Yolunacak kaz çok, müstehak.hahaha daha oyun tamamlanmadı diyoduk dlc çıkardı talewordshadi hayırlı olsun
DLC denilecek tek projede odur reisTek bir DLC var o da gönlümüzde ki mod projesidir![]()
şu an nasıl alırsın bilmiyorum, trade ekranını kurcala biraz.Arkadaşlar merhaba, çok önemli bir sorunum var.
Saatlerce demircilik kastım, güzel silahlar yaptım. Onları birlik lideri aile üyelerimden birine verdim, o gidip bir yerlerde satmış, üzerinde para olduğunu görüyorum ama o paraytı alamıyorum. Çözüm nedir acaba?
tşk bugün deneyeceğim kervan olayınışu an nasıl alırsın bilmiyorum, trade ekranını kurcala biraz.
Onun dısında yoldaşına kervan kurdurup pahalı item verdiğinde item satılınca kazanç direk hanene yazılıyor.
hahahahahah böyle bir olay mı vardı :ddddd ben bilemedim ama komik geldi bayağı :ddddArkadaşlar merhaba, çok önemli bir sorunum var.
Saatlerce demircilik kastım, güzel silahlar yaptım. Onları birlik lideri aile üyelerimden birine verdim, o gidip bir yerlerde satmış, üzerinde para olduğunu görüyorum ama o paraytı alamıyorum. Çözüm nedir acaba?
tabiki,adı full sürüm oldu.yoksa eski tas,eski hamam.herşey aynı duruyor...sürüm döndürme hala devam ediyor mu ? Betadaki gibi.
Beyim foruma katıldığım ilk zamanlarda ben bunun şikayetini yapıyordum o zaman takan olmadıysa artık düzeleceğini pek sanmam yorma kendini. Daha önce 100 kez söylediğim şeyi söylüyorum, koca savaş alanına bakarken 60fps alırken 2 tane meşalenin olduğu duvara bakarken yerlerde sürünüyor fps, diyecek söz yok.Kadraja 2 tane meşale girince bilgisayarın fıtık geçirmesini istemiyorum artık.
Beyim ayarları fulle de oyunun tadını al yaoyunun tadını alın