1.8.0 ile modların arasına TW logosu olmayan bir "şey" geldi tahminen logosunu unuttular ama bunun eklenti yerine native içine dahil olması gerekmiyor muydu ? @Callum @MArdA TaleWorlds

Sanırım, bu kadar haberi millet bir yerinden yazacak değil. Doğru olma ihtimali yüksek geldi bana, bu kadar yazan olunca.https://game-news24.com/2022/06/20/the-mount-blade-2-bannerlord-crosses-the-pc-limit-date-for-release-on-playstation-and-xbox-one/![]()
Mount & Blade II: Bannerlord Releasing On Oct. 25, 2022 For PS4 & PS5 - PlayStation Universe
The Mount & Blade 2: Bannerlord release date has been announced for PS4 & PS5.www.psu.com![]()
Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord is a strategy / role-playing video game developed and published by TaleWorlds Entertainment. The console versions are published by Prime Matter. About The horns so…www.gematsu.com
Tech News Space - Latest Technology News
Latest technology news and daily updates on Tech News Space. Announcements and reviews of modern computer hardware, software, new gadgets, games and more.technewsspace.com
![]()
Mount & Blade 2: Bannerlord has a release date on PS5, PS4 and Xbox
Mount & Blade 2: Bannerlord has a date of exit official on PS5, PS4 and Xboxjust announced by TaleWorlds Entertainment and Prime Matter: the game will be available on consoles from 25 October. Protagonist of the best launch of 2022 on Steam by quantity of players, Mount & Blade 2: Bannerlord...www.aroged.com
![]()
Mount & Blade 2: Bannerlord has a release date on PS5, PS4 and Xbox
Mount & Blade 2: Bannerlord has a date of exit official on PS5, PS4 and Xboxjust announced by TaleWorlds Entertainmentpledgetimes.com
![]()
Mount and Blade II: Bannerlord is Coming to Consoles - Gameranx
A new listing confirms the Early Access title Mount and Blade II: Bannerlord will finally be releasing on consoles this Fall.gameranx.com
![]()
Mount & Blade 2: Bannerlord is Heading to Xbox This October | XboxAchievements.com
Prime Matter and developer TaleWorlds Entertainment have confirmed that Mount & Blade II: Bannerlord will be making its way to consoles in Oct...www.xboxachievements.com
![]()
Mount & Blade 2: Bannerlord is Heading to PlayStation This October | PlayStationTrophies.org
Prime Matter and developer TaleWorlds Entertainment have confirmed that Mount & Blade II: Bannerlord will be making its way to consoles in Oct...www.playstationtrophies.org
Epey ilginç. Eğer öyleyse bunun için şimdilerde bir duyuru yapması gerekmez mi Taleworlds'ün?Sanırım, bu kadar haberi millet bir yerinden yazacak değil. Doğru olma ihtimali yüksek geldi bana, bu kadar yazan olunca.
Haberlere göre bu yılın 25 Ekim'inde oyun console'lar ile birlikte çıkacak.
Yani yakında yapar heralde, eğer haberler doğruysa. Taleworlds önceden bu haber sitelerine bilgi vermiş olabilir, sanırım reklam bu şekilde yapılıyor bu dönemde.Eğer öyleyse bunun için şimdilerde bir duyuru yapması gerekmez mi Taleworlds'ün?
Valla eğer kendi oyunlarına olan yaklaşımları değişmeyecekse bırak yapmasınlar güncelleme falan, oyun tam çıkış yaptıktan sonra. Karşımıza stabil bir oyun çıkartsınlar yeter.çıkış yaptıktan sonra gelecek güncellemeler yıllardır beklediğimiz büyüklükte olur.
Resmi olarak duyurunca zaten tüm haber kanalları bunu yazacak neden böyle bir şey yapsınlar, belki bilerek sızdırabilirsin onuda 30k takipçisi olan haber kanallarına değilde oyunlar hakkında bilgi sızdırarak ün kazanmış adamlara yaptırırsın.Taleworlds önceden bu haber sitelerine bilgi vermiş olabilir
1.8.0 ile modların arasına TW logosu olmayan bir "şey" geldi tahminen logosunu unuttular ama bunun eklenti yerine native içine dahil olması gerekmiyor muydu ? @Callum @MArdA TaleWorlds
![]()
1.8 den 1.7.2 ye gectigim icin 100% emin degilim ama o modül mod yapimi icin önemli bir modul degil diye hatirliyorum. Ayrica Multiplayer diye modülde geldi mp icin ici bos tabi o modülün template gibi bir sey atmislar.Şu duruma bir açıklık gelebilir mi lütfen ? Mod sıralaması ve mod yapımı için önemli çünkü
Cevap için teşekkürler.1.8 den 1.7.2 ye gectigim icin 100% emin degilim ama o modül mod yapimi icin önemli bir modul degil diye hatirliyorum. Ayrica Multiplayer diye modülde geldi mp icin ici bos tabi o modülün template gibi bir sey atmislar.
logosu seni rahatsiz ediyorsa, submodule.xml de official module un karsisinda false yaziyordur onu true yap. düzelir. 1.8 de Hero death ayarlari icin native icine yapmalari gereken seyi ayri modülde yapmislar iste. ha native ile birlestiremezler mi bu modülü diye sorarsan. birlestirirler hatta oradaki bütün modülleri tek modülde bile yaparlarda. Taleworldsün isine akil sir erdiremezsin. 1.8 de ayri modül olur ama 1.9 da baska module ile birlestirirler vs. O yüzden peki efendim diyip aktif edip gecicen.
Özelden yaz dostum.Ya usta ben bu 1.8.0 da klan birliğini de dağıtamıyorum. Bunu da bozmuşlar. Var mı bunun için bir mod sende.
Sancak dediğin böyle olur işte, TW'nin yaptıkları bununla alakasız ne yazık ki.Ah kalbim...![]()
The Outlaw King image - Europa ad Bellum mod for Mount & Blade II: Bannerlord
View the Mod DB Europa ad Bellum mod for Mount & Blade II: Bannerlord image The Outlaw Kingwww.moddb.com
muhteşem görünüyor....Ah kalbim...![]()
The Outlaw King image - Europa ad Bellum mod for Mount & Blade II: Bannerlord
View the Mod DB Europa ad Bellum mod for Mount & Blade II: Bannerlord image The Outlaw Kingwww.moddb.com
Okuyunca fark ettim. Yanlış hatırlamıyorsam Warband'de lordları sancaklarından tanıyabiliyorduk. Sadece onların sancağını aldığımızda başka bir tane ile değiştiriliyordu. Bu özellik büyük olmasa da güzel bir detay. Umarım aynı üslup ile paylaşılan vanilla v2 modu falan da çıkar. "hayır oyuncularımız salaklar ki, warband'ın tüm karakteristik özelliklerini çıkartırsak oynamaya devam ederler" ile başlayan ve Warband'ın tüm özelliklerinin olduğu bir mod yapılır.Mod açıklaması efsane olmuş![]()
Heraldry of Calradia (TWGMBMH)
Changes the horrible, god awful, terrible and unoriginal so-called banners to actual banners. Made for v1.7.1, no idea if its gonna work for 1.7.2 version of PocColor.www.nexusmods.com
![]()
Kesinlikle Warband'da ezbere bilirdik kimin bağrağı vs ama şimdi 2 yıldır oynamama rağmen hiçbir tip ve bayrak aklımda değil dostum..Okuyunca fark ettim. Yanlış hatırlamıyorsam Warband'de lordları sancaklarından tanıyabiliyorduk. Sadece onların sancağını aldığımızda başka bir tane ile değiştiriliyordu. Bu özellik büyük olmasa da güzel bir detay. Umarım aynı üslup ile paylaşılan vanilla v2 modu falan da çıkar. "hayır oyuncularımız salaklar ki, warband'ın tüm karakteristik özelliklerini çıkartırsak oynamaya devam ederler" ile başlayan ve Warband'ın tüm özelliklerinin olduğu bir mod yapılır.
Ben böyle bir şey bekliyorum açıkçası. Warband overhaul, adı şimdiden hazır. Özellikle oyunu şu influence denen saçmalıktan kurtaran bir gameplay overhaul bekliyorum.Warband'ın tüm özelliklerinin olduğu bir mod yapılır.