Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

3 sene nexus'a alıştım yahu :grin:
Güzel bir güncelleme ama insanların neden bu kadar yükseldiğini anlayamadım. Mod yapımını mı hızlandırıyor, kurulumu mu kolaylaştırıyor? Bu zamana kadar atölyeyi 2 oyunda kullanmışım(mümkün olan her oyunu modlamama rağmen). İnşallah mod geliştirme sürecine olumlu etkisi olur.

Güzel bir güncelleme ama insanların neden bu kadar yükseldiğini anlayamadım. Mod yapımını mı hızlandırıyor, kurulumu mu kolaylaştırıyor? Bu zamana kadar atölyeyi 2 oyunda kullanmışım(mümkün olan her oyunu modlamama rağmen). İnşallah mod geliştirme sürecine olumlu etkisi olur.
Tabiki modcular için sevineceğim olay tam sürüm olup rahatlamaları bize umut veren bu dostum.
Ben Nexus' dan saşmam
+1000 :D

Emin değilim ama bir yapımcı eskiden sanırım çoğu modun oyunun arkaplan işleyişindeki şeylerin bir çoğunda büyük veya küçük bozukluklar ortaya çıkardığını söylemişti. Belki de oyunu oynarken anlam veremediğimiz bazı şeyler, olaylar, hatalar hiç alakası olmadığını düşündüğümüz bir moddan oluyordur.
Bu bir varsayım böyle bir cümlenin söylenip söylenmediğinden emin değilim
dogrudur tabi,olabilirde.ama oyunu modsuz/mümkün olan en az modla oynayan birisiyim.şahsen gördügüm hiç bi sorunun modla alakası olmadıgına eminim yani :)

Başarımları daha çoğaltırlar.Bakalım Puan Dükkanına neler gelecek.Arena şampiyonu olmak artık günde +1 nam veriyormuş az geldi bana ama keşke adım adım böyle ekler getirseler işte.
Nam olayı bayadır var en azından son oynadığım savede vardı ama uğraşmaya hiç değmez. Ben challenge olarak rolüme uygun olduğu için yapmıştım. Fakat +30 kere aynı arenada, aynı silahla, 3-5 adetten fazla olmayan ödül çeşitliliği için savaşmak çok sıkıcı. Bir yerden sonra grinde dönüyor iş. Benim kadar turnuva seven adam bile sıkılabiliyorsa herkes sıkılırç

Nam olayı bayadır var en azından son oynadığım savede vardı ama uğraşmaya hiç değmez. Ben challenge olarak rolüme uygun olduğu için yapmıştım. Fakat +30 kere aynı arenada, aynı silahla, 3-5 adetten fazla olmayan ödül çeşitliliği için savaşmak çok sıkıcı. Bir yerden sonra grinde dönüyor iş. Benim kadar turnuva seven adam bile sıkılabiliyorsa herkes sıkılırç
Mod şart zaten turnuva işinde ki zaten hep lazım modlar :sad: 1.8.0 geldiğinde bir save yaptım sonra saldım yine farketmemiştim hiç.

Aynı traileri 2 kere arka arkaya yayınladılar başlangıçta. Canlı yayın bile buglı :grin: :grin: :grin: Ayrıca 25 ekimde ön sipariş diyor. Çıkış tarihi değil miydi ne ön siparişi?

3. defa aynı trailer dönüyor tüm chate madara oldular şuanda :grin:

4. ye başladık hadi hayırlısı

Bir cümleyi 2 saatte söyleyen eleman canlı yayında oyun oynayacakmış. Bari önceden söyleyin de hala bir umut bekleyen benim gibi salaklar vakit kaybetmesin. Yeni 3-5 özellik görmek için 2 saat yayın izlemesin.

Kültür seçmesi yaklaşık 4 dakika falan sürdü. 4 dakikada toplam 10-15 cümle konuşup ekrana baktı ve biz TW sunumu diye bunu izliyoruz - ÇIKIŞ TARİHİNDEN 1 GÜN ÖNCE- Pazarlama departmanı falan varsa ellerinden öpüyorum ben bu kadar dayanabildim. Geri kalanını bitince ilerlete ilerlete 2-3 dk izler geçerim.

Son yorumum: Allah cc kainatı yaratırken bu kadar uğraşmadı

Last edited:

Aynı traileri 2 kere arka arkaya yayınladılar başlangıçta. Canlı yayın bile buglı :grin: :grin: :grin: Ayrıca 25 ekimde ön sipariş diyor. Çıkış tarihi değil miydi ne ön siparişi?

3. defa aynı trailer dönüyor tüm chate madara oldular şuanda :grin:

4. ye başladık hadi hayırlısı

Bir cümleyi 2 saatte söyleyen eleman canlı yayında oyun oynayacakmış. Bari önceden söyleyin de hala bir umut bekleyen benim gibi salaklar vakit kaybetmesin. Yeni 3-5 özellik görmek için 2 saat yayın izlemesin.

Kültür seçmesi yaklaşık 4 dakika falan sürdü. 4 dakikada toplam 10-15 cümle konuşup ekrana baktı ve biz TW sunumu diye bunu izliyoruz - ÇIKIŞ TARİHİNDEN 1 GÜN ÖNCE- Pazarlama departmanı falan varsa ellerinden öpüyorum ben bu kadar dayanabildim. Geri kalanını bitince ilerlete ilerlete 2-3 dk izler geçerim.

Son yorumum: Allah cc kainatı yaratırken bu kadar uğraşmadı

Çok tırttı beni twitch yayınından banladılar chate yazamıyorum sırf bu oyun 1.9.0 aynısı dalgamı geçiyosunuz *** dedim diye kalbimi kırıyolar arada KLŞDFJGSDKLŞVFJVDS

Back
Top Bottom