Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Sefer haritasında güneşin hareket şeklini değiştirmişler sanırım. Gölgeler sadece soldan sağa hareket ediyordu artık oval çiziyor gibi

Başarımlar sadece modsuz alınıyorsa kendi kafasına sıkmaktır bu. Modsuz çalışmayan bir oyun yapıyorsunuz neyinize güvenerek modlara engel koyuyorsunuz. EU4 gibi hard oyunlar için normal ama bu oyun ne tam strateji oyunu ne tam rpg oyunu. Diplomasi yok taktik yok sadece adam kesiyorsun. Kusura bakmasınlar 3-5 başarım için kimse modsuz oynatamaz.

Tam sürümde yaklaşık bir saattir oynuyorum. Şimdilik görebildiğim tek yenilik lordlara, çete liderlerine ve eşrafa seslendirme gelmesi.
Edit: haydutlara vs de gelmiş.
Öyle zaten 1.9 yamasının üzerine 300 mb'lık seslendirme yaması yapmışlar. 1.8 yaması yıllardır beklenen relase yamasından daha büyüktü :grin:

Benim oyunların genelinde başarımlar modsuz iken aktif oluyor. Mod ile oyunun native halinde olmayan bir halinde olduğunuz için mod ile başarımların kapalı olması doğal ve hep böyle olmuştur. yeni bir şey değil.

Benim oyunların genelinde başarımlar modsuz iken aktif oluyor. Mod ile oyunun native halinde olmayan bir halinde olduğunuz için mod ile başarımların kapalı olması doğal ve hep böyle olmuştur. yeni bir şey değil.
Modsuz bir şekilde başından sonuna kadar oynanabilen oyunlarda evet öyle

Bu arada kimse konusunu açmamış ama yeni gelen ifadeler ne kadar dandik öyle. Oyunun atmosferi ile zerre alakası yok. Sadece tereyağı ifadesi güzel geri kalanını bana gösterseler 10 yıldır oynadığım oyun aklıma gelmez. Ne kadar baştan savma. Profil arkaplanları zaten yükleme ekranı görselleri. Nasıl her şeyi bu kadar baştan savma yapabilirsiniz aklım almıyor. Gerçi ifadelerle kıyaslayınca arkaplanlar şükür sebebi.

cc9a708c9cec73fb703c9ce502b273ba6f9f5a9e.png

Beni şu görselin Bannerlord'a ait olduğuna kimse ikna edemez.

Modsuz bir şekilde başından sonuna kadar oynanabilen oyunlarda evet öyle

Bu arada kimse konusunu açmamış ama yeni gelen ifadeler ne kadar dandik öyle. Oyunun atmosferi ile zerre alakası yok. Sadece tereyağı ifadesi güzel geri kalanını bana gösterseler 10 yıldır oynadığım oyun aklıma gelmez. Ne kadar baştan savma. Profil arkaplanları zaten yükleme ekranı görselleri. Nasıl her şeyi bu kadar baştan savma yapabilirsiniz aklım almıyor. Gerçi ifadelerle kıyaslayınca arkaplanlar şükür sebebi.

cc9a708c9cec73fb703c9ce502b273ba6f9f5a9e.png

Beni şu görselin Bannerlord'a ait olduğuna kimse ikna edemez.
Profil fotoğrafı çerçevesi yok, küçük profil arkaplanı yok, profil fotoğrafı yok, animasyonlu arkaplan yok, ileride gelir mi bilemiyorum da keşke gelse

Mod kullanirken basarim kazanmak icin. Achievement Un(bloc)ker by bloc

Back
Top Bottom