Custom server var 1 2 tane girince hoşgeldiniz yazıyor dc adresleri falan çıkıyor warband gibiCustom serverleri yayınlarlar umarım oyun çıkınca. En azından gelişmiş PW modu ile oyunu 2k saat oynarız :d
Bazıları demiş niyer okuyorsun , o konuda haklısınız adamın niyetini bilemem yanlış yaptım tabii ama yani kendi yaptıklarını gösterip sonra fırsat buldukça Tw'ye giydirmesi , bunu da yabancıların yanında yapmasını hoş bulmuyorum. Dediğim gibi yüzlerce belki binlerce modcu var ,kimse ben bunlardan iyi yapıyorum deyip twye geçire geçire mod paylaşmıyor. Evet tw süreci batırdı , bu saatten sonra vanilla oyundan benim de beklentim yok hatta son yazdığım yorumların birinde şu haliyle tam sürüm yapsınlar da modcular da rahat etsin diye birşey yazmıştım. Ama sonuçta ortada kötü bile olsa bir emek var, üzerine yaptığı modları hep bu oyun üzerinden yapıp sonra millete kötü anlatması saçma ve egoist geliyor gözüme. Ne bileyim skyrime mod yap o zaman , veya ck serisine falan yapılabiliyorsa ona yap veya. Tw böyle bu saatten sonra değişmeyecek , ya yeni oyun hazırlıyorlar ya da Dlc falan bu belli. Bannerlord Tw için oyun motoru projesiydi bunu da tamamladılar. Baksanıza adamlar mod yapmak için resmi tool falan bile yayınlamış , biz çekirdeği yapıp saldık diyorlar. İki senedir gelen güncellemeler de hep bizim göremediğimiz arkaplanda olan kodların fixlerinden ibaret.
Kısaca tw oyundan alacağı karı elde etti başka projeye bakıyor bence. Bannerlord bu , bitti yani. Bu saatten sonra sağda solda eleştirmek sadece itibar sarsıyor. Azıcık milli de düşünmek lazım Twden başka bu çapta oyun yapabilecek kaç şirketi var ülkenin ? Yok maalesef. Elimizde bir tane varken bunu da kendi içimizde gömsek bile gidip elin yabancısının yanında kötülemek hiç hoş değil.
Kaptan modu cidden sarıyor. Multiplayer bence gayet keyifli bir oyun süresi sunuyor oyun için.Günde yarım saat kafa dağıtmak için girilebilir seviyede. Dolayısıyla bana da 150 lira pahalı gelmedi açıkçası.Günümüz oyun fiyatlarına bakılacak olursa oyunun sırf multiplayer modunda bile ortalama 190 saat geçirmiş ve çok daha fazla oynanabileceğini düşündüğümden dolayı fiyatının çok da pahalı olmadığını düşünüyorum, 150tl günümüzde pek değerli bir miktar değil
Ben sp'ciyim. Geçen bu konuyu kendi kendime de düşündüm. 530 küsur saat oynamışım oyunu (en son 8 ay önce oynadım), 150 lira için çok güzel bir süre gibi geldi ilk başta. Ama sonra bana göre mevzunun süre değil tatmin olduğu sonucuna vardım.Kaptan modu cidden sarıyor. Multiplayer bence gayet keyifli bir oyun süresi sunuyor oyun için.Günde yarım saat kafa dağıtmak için girilebilir seviyede. Dolayısıyla bana da 150 lira pahalı gelmedi açıkçası.
Sp hakkında haklı olabilirsin pek deneyimim yok, sadece oyun için 5 10 yıl kadar oynamıştım onda da ful ticaret yaparak geçirmiştim sonra neden hatırlamıyorum bıraktım.Ben sp'ciyim.
SP konusunda çok haklısın. Kendi kendine RP yaparak oynamazsan sol tık simülasyonuna dönüşüyor(ki o da bir yere kadar), ve evet o konuda TW'den umudu ben de kesmiş bulunmaktayım. TW'yi kendine sadece bu klasmanda benzer bir oyun çıkar da, rekabet gelirse o getirir diye düşünüyorum.Ben sp'ciyim. Geçen bu konuyu kendi kendime de düşündüm. 530 küsur saat oynamışım oyunu (en son 8 ay önce oynadım), 150 lira için çok güzel bir süre gibi geldi ilk başta. Ama sonra bana göre mevzunun süre değil tatmin olduğu sonucuna vardım.Sayısız defa yazıldı ama kusura bakmayın, milyon tane başlangıç seçeneği, rp vs. fikri ile başlıyorum oyuna, oyun ortalarına gelmeden o milyon seçenek tek yerde birleşip monotonlaşıyor ve sıkıyor.
Buradaki herkes kendi kişisel yorumunu yapıyor ve ben de multiplayer oynayan birisi olarak parasına değdiğini düşündüğümü söyledim.Sizin anlamadığınız nokta herkes online ile ilgilenmiyor.
İlettim gerekli arkadaşlara. Arada çıkıyor böyle ne yazık ki.@MArdA TaleWorlds aga bu sizin dupe hesabiniz mi adam bütün warbandi bannerlordu exportlayip oyun yapmis 81 bin review falan var bu oyun nasil playstoreda duruyor ahahhaha