Aga bee 0.808 ile başlayıp şunları görmek duygulandırdı. Üstelik 200 saat Bannerlord oynayıp şehirlerin yerini bilmezken bunda her şeyi ezbere biliyorum.
Aga bee 0.808 ile başlayıp şunları görmek duygulandırdı. Üstelik 200 saat Bannerlord oynayıp şehirlerin yerini bilmezken bunda her şeyi ezbere biliyorum.
0.808 yeni sistemlerde açılmıyor çözümü vardır da uğraşmadım. Gog'dan orijinalini indirdim. Mutlaka oynamalısın. Arenada savaşırsak adamlar mesafesini koruyorBen de izlemiştim, şehirleri köyleri bilmek ayrı bir oyunda tutuyor seni gerçekten güzel oluyor. Ve ve ve bu kadar eski oyunda bile sefer haritası ve mapte sis olması peki![]()
Tamamdır denemek isterimMutlaka oynamalısın. Arenada savaşırsak adamlar mesafesini koruyor. Animasyonlar çok tırt ama sırf kara şovalyeleri yenmek için oynayacağım. Sonra da kapatacağım
Baya iyiymiş beyim, elindeki de sağlam gözüküyor
Dediklerim diplomasi modu aktifken olan şeyler. Maalesef Diplomasi modu çok yüzeysel. İttifak antlaşması yaptığım krallık hiçbir sebep yokken ittifak bozup bana savaş açıyor. Saldırmazlık antlaşmaları da öyle atıyorum 200 günlük antlaşma yapıyorsun 201. gün sana savaş ilan ediyor. Yeterli nüfuz varsa her şeyi yapıyorsun. Ayrıca antlaşma yapmayı mod çok sınırlıyor. İstediğimle istediğim kadar saldırmazlık imzalayamıyorum. Krallıklar arası ilişki de yok. Dün dost olduğumla antlaşma biter bitmez sebepsiz savaşabiliyorum.Şu anlattığınız şeylerin çoğu diplomasi moduyla düzeltilmiş, saldırmazlık anlaşması, ittifak vs. Keşke casus belli de olsa. Ne bileyim karşı devletin köylülerine saldırma, izinsiz toprak ihlali, hatta belki kız kaçırma... Ama neredeeeee.
Resmen kabul edilemez birşeyi yine modcu yapmıs.Resmen genel kitleye hakaret böyle şey olmaz
20 yıl sürse bu beta süreci tamamlayamazlar zatenToz bulutu yeni eklendi. Adamın biri önerince modcu yapamam demişti. Sonra "Sadece kar fırtınasını sarıya boya demişti ve şak diye toz bulutu eklendi![]()