Çavuş_Bunduk
Regular
Yeni sefere başlarken "Başarımlar devre dışı bırakıldı." diyor ne alaka bu ya. Henüz eklenmedi mi bu sürümde?
Mod kullanıyorsan veya hileleri açtıysan başarımlar aktive olmuyor.Yeni sefere başlarken "Başarımlar devre dışı bırakıldı." diyor ne alaka bu ya. Henüz eklenmedi mi bu sürümde?
Normal.Ulan mod kullanıyorum diye başarım alamıyorum LDFGŞSLDKFVJSDLFŞKVJSDŞFVSDVF
O iyimiş Bu arada tek tatlı şey varki bütün kral ifade tipleri var ama derthert yerine tereyağı var xDBaşarım olayını çok takmayın, ck3'te de modlu oyunda başarımlar kapalıydı, sonra modlu oyunda başarımları açan bir mod çıktı Onun da modu çıkar yani.
Öyle zaten 1.9 yamasının üzerine 300 mb'lık seslendirme yaması yapmışlar. 1.8 yaması yıllardır beklenen relase yamasından daha büyüktüTam sürümde yaklaşık bir saattir oynuyorum. Şimdilik görebildiğim tek yenilik lordlara, çete liderlerine ve eşrafa seslendirme gelmesi.
Edit: haydutlara vs de gelmiş.
Modsuz bir şekilde başından sonuna kadar oynanabilen oyunlarda evet öyleBenim oyunların genelinde başarımlar modsuz iken aktif oluyor. Mod ile oyunun native halinde olmayan bir halinde olduğunuz için mod ile başarımların kapalı olması doğal ve hep böyle olmuştur. yeni bir şey değil.
Profil fotoğrafı çerçevesi yok, küçük profil arkaplanı yok, profil fotoğrafı yok, animasyonlu arkaplan yok, ileride gelir mi bilemiyorum da keşke gelseModsuz bir şekilde başından sonuna kadar oynanabilen oyunlarda evet öyle
Bu arada kimse konusunu açmamış ama yeni gelen ifadeler ne kadar dandik öyle. Oyunun atmosferi ile zerre alakası yok. Sadece tereyağı ifadesi güzel geri kalanını bana gösterseler 10 yıldır oynadığım oyun aklıma gelmez. Ne kadar baştan savma. Profil arkaplanları zaten yükleme ekranı görselleri. Nasıl her şeyi bu kadar baştan savma yapabilirsiniz aklım almıyor. Gerçi ifadelerle kıyaslayınca arkaplanlar şükür sebebi.
Beni şu görselin Bannerlord'a ait olduğuna kimse ikna edemez.
ağam ağamMod kullanirken basarim kazanmak icin. Achievement Un(bloc)ker by bloc
Achievement Un(bloc)ker
Don't want your hard-earned achievements to be locked because you are using mods? This mod can fix that. This is a 'mod' that blocks Bannerlord blocking you to get achievements because you use mods. Awww.nexusmods.com
Config dosyasındaki cheat mod açıkmı?hiç mod kullanmadım ve kullanmıyorum da başarımlar açılmıyor
Mod aktifken oyuna yeni başlayınca kardeşimiz yanımızda kalıyor ve görevler gelmiyor.Mod kullanirken basarim kazanmak icin. Achievement Un(bloc)ker by bloc
Achievement Un(bloc)ker
Don't want your hard-earned achievements to be locked because you are using mods? This mod can fix that. This is a 'mod' that blocks Bannerlord blocking you to get achievements because you use mods. Awww.nexusmods.com