Ayrıca, Warband'ın EA'si yoktu. Karşımıza eksiğiyle gediğiyle tam bir oyun çıkarmışlardı. Bütün herkes TW'ün bunların üzerine koymasını beklerken durum ortada.
Evlilik misal, git şiir öğren, turnuvayı kazan, sonra yürü bir lady'e, ara sıra ziyaret et, ilişkini geliştir, sonra evlilik olsun. Lady'i kaçırma seçeneği bile vardı lady'nin kişiliğine göre. Bannerlord'da evlilik alış veriş yapmaktan ne farkı var. Ben bilmiyordum, BL'da lady ile konuşmaya da gerek yokmuş. Git, ver parayı evlilik olsun. Düğün desen yine bambaşka. 1.8.0 daha oynamadım yanlışım varsa düzeltin. Cutscene eklediler oyuna, parayı verdikten sonra campaign map'te cutscene bir video gibi araya giriyor, bir yastıkta kocayın diyor TW. Yav siz sayın TW, Warband'da düğün olayını feast ile, real time şekilde lord'ların olduğu bir ortamda yaptınız. Bu araya campaign map'te video sokmak ile çözülebilecek bir iş mi? 2010'da yayınladığınız oyunu dump down ede ede bir hal oldunuz.
Krallık kurma olayı yine ayrı. BL'da 4. seviye clan oluyorum, birden okus pokus clan menüsünde bir buton ortaya çıkıyor ve hop krallık kurabiliyorum. BL'da daha hiç kendi krallığımı kurmadığım için lord'lar bu şekilde kurulan krallığa nasıl tepki veriyor bilmiyorum. WB'de yeterli askerim var mı, oldu bitti maşallah kendimi kral ilan edebiliyordum ve Calradia'da yaşayan lord'lar rtr stat'ıma göre bana tepki veriyordu. Yüksek ise benim kral olmamı meşru değil ise meşru görmüyordu. Sen bütün bunları nasıl olurda tek bir butona bağlarsın, sayın TW Allah aşkına. Yine dump down, yine dumping down.
Renown, Right to Rule, Honor, Controversy, bunların hepsi Calradia'daki hiyerarşide nerede olduğumuzu belirlemek için yeterliydi. TW, rtr ve controversy'i zaten direkt oyunda çıkardın, birde yetmezmiş gibi, saçma salak para gibi harcanan ve faction içinde nasıl oluyorsa universal olan bir para birimi olan nüfuzu oyuna soktun. Universal'lıktan kastım, nasıl olurda çapulcu kesmekten kazandığım nüfuzu Monchug'un oğlunu orduma çağırmak için kullanabilirim veya Khuzat'in bir derebeyi olarak İmporotorluğun sınırları içinde kestiğim çapulcular ile kazandığım nüfuzu Mesui'i orduma çağırmak için kullanabilirim? Akıl almaz bir durum. Neyise nüfuz ile ilgili daha önce bolca rant yaptım burada zaten.