Son bir güncelleme olur bence şimdi gelen 1.8.1 gibi sonra beta olur ki oda tam sürümü olur gibi geliyor.2 gün önce release test yapmışlar tam sürüm çıkar muhtemelen ama bilemiyorum
Son bir güncelleme olur bence şimdi gelen 1.8.1 gibi sonra beta olur ki oda tam sürümü olur gibi geliyor.2 gün önce release test yapmışlar tam sürüm çıkar muhtemelen ama bilemiyorum
aynen olabilirSon bir güncelleme olur bence şimdi gelen 1.8.1 gibi sonra beta olur ki oda tam sürümü olur gibi geliyor.
custom serverlar geldiAmaçsız bir sürüm ile karşı karşıyayız.
Normal serverlar buglu?custom serverlar geldi
Belliydi böyle olacağı. Daha önceden 1.8.0'i fixleyen sürüm yapacağız diye söylediler zaten. Benim garibime giden 25 ekimdeki çıkış için betada test etmeden mi yama yayınlayacaklar?1.8.1 geldi.Sürüm fix'leri daha fazla olurdu ara fix'ler bile.Amaçsız bir sürüm ile karşı karşıyayız.
Kendilerince sürpriz olacaklarını düşündükleri için gelecek fix'lerden dolayı beta sürümsüz çıkartırlar gibi geliyor!Belliydi böyle olacağı. Daha önceden 1.8.0'i fixleyen sürüm yapacağız diye söylediler zaten. Benim garibime giden 25 ekimdeki çıkış için betada test etmeden mi yama yayınlayacaklar?
Eksik Warband özellikleri paketi...![]()
Çok yakında ….
Bannerlord Warband modu![]()
Çok yakında ….
Aga dur ona daha var herhalde. Bloc onu toplu halde ne zaman yayınlar yada yayınlar mı bilmiyorum, kendi aramızda başka bir şey hakkında konuşuyorduk foto güzel oldu atam foruma dedim ahahaEksik Warband özellikleri paketi...
Aşağısı kesmez bu görseli.
Beklemedeyizzzz Vallahide Billahide Tallahide![]()
Çok yakında ….
Güzel birkaç özellik var. Merdiven düşürme gibi. Çünkü kuşatma aleti olmadan atla dümdüz koşup tüm orduyu surdan geçirtebiliyordum. Diğer bir iki özellik de iyi en azından 2 senedir yalvardığımız bazı şeyler eklenmiş. Onun dışında bu çıkış tarihini oyunun asıl erken erişim tarihi olarak sayıyorum. 2020 yılında çıkış yapan Erken Erişime Erken Erişim'di. Şimdi Erken Erişim'e geçtik. İnşallah bundan sonra lafları ağzımıza tıkarlar da asıl güncellemeler, DLC'ler vs. gelir.
şu kale - şehir savaşlarına bir el atsanız?![]()
Çok yakında ….
Banners,Fix,fix and fix.Hala evladımızla özel bir diyalog yok bu iş için sadece sana güvenebilirim gibi oğlan işte orda duruyor işte tamam işte.
Battle terrain in hangi kısımlara geldiğinin gösterildiği kısımda mapin çok yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafını koymuşlar, onun üzerine yazılarının yazmadığı hali var mı acaba?