Tek diyebileceğim keşke beyimOlmalı işte![]()
Tek diyebileceğim keşke beyimOlmalı işte![]()
Test amaçlı ama onun zamanı gelmesi garip
benimde en merakta olduğum kısım oGenel kitlenin tam sürüm tepkisini merak ediyorum, acaba insanlar bu oyunu nasıl değerlendirecek.
Beni sinirlendiren durum bu maalesef.Tam sürüm bu şekilde çıkamaz.Steam başarımları test etme amaçlı birkaç tane test başarım eklenmiş.Bu tür küçük detaylar tam sürümün yaklaştığını düşündürüyor.Fakat tam sürüm için oyun hazır mı ? v2.0 yeterli olacak mı ?
Nazzı yani![]()
Betaya bir patch daha ekleyecekler sonra da tarihe kadar o patch ana sürüm olacak. İçeriğinde de banner ve başarım sistemi falan olacak. Benim tahminim bu.Peki bu kalan son 2 ayda neler değişecek?![]()
Umarım dostum.Belki 25 Ekim'den sonra konsol yükü kalkar da adam akıllı patchler görürüz.
Konuyu çok net ve güzel özetlemişsin. Tam sürümle alakalı ek olarak söyleyebileceğim, oyunda bulunan çeviri, grafiksel ve oynanış hatalarının büyüklerinden kurtulacağız anlamına gelecektir. Dediğin gibi konsol yükü kalkınca oyuna gelmesi gereken normal içerikler artık düzgünce gelmeye başlar inşallah.Betaya bir patch daha ekleyecekler sonra da tarihe kadar o patch ana sürüm olacak. İçeriğinde de banner ve başarım sistemi falan olacak. Benim tahminim bu.
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Sonunda her patch mod bozma olayından kurtulucaz öte yandan da oyunu bu haliyle tam sürüme çok uzak görüyorum. Aynı şekilde yamalar gelecekse(gelmesi gerekiyor) tam sürüme çıkmanın ne anlamı kalacak. Kafada deli sorular.
Edit: Çok çok çok düşük bir ihtimal: Oyunu hiç işleri yokmuş gibi piyasadaki tüm konsollara birden çıkartıyorlar. Rockstar bile GTA 5'i önce PS sonra PC'ye çıkardı. Belki 25 Ekim'den sonra konsol yükü kalkar da adam akıllı patchler görürüz.
ve TW.sorunsuz
Vurgu diyelimve TW.