleri satmak istiyorsam dizebilirmiyim o tezgaha :smile: Bu olmasa bile en azından atölyeye koyalım onlar otomatik satmaya çalışsın.Şehirlerde para yok belki gelen tüccarlardan lordlardan biri beğenir alır bişiler ekonomiye can gelir :smile:
*Köylerde şuan için yapılacak hiç birşey yok.İlerde birşeyler gelir o zaman önerileri yazarız havadan atmayalım şimdi.Köyler candır önemsiz değildir.Sadece yağma için olmasın lütfen.
*Kalelerde ve şehirlerde zula var.Altınlarda burada saklansa.Lordlar yanında bir miktar altın taşısa ve klan başkentlerine uğradıkça buraya bıraksa fazlalığı.Eğer savaşta mağlup edilirse tüm altın karşı tarafa geçse,yine altının toplandığı kaleler fethedilirse kazananlar ganimeti paylaşsa daha gerçekçi olur.Bunun oyunda iyi çalışması çok zor tabi orası ayrı.Tüm altın bi anda karşı tarafa geçerse toparlaması zor olur bi daha direk snowball :smile:
*Atolyeler ile ilgili güncelleme ne zaman gelecek merakla bekliyorum.Çok detay var boşuna yapılmamıştır.
***Demircilikte ctrl+c yapıp kopyaladığım bir şemayı tekrar şehre girip demirciliğe girdiğimde ctrl+v yapınca crash yiyorum.(1.5.6)

Oyun ilk çıktığından bu yana çok değişti ve bizde şahit olduk.Erken erişim bitene kadar daha çok değişir diye umuyorum.Seslendirme ve diyaloglar en büyük eksiklerden.O kadar eksikki öneri vercek olsan öneri veremezsin o kadar boş :smile:
Oyun efsane olmaya aday bir oyun.Rakibi olmaması en büyük avantajlardan biri.Umarım hakketiği değeri görür ve o listede yerini alır. Düşünsenize 2021 Yılın Oyunu Ödülü Bannerlordun olmuş bence hedef bu olmalı.
 
Yanlış bilmiyorsam oyunda bir zaman sonra çok zengin oluyorsun ve parayı harcayacak yer kalmıyor, yanılıyor olabilirim oynamıyorum oyunu. Eşyaların fiyatını düşürmek acaba daha kötü mü olur diye düşünmedim değil yani zorlaması biraz daha eğlence katıyor gibime geldi ama değişir kişiden kişiye. Bunun dengesi tutturulacak mı acaba, belki de çoktan tutmuştur haberim yoktur.
parayı harcayacak yer kalmamasının sebebi eşyaların çıkmaması markette, 300 bin 600 bin dinarlık eşyalar var fakat hiç biri çıkmıyor. Tasarımcı olsam çok üzülürdüm :grin: Düşünsene o kadar eşya yapıyosun markette çıkmıyo
 
Yanlış bilmiyorsam oyunda bir zaman sonra çok zengin oluyorsun ve parayı harcayacak yer kalmıyor, yanılıyor olabilirim oynamıyorum oyunu. Eşyaların fiyatını düşürmek acaba daha kötü mü olur diye düşünmedim değil yani zorlaması biraz daha eğlence katıyor gibime geldi ama değişir kişiden kişiye. Bunun dengesi tutturulacak mı acaba, belki de çoktan tutmuştur haberim yoktur.

Oyunda late game’de kolay zengin olmak ve oyuncuların çoğunun 1-2-3 milyon dinarla gezmesi son versiyonlarda daha az karşılaşılan bir şey. Oyun eskiden genel olarak daha kolaydı çünkü :

1-Npc lordları daha çok tier 1-2 adamla dolanıyordu
2-Campaign AI biraz daha zayıftı
3-Npc para yönetimi zayıftı ve özellikle toprak kaybeden krallıkların lordları fakirlik kaynaklı sorunları daha çok yaşıyordu. Fakir kalan klan çok olduğu için lordları ikna etmek de daha kolaydı. Para sıkıntısı yaşamayan klanları kendi krallığınıza katmak istediğinizde 500k 1m isteyebiliyorlar. Parasız şehirsiz kalesiz klanlar size 100-200k paraya katılabiliyorlar. İlişki seviyeniz ve toprak-klan sayınız da önemli. Çok toprak az klan sahibi olmak size katılmak istenmesini arttırır istenen rakamlar düşer. Oyuncu normal vassal ikna edemeyince paralı asker klanlarına daha çok para harcıyor.
4-Krallıklar oyuncu ile bedavaya barış yapıyordu oyuncu zorda kaldığında barış yapıp kendisini koruyordu
5-Genel olarak dengesizlik kaynaklı daha çok exploit vardı
6-Ticaret eskiden biraz daha karlıydı, ürünlerin farklı şehirlerdeki fiyat farkları daha fazlaydı.

Dolayısıyla oyun genel olarak daha kolaydı oyuncularda para da ortalama olarak daha çoktu. Oyunu ilk versiyonlarda oynayan yayıncılar da dikkat ettiyseniz zaferden zafere daha çok koşuyordu. Oyunun ilk versiyonlarında yayın yapan yayıncıların bazıları 30-40-50 saatte tüm dünyayı pek de zorlanmadan ele geçiriyordu. Benim son izlediğim yayıncılardan baya parasızlık çeken zorlanan 100-200k’ya çıkıp geri 10-20k’lara düşenler çok gördüm. Hatta Twitch'de arada bakın 1m ve üzeri parayla dolanan artık neredeyse hiç yayıncı kalmadı (belki realistic oynamaynlardan tek tük olabilir). 1.5.6 ile birlikte 10-20 saat oynayıp haritanın maksimum 10%’unu ele geçirip orada takılan ilerlemekte zorlanan da çok görüyorum. Hatta oyunun daha zorlayıcı olması yayıncıları biraz çekmiş gibi de son zamanlarda yayınlar da arttı.

Bütün bunlara paralel eskiden money sink olarak düşünülen ve değeri 1m’ye kadar çıkan itemların fiyatları biraz düşürülebilir. Özellikle yüksek tier item fiyatları biraz (50% civarı) düşürülebilir. Bunu önerdim ekipten aldığım cevap ise zaten ilgilenildiği oldu ama 1.5.7’de ucuzlama henüz olmayacak.

Pahallı itemların marketlerde hiç çıkmaması ise 1.5.7 ile düzelmiş olacak.
 
Last edited:
oyunda late game’de kolay zengin olmak ve oyuncuların çoğunun 1-2-3 milyon dinarla gezmesi son versiyonlarda daha az karşılaşılan bir şey. Oyun eskiden genel olarak daha kolaydı çünkü :

1-npc lordları daha çok tier 1-2 adamla dolanıyordu
2-campaign ai biraz daha zayıftı
3-npc para yönetimi zayıftı ve özellikle toprak kaybeden krallıkların lordları fakirlik kaynaklı sorunları daha çok yaşıyordu. Fakir kalan klan çok olduğu için lordları ikna etmek de daha kolaydı. Para sıkıntısı yaşamayan klanları kendi krallığınıza katmak istediğinizde 500k 1m isteyebiliyorlar. Parasız şehirsiz kalesiz klanlar size 100-200k paraya katılabiliyorlar.
4-krallıklar oyuncu ile bedavaya barış yapıyordu oyuncu zorda kaldığında barış yapıp kendisini koruyordu
5-genel olarak dengesizlik kaynaklı daha çok exploit vardı
6-ticaret biraz daha karlıydı

Dolayısıyla oyun genel olarak daha kolaydı oyuncularda para da ortalama daha çoktu. Oyunu oynayan yayıncılar da dikkat ettiyseniz zaferden zafere daha çok koşuyordu. Oyunun ilk versiyonlarında yayın yapan yayıncıların bazıları 30-40-50 saatte tüm dünyayı pek de zorlanmadan ele geçiriyordu. Benim son izlediğim yayıncılardan baya parasızlık çeken zorlanan 100-200k’ya çıkıp geri 10-20k’lara düşenler çok gördüm. 10-20 saat oynayıp hala haritanın 10%’unu ele geçirip orada takılan da çok görüyorum.

Bütün bunlara paralel eskiden money sink olarak düşünülen ve değeri 1m’ye kadar çıkan itemların fiyatları biraz düşürülebilir. Özellikle yüksek tier item fiyatları biraz (50% civarı) düşürülebilir. Bunu önerdim ekipten aldığım cevap ise zaten ilgilenildiği oldu ama 1.5.7’de ucuzlama henüz olmayacak.

Pahallı itemların marketlerde hiç çıkmaması ise 1.5.7 ile düzelmiş olacak.
Cevap için teşekkür ederiz, @sniparsexe sana da teşekkürler.
 
  • Askerleri seviye atlatmak için gereken para & XP arttırılacak, ve bu asker seviyesiyle ilgili 2-3 bug varmış perklerle alakalı onlar düzeltilmiş
Umarım esirlerin değerleride artar ama hala tecrübeli tecrübesiz herkes hunharca birbirini linçlediğinden bu konuda denge olacağını düşünmüyorum .Birde ölme olasılıkları çoğalmış. Çapulcular lejyonlarımı öldürüyordu zaten birde daha çok paramı kaybetcem . :sad:
 
Oyunda late game’de kolay zengin olmak ve oyuncuların çoğunun 1-2-3 milyon dinarla gezmesi son versiyonlarda daha az karşılaşılan bir şey. Oyun eskiden genel olarak daha kolaydı çünkü :

1-Npc lordları daha çok tier 1-2 adamla dolanıyordu
2-Campaign AI biraz daha zayıftı
3-Npc para yönetimi zayıftı ve özellikle toprak kaybeden krallıkların lordları fakirlik kaynaklı sorunları daha çok yaşıyordu. Fakir kalan klan çok olduğu için lordları ikna etmek de daha kolaydı. Para sıkıntısı yaşamayan klanları kendi krallığınıza katmak istediğinizde 500k 1m isteyebiliyorlar. Parasız şehirsiz kalesiz klanlar size 100-200k paraya katılabiliyorlar. İlişki seviyeniz ve toprak-klan sayınız da önemli. Çok toprak az klan sahibi olmak size katılmak istenmesini arttırır istenen rakamlar düşer. Oyuncu normal vassal ikna edemeyince paralı asker klanlarına daha çok para harcıyor.
4-Krallıklar oyuncu ile bedavaya barış yapıyordu oyuncu zorda kaldığında barış yapıp kendisini koruyordu
5-Genel olarak dengesizlik kaynaklı daha çok exploit vardı
6-Ticaret eskiden biraz daha karlıydı, ürünlerin farklı şehirlerdeki fiyat farkları daha fazlaydı.

Dolayısıyla oyun genel olarak daha kolaydı oyuncularda para da ortalama olarak daha çoktu. Oyunu ilk versiyonlarda oynayan yayıncılar da dikkat ettiyseniz zaferden zafere daha çok koşuyordu. Oyunun ilk versiyonlarında yayın yapan yayıncıların bazıları 30-40-50 saatte tüm dünyayı pek de zorlanmadan ele geçiriyordu. Benim son izlediğim yayıncılardan baya parasızlık çeken zorlanan 100-200k’ya çıkıp geri 10-20k’lara düşenler çok gördüm. Hatta Twitch'de arada bakın 1m ve üzeri parayla dolanan artık neredeyse hiç yayıncı kalmadı (belki realistic oynamaynlardan tek tük olabilir). 1.5.6 ile birlikte 10-20 saat oynayıp haritanın maksimum 10%’unu ele geçirip orada takılan ilerlemekte zorlanan da çok görüyorum. Hatta oyunun daha zorlayıcı olması yayıncıları biraz çekmiş gibi de son zamanlarda yayınlar da arttı.

Bütün bunlara paralel eskiden money sink olarak düşünülen ve değeri 1m’ye kadar çıkan itemların fiyatları biraz düşürülebilir. Özellikle yüksek tier item fiyatları biraz (50% civarı) düşürülebilir. Bunu önerdim ekipten aldığım cevap ise zaten ilgilenildiği oldu ama 1.5.7’de ucuzlama henüz olmayacak.

Pahallı itemların marketlerde hiç çıkmaması ise 1.5.7 ile düzelmiş olacak.
Reis krallık kurmak çok zor geldi bana 4 seviye klan olmak biraz zor, 3 olsa daha iyi olurdu bence (ya da ün kazanmak zor)
 
Cevap için teşekkür ederiz, @sniparsexe sana da teşekkürler.
rica ederim
Warbandı dahi aratan kötü diyaloglara ne zaman el atılacak @mexxico
bunu sormuştum önceden, mexxico kısımlara bakmıyor, kendiside bayağıdır istiyormuş böyle bi günncelleme ama ne zaman gelicek bilgisi yok.
Reis krallık kurmak çok zor geldi bana 4 seviye klan olmak biraz zor, 3 olsa daha iyi olurdu bence (ya da ün kazanmak zor)
bence mantıklı aslında,krallık kuruyosun sonuçta
 
warband'ın en güzel tarafı bu tarz şeylerin özgür olmasıydı.keşke öyle bırakılsaymış.
açıkcası ben bannerlordun bu yaklaşımını çok daha mantıklı ve güzel buluyorum, random birinin kendini kral ilan etmesi çok saçma geliyordu bana Warbandda hep. Kendini kral ilan ediyorsun ve herkes birden kabul ediyor, halk falan. Çok saçma bence. Eğer bi değişime gidilirse opsiyonel olması daha iyi olur, warband tarzı veya bannerlord tarzı
 
bence mantıklı aslında,krallık kuruyosun sonuçta
Ya onu oyunun kendi dengesiyle sağlamasi lazım ya, şu seviyeye kadar kasarsan kurabilirsin olayı bana da saçma geliyor. Askerlerim yerleşke ele geçirecek kadar güçlüyse kurmalıyız, askerlerimizin yerleşke ele geçirecek kadar güçlenmesiyse uzun sürmeli. Op elemanları toplayıp çapulcu grind yapmak sıkıcı ve gereksiz. Op eleman toplamak zor olmalı, zaten askerlerin güçlüyse kim karşı çıkacak sana gelene çakarsın.
 
Dengelemeler git gide iyileşiyordur diye düşünüyorum, tam sürümle birlikte bende hilesiz hurdasız bir sefere çıkarım muhtelemelen.
Ama dengeleme önerilerinden ziyade sürekli oynatacak yenilikçi seylerden bahseetmek istiyorum su an..

Birraz önce bir yayıncı,
100 küsür askerini 30 civarı düşmana karşı salmadan önce dedi ki;
"keşke saldırmadan önce düşmanın öylece kacıp gidebilmesine izin verebilseydim"
bir nevi "sahada merhamet gösterme" seçeneği yani, haritadaki seçeneklerde değil..
bu istediği sp için güzel bir yenilik olurdu. Tabi, değişken ve şansa baglı düşman spawnlama sistemi öncesinde, böyle bir sistemle birlikte çalışacak şekilde yapılabilirse çok ama çok daha iyi olurdu.
 
açıkcası ben bannerlordun bu yaklaşımını çok daha mantıklı ve güzel buluyorum, random birinin kendini kral ilan etmesi çok saçma geliyordu bana Warbandda hep. Kendini kral ilan ediyorsun ve herkes birden kabul ediyor, halk falan. Çok saçma bence. Eğer bi değişime gidilirse opsiyonel olması daha iyi olur, warband tarzı veya bannerlord tarzı
yani en kötü opsiyon olayı gelse bile iyi olur benim açımdan.bence kral ilan edebilmekte bir mantıksızlık yok,zaten güçlü bir krallık kuracak seviyede değilsen parçalarlar :grin:
Ya onu oyunun kendi dengesiyle sağlamasi lazım ya, şu seviyeye kadar kasarsan kurabilirsin olayı bana da saçma geliyor. Askerlerim yerleşke ele geçirecek kadar güçlüyse kurmalıyız, askerlerimizin yerleşke ele geçirecek kadar güçlenmesiyse uzun sürmeli. Op elemanları toplayıp çapulcu grind yapmak sıkıcı ve gereksiz. Op eleman toplamak zor olmalı, zaten askerlerin güçlüyse kim karşı çıkacak sana gelene çakarsın.
katılıyorum.sırf o kadar seviye kasabileyim diye abuk sabuk savaşlara girdim.düşünsenize seviye 2 klansın,ama 300 kişilik ordun,500 binden fazla altının var ama seviye 4 klan değilsin diye krallık kuramıyorsun.
 
Arkadaşlar bu oyunda zaten 1 levelkende kale fethedebilirsen sahipliğini alabiliyorsun.Ama krallık ilan etmek bambaşka bir olay başka ülkelerin seni hemen tanıması mantıksız bana görede.Warbandda bile idare hakkı diye bir şey vardı.O yükseldikçe seni daha çok tanımaya başlıyorlardı.
Al kaleleri şehirleri yönet.Ama ben başka klanları benm altımda toplayacam dersen diplomasi dersen onun için itibar önemli.Senden daha güçlü klanlar neden krallığına katılsınki.
 
yani en kötü opsiyon olayı gelse bile iyi olur benim açımdan.bence kral ilan edebilmekte bir mantıksızlık yok,zaten güçlü bir krallık kuracak seviyede değilsen parçalarlar :grin:

katılıyorum.sırf o kadar seviye kasabileyim diye abuk sabuk savaşlara girdim.düşünsenize seviye 2 klansın,ama 300 kişilik ordun,500 binden fazla altının var ama seviye 4 klan değilsin diye krallık kuramıyorsun.
Ya onu oyunun kendi dengesiyle sağlamasi lazım ya, şu seviyeye kadar kasarsan kurabilirsin olayı bana da saçma geliyor. Askerlerim yerleşke ele geçirecek kadar güçlüyse kurmalıyız, askerlerimizin yerleşke ele geçirecek kadar güçlenmesiyse uzun sürmeli. Op elemanları toplayıp çapulcu grind yapmak sıkıcı ve gereksiz. Op eleman toplamak zor olmalı, zaten askerlerin güçlüyse kim karşı çıkacak sana gelene çakarsın.
Bunların tek cevabı tanınırlık, yani renown, yani klan seviyesi. Bir kere oyunda kabul edilme mekaniği yok, yani kral ilan edince kendini birden tüm herkes seni kral olarak görüyor. Tier 1 klan bir herif çıktı, neredeyse kimse tanımıyor ama hop kale aldı kral ilan etti kendini, birden halk kralım falan demeye başlıyor, diğer krallıklar seni kral kabul ediyor, kimse düşünmüyor ulan bu herif nerden çıktı kim bizi koruyabilecek mi falan. Fakat tier 4 olduğunda bayağı tanınıyorsun, halk & soylular seni tanıyor gibi.
 
Oyunda late game’de kolay zengin olmak ve oyuncuların çoğunun 1-2-3 milyon dinarla gezmesi son versiyonlarda daha az karşılaşılan bir şey. Oyun eskiden genel olarak daha kolaydı çünkü :

1-Npc lordları daha çok tier 1-2 adamla dolanıyordu
2-Campaign AI biraz daha zayıftı
3-Npc para yönetimi zayıftı ve özellikle toprak kaybeden krallıkların lordları fakirlik kaynaklı sorunları daha çok yaşıyordu. Fakir kalan klan çok olduğu için lordları ikna etmek de daha kolaydı. Para sıkıntısı yaşamayan klanları kendi krallığınıza katmak istediğinizde 500k 1m isteyebiliyorlar. Parasız şehirsiz kalesiz klanlar size 100-200k paraya katılabiliyorlar. İlişki seviyeniz ve toprak-klan sayınız da önemli. Çok toprak az klan sahibi olmak size katılmak istenmesini arttırır istenen rakamlar düşer. Oyuncu normal vassal ikna edemeyince paralı asker klanlarına daha çok para harcıyor.
4-Krallıklar oyuncu ile bedavaya barış yapıyordu oyuncu zorda kaldığında barış yapıp kendisini koruyordu
5-Genel olarak dengesizlik kaynaklı daha çok exploit vardı
6-Ticaret eskiden biraz daha karlıydı, ürünlerin farklı şehirlerdeki fiyat farkları daha fazlaydı.

Dolayısıyla oyun genel olarak daha kolaydı oyuncularda para da ortalama olarak daha çoktu. Oyunu ilk versiyonlarda oynayan yayıncılar da dikkat ettiyseniz zaferden zafere daha çok koşuyordu. Oyunun ilk versiyonlarında yayın yapan yayıncıların bazıları 30-40-50 saatte tüm dünyayı pek de zorlanmadan ele geçiriyordu. Benim son izlediğim yayıncılardan baya parasızlık çeken zorlanan 100-200k’ya çıkıp geri 10-20k’lara düşenler çok gördüm. Hatta Twitch'de arada bakın 1m ve üzeri parayla dolanan artık neredeyse hiç yayıncı kalmadı (belki realistic oynamaynlardan tek tük olabilir). 1.5.6 ile birlikte 10-20 saat oynayıp haritanın maksimum 10%’unu ele geçirip orada takılan ilerlemekte zorlanan da çok görüyorum. Hatta oyunun daha zorlayıcı olması yayıncıları biraz çekmiş gibi de son zamanlarda yayınlar da arttı.

Bütün bunlara paralel eskiden money sink olarak düşünülen ve değeri 1m’ye kadar çıkan itemların fiyatları biraz düşürülebilir. Özellikle yüksek tier item fiyatları biraz (50% civarı) düşürülebilir. Bunu önerdim ekipten aldığım cevap ise zaten ilgilenildiği oldu ama 1.5.7’de ucuzlama henüz olmayacak.

Pahallı itemların marketlerde hiç çıkmaması ise 1.5.7 ile düzelmiş olacak.

Ben krallık kurup yönetemiyorum, vassal olarak oynamayı daha çok seviyorum onlar için ne gibi mekanikler var ya da planlanıyor?

Uzun zamandır uzun playthrough yapmadım savem sıkıntı yaratmasın diye ondan folayı kesin bilgim yok ama sanki şehirlerde tavernadaki asker sayıları biraz arttırılmış, yani pahalı asker alıp ordunu hızlı toparlama daha iyi bir seçenek haline gelmiş gibi ama onun dışında bir şey gözüme çarpmadı.
 
Bu yayıncı lordlarla konusup büyük miktarlarda parayı javerin karşılıgında takaslıyor. Bu bug düzeltilmemiş miydi?
p_sOA.png
 
Back
Top Bottom