Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Beta süreceinden bazı hatalar maalesef mevcut.Alıştık be dostum....
Benim gözüme en çok batan karakterin vücut pozisyonunu sürekli sola alması kendi kendine. Sağa çeviriyorum pozisyonu ama ne olursa olsun bazen 1 bazen bir kaç vuruştan sonra otomatik olarak sola göre ayarlıyor kendisini. Hata mı bilerek yapılmış bir şey mi emin değilim ama chain attack animasyonunda garipliğe yol açtığı bile oluyor. Sağ tarafa göreyken kılıcı sağından indiriyor ama kendi kendine sola göre pozisyon aldığı için kılıç sağından geçerken bi anda solundan geçiyor ortaya garip bir görüntü çıkıyor. @MArdA TaleWorlds
Edit: Bahsettiğim olay en çok batanya sınıfındaki balyozda oluyor (animasyon garipliği, yoksa sola geçiş olayı tüm sınıflarda ve bütün silahlarda oluyor)

Yeni yama gelmiş kimsenin umrunda olmamış. Şuan resmi olarak tam sürümdeyiz. Tam sürümden beklentimiz artık büyük modların çıkacağı ve her ay tüm modların patlamamasıydı. 1.0.1 diye bomboş bir yama yapıp tüm modları yine patlatmışlar. Eee o zaman ben ne anladım bu tam sürümden? Oyun hala erken erişimde o zaman. Koyun modeli eklenince tüm mod paketim çökecekse ben tam sürümden ne bekleyebilirim? Sadece mod paketi yayınlamama rağmen ben uğraşmıyorum son sürüme güncellemeye, test etmeye. Modcular sizin 5-10 tane kimsenin umrunda olmayan fixiniz yüzünden neden sürekli modlarını güncellesin? EA'i bitirmenizin sebebi nedir? Yani neden ekim ayının son haftası bitti? Hiçbir sebep yok çünkü değişen bir şey de yok. Sadece isim değişikliği oldu aynı tas aynı hamam devam.

Yeni yama gelmiş kimsenin umrunda olmamış. Şuan resmi olarak tam sürümdeyiz. Tam sürümden beklentimiz artık büyük modların çıkacağı ve her ay tüm modların patlamamasıydı. 1.0.1 diye bomboş bir yama yapıp tüm modları yine patlatmışlar. Eee o zaman ben ne anladım bu tam sürümden? Oyun hala erken erişimde o zaman. Koyun modeli eklenince tüm mod paketim çökecekse ben tam sürümden ne bekleyebilirim? Sadece mod paketi yayınlamama rağmen ben uğraşmıyorum son sürüme güncellemeye, test etmeye. Modcular sizin 5-10 tane kimsenin umrunda olmayan fixiniz yüzünden neden sürekli modlarını güncellesin? EA'i bitirmenizin sebebi nedir? Yani neden ekim ayının son haftası bitti? Hiçbir sebep yok çünkü değişen bir şey de yok. Sadece isim değişikliği oldu aynı tas aynı hamam devam.
Amazon video 1 - TW 2.

28 Eyl 2012'den beri bu anı bekle finale bak.Kadere bak..
Modculara kolaylık diyorsunuz Mod Tools'u eksik kullandırıyorsunuz.Gereksiz yere kodlar silip bütün modları çöp ediyorsunuz.Nereye varmak istediğinizi aklım almıyor çünkü mantık göremiyorum yolun sonu çok belli.

bugün bilgisayarı 2 kez açtım bi 12 bi 13 mb güncelleme aldı. geçenlerde de 3-5 gb felen almıştı. tam sürüme geçtik dediler korkumdan oyuna giremedim ancak nasıl değişik bişeyler var mı? modlarda ölüyor sürekli sanırım bu küçük güncellemeler ile?

bugün bilgisayarı 2 kez açtım bi 12 bi 13 mb güncelleme aldı. geçenlerde de 3-5 gb felen almıştı. tam sürüme geçtik dediler korkumdan oyuna giremedim ancak nasıl değişik bişeyler var mı? modlarda ölüyor sürekli sanırım bu küçük güncellemeler ile?
laf olsun diye tam sürüme çıktık dediler abi,komple yalan.millet sorarsa,tam sürüz deriz diye yapıldı resmen.önceden neyse aynen devam ediyor.daha önce nasıl güncellemeler geliyorsa,gelmeye devam ediyor.daha önce olan sorunlar oldugu gibi duruyor...sürekli güncelleme geliyor,modlar çatır çatır bozuluyor.daha öncede böyleydi,bu yüzden modcular eli kolu baglı oturuyor.seviniyoduk tam sürüm çıkınca bunlar durur,adamlar güzel güzel mod çıkarır diye.ama yine hevesizimiz kursagımızda kaldı.resmen milleti kandırmak için yapılmış bi kelime oyunu bu tam sürüm olayı şuan.

Klan içi evlilik mümkünmü mümkünse nasıl yapılabilir yardım edecek veya yapan varmı.Benim torunumla Kardeşim nusunun torunu arasında evlilik yaptırmak istiyorum sonucta cok uzaktan akraba oluyorlar :smile:

@Royalus beyim "Ovsk Limanı"nın karlı halini gördün mü? İnanılmaz bir atmosfer var umaırm bu kış getirirler önceki kış getirmemişlerdi. Önceki yıl "Nord Kasabası"nın kış versiyonu vardı ama gerçekten hiç güzel gelmemişti bana özenilmemiş duruyordu, ama bu gerçekten çok iyi umarım en kısa sürede gelir. Ayrıca buzlu map var mı bilmiyorum ama gelmesi lazım gördüğüm kadarıyla yansımalar güzel gözüküyor.

Forum ölmüş resmen la. Yeni güncelleme gelmiş kimsenin umrunda olmamış. Gerçi buna güncelleme demek biraz zor daha çok betaya gelmiş hotfix gibi :grin: . Eeee o zaman sürekli güncelleme gelecekse, beta olacaksa ve gelen güncellemeler EA'ten bile küçük olacaksa tam sürümün ne faydası oldu? EA'de modlar bozuluyordu ama en azından 3-5 yenilik görüyorduk. Şimdi iki uyduruk fix yapıp güncelleme diye veriyorlar ve modları bozuyorlar.

@Royalus beyim "Ovsk Limanı"nın karlı halini gördün mü? İnanılmaz bir atmosfer var umaırm bu kış getirirler önceki kış getirmemişlerdi. Önceki yıl "Nord Kasabası"nın kış versiyonu vardı ama gerçekten hiç güzel gelmemişti bana özenilmemiş duruyordu, ama bu gerçekten çok iyi umarım en kısa sürede gelir. Ayrıca buzlu map var mı bilmiyorum ama gelmesi lazım gördüğüm kadarıyla yansımalar güzel gözüküyor.

Bu kaliteli olmuş cidden dostum beğendim.Yağmur nerde ya! :grin: SP mundar oldu beyler..

Last edited:
Forum ölmüş resmen la. Yeni güncelleme gelmiş kimsenin umrunda olmamış. Gerçi buna güncelleme demek biraz zor daha çok betaya gelmiş hotfix gibi :grin: . Eeee o zaman sürekli güncelleme gelecekse, beta olacaksa ve gelen güncellemeler EA'ten bile küçük olacaksa tam sürümün ne faydası oldu? EA'de modlar bozuluyordu ama en azından 3-5 yenilik görüyorduk. Şimdi iki uyduruk fix yapıp güncelleme diye veriyorlar ve modları bozuyorlar.
burdaki arkadaşlar bunları zaten biliyordu,bekliyordu.oyunda bi sürü hatalar,sorunlar,eksikler var ve bunun tam sürümde çözülemeyecegi,güncellemeye gelmeye devam edecegi,yine modlar bozulacagı için bizim açımızdan en ufak bi degişiklik olmadıgını biliyorduk yani.e haliyle,forumun ölmesi normal,hatda oyunun kitlesi genel olarak ölüyor malasef.ben en son 1.8 de oyunu açmıştım galiba,ondan sonra giripte ne var diye bakmadım dahi.gerçek bi tam sürümü herhalde bi 2 yıl daha bekleriz böyle...

Back
Top Bottom