@Henloriel dostum ben ticaret kısmıyla ilgileniyorum da, ilgim o kısımda yani oyunda. Ticaret ile ilgili yapılan değişikliklerden bahsedebilir misin biraz sana zahmet öğrenmek isterim
Daha açıp oynama, deneyimleme şansım olmadı. Sanırım bilmiyorsun, 1.8.0 ile birlikte yayınlanan güncelleme notu kadar ticaret notu paylaşıldı. Baştan aşağı elden geçirmişler. Okuduğumda bayağı iyi buldum. 1.8.0 notunun içinde bir link olacak oradan okuyabilirsin. 1.8.0 notundan ziyade o ilgimi çekti bir tek zaten.@Henloriel dostum ben ticaret kısmıyla ilgileniyorum da, ilgim o kısımda yani oyunda. Ticaret ile ilgili yapılan değişikliklerden bahsedebilir misin biraz sana zahmet öğrenmek isterim
Kötü demek istemedim yanlış anlaşılmasın. Kıyas yapıyorum oynanış tarzlarıyla.Masaüstü rpg'ler rpg etiketli en iyi oyunlardan bile daha iyi, ayıp olur, bannerlord şuan sadece aksiyon-ortaçağ etiketiyle pazarlanabilir bir ürün, incelikten hâlâ uzak.
Çok teşekkür ederim bakıyorumDaha açıp oynama, deneyimleme şansım olmadı. Sanırım bilmiyorsun, 1.8.0 ile birlikte yayınlanan güncelleme notu kadar ticaret notu paylaşıldı. Baştan aşağı elden geçirmişler. Okuduğumda bayağı iyi buldum. 1.8.0 notunun içinde bir link olacak oradan okuyabilirsin. 1.8.0 notundan ziyade o ilgimi çekti bir tek zaten.
![]()
Economy Changes with 1.8 and onwards
Salutations merchants of Calradia We have been working on some changes regarding the economy of Calradia for some time. With the new patch we can finally share those changes with you. So we wanted to take this opportunity to share the changes as well as the reasons, rationale and limitations...forums.taleworlds.com
Aa var kardeşim nasıl yok? Geri kalan 50 tane kaleyi alabilirsin mesela. Al sana RPG kanka.meraktan yine bi save açar,kral olana kadar oynarım şu modlar bi güncellensinde.kral olduktan sonra yapıcak bişey yok zaten,bırakırım tekrar...
Aa var kardeşim nasıl yok? Geri kalan 50 tane kaleyi alabilirsin mesela. Al sana RPG kanka.
köylerdeki çeşitlilik yerine kale ve şehirleri eşsiz yapmaya odaklandıklar. Köylerde ise az da olsa çeşitlilik olacak şekilde yapacaklarını söylediler. Daha tamamlamadılar şehir ve kaleleri.Bütün şehir, köy ve kaleler birbirinden farklı değil değil mi hala? İçinde yapılacak bir şey olmadığını biliyorum merakımdan sordum
Kuşatmaların biraz daha farklı hava vermesi için mantıklı olmuş kale ve şehirlerin daha da benzersiz olacak olmasıköylerdeki çeşitlilik yerine kale ve şehirleri eşsiz yapmaya odaklandıklar. Köylerde ise az da olsa çeşitlilik olacak şekilde yapacaklarını söylediler. Daha tamamlamadılar şehir ve kaleleri.
bence de ama süreç içerisinde bu yaklaşım da değişebilir.Kuşatmaların biraz daha farklı hava vermesi için mantıklı olmuş kale ve şehirlerin daha da benzersiz olacak olması
Var dostum Calradia in Life diye bir mod'du sanırım.Bannerlord'un online modunda tarlacılık falan yapabiliyorduk. Single'a böyle bir mod yapılıyor mu ya da yapıldı mı?
Şahane. Eh öyleyse Royalus güncelle listeyi de indirelim tez vakitte ??Var dostum Calradia in Life diye bir mod'du sanırım.
Birkaç daha mod bekliyorum onlarda gelsin bir güncellicem dostumŞahane. Eh öyleyse Royalus güncelle listeyi de indirelim tez vakitte ??
Beyim iki tane yapılmış zaten:Fourberie moduna çeviri yapacak bir yiğit var mı?
İkisinide denedim ama eskiler dostum yeni çeviri lazımBeyim iki tane yapılmış zaten:
Bu çeviri işleri acayip hoşuma gitti. Türkiye topluluğu çoğu modu çevirmiş. Bizim için güzel bir avantaj![]()
Fourberie (Roguery)
Fourberie mod allows you to open the rogue way.Start with a few scams in town, build up your relation with local gang leaders and get access to more dirty jobs.Become powerful enough to stwww.nexusmods.com