Modsuz bir şekilde başından sonuna kadar oynanabilen oyunlarda evet öyleBenim oyunların genelinde başarımlar modsuz iken aktif oluyor. Mod ile oyunun native halinde olmayan bir halinde olduğunuz için mod ile başarımların kapalı olması doğal ve hep böyle olmuştur. yeni bir şey değil.
Profil fotoğrafı çerçevesi yok, küçük profil arkaplanı yok, profil fotoğrafı yok, animasyonlu arkaplan yok, ileride gelir mi bilemiyorum da keşke gelseModsuz bir şekilde başından sonuna kadar oynanabilen oyunlarda evet öyle
Bu arada kimse konusunu açmamış ama yeni gelen ifadeler ne kadar dandik öyle. Oyunun atmosferi ile zerre alakası yok. Sadece tereyağı ifadesi güzel geri kalanını bana gösterseler 10 yıldır oynadığım oyun aklıma gelmez. Ne kadar baştan savma. Profil arkaplanları zaten yükleme ekranı görselleri. Nasıl her şeyi bu kadar baştan savma yapabilirsiniz aklım almıyor. Gerçi ifadelerle kıyaslayınca arkaplanlar şükür sebebi.
![]()
Beni şu görselin Bannerlord'a ait olduğuna kimse ikna edemez.
ağam ağamMod kullanirken basarim kazanmak icin. Achievement Un(bloc)ker by bloc
![]()
Achievement Un(bloc)ker
Don't want your hard-earned achievements to be locked because you are using mods? This mod can fix that. This is a 'mod' that blocks Bannerlord blocking you to get achievements because you use mods. Awww.nexusmods.com
Config dosyasındaki cheat mod açıkmı?hiç mod kullanmadım ve kullanmıyorum da başarımlar açılmıyor
Mod aktifken oyuna yeni başlayınca kardeşimiz yanımızda kalıyor ve görevler gelmiyor.Mod kullanirken basarim kazanmak icin. Achievement Un(bloc)ker by bloc
![]()
Achievement Un(bloc)ker
Don't want your hard-earned achievements to be locked because you are using mods? This mod can fix that. This is a 'mod' that blocks Bannerlord blocking you to get achievements because you use mods. Awww.nexusmods.com
o nerde ustam sanki bir kere yapmıştımConfig dosyasındaki cheat mod açıkmı?
fixlendi updatelendiMod aktifken oyuna yeni başlayınca kardeşimiz yanımızda kalıyor ve görevler gelmiyor.
death birth acikkende gelmiyor achivementlar attigim modu indir düzelirhiç mod kullanmadım ve kullanmıyorum da başarımlar açılmıyor
victoria 2 seven kimse beğenmemiş onu ama benim henüz oynama fırsatım olmadıStrateji sevenlere victoria 3 mükemmel bir oyun olmuş. Girin dibine kadar sömürün. Bannerlord bu kadarlık bir oyun. Güldük eğlendik sinirlendik kızdık... Bitti.
Onlara dikkat etmedimNe kadar güzel. İşte biz de oyunun ana platformu olan PC'de 500 kişilik savaşta 60 FPS alıyoruz ama 3 tane meşale görünce 35 FPS'ye düşüyoruz. Üstelik aylar önce geliştiricilere iletilmesine rağmen. Sanırım daha öncelikleri arasına girememiş. Ayrıca sözde tam sürümde en çok göze çarpan merdiveni geri atma mekaniği oyuna eklenmemiş. Ağam bizimle eğlenir![]()
düşük ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum, texture falan yüksek olur gölgeleri sadece statik yaparsınNereye soracağımı bilemedim AMD Ryzen 5 4600H 16 GB Ram Gtx1650 ile oyunu açabilir miyim/ne kadar fps alırım bilgisi olan var mı?
teşekkür ederim yarın yazarım artıkdüşük ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum, texture falan yüksek olur gölgeleri sadece statik yaparsın