Kimse yemezdi de o yüzden.
TW'nin dünya umrunda değil, o patchleri de 10 kişilik bir ekip felan çıkarıyor büyük ihtimal, hobi olsa gerek.
Bence daha iyi oldu böyle olması sadece şansa bağlı.Bir şey sorucam Chamber'ın bloklanabilmesi ne kadar mantıklı bilemedim.
Warband'a göre çok daha zorlaştırmışlar ve isteyerek yapmak zor, arada şansa denk getirebilirsen getiriyorsun
Bu kadar zor olmasına rağmen bloklanabiliyor olması insanın moralini bozuyor sevinemiyorsun yaptım diye. Multiplayer kısmı ölü bundan dolayı buraya yazdım multi ile ilgenenler yorumlarını belirtebilirse sevinirim
Chamber ın zor yapılmasına bir şey demiyorum beyim, bloklanabiliyor olması sadece mantıksız geldi banaBence daha iyi oldu böyle olması sadece şansa bağlı.
4-5 kere arka arkaya olduğu çok oldu o değişmesi lazım beyim ona okeyim.Chamber ın zor yapılmasına bir şey demiyorum beyim, bloklanabiliyor olması sadece mantıksız geldi bana
Çeşitliliğin az olduğuna ve en azından her ay 1 tane item gelse oyunun şimdiye kadar ne kadar çok çeşitleneceğine dair çok mesajlar atıldı buraya :dVlandiya askerlerine güzel bir boyun/omuz koruması
Aslında bu zırhlarda bulunan etek, kemer, omuzluk gibi ufak detaylar bir birimin rütbesini temsillemek için iyi bir alt yapı olabilir, bir elbisenin en sade halini giyen köylü asker, omuzluğu olanı onbaşı, etekli olanı çavuş, omuzluk + etekli + kemerli binbaşı olsa gibi.aynı modelleme üzerine dandik bir kemer ekleyip yeni zırh olarak sunuyorlar veya bunun gibi şeyler...
Bu da çok kolaya kaçmak olur bana kalırsa, köylünün zırhı varken koca askerin sadece kemeri var :d Zırh modellemesi yapmaya üşenmenin getirdiği bir çözüm yöntemi gibi geldi bana.Aslında bu zırhlarda bulunan etek, kemer, omuzluk gibi ufak detaylar bir birimin rütbesini temsillemek için iyi bir alt yapı olabilir, bir elbisenin en sade halini giyen köylü asker, omuzluğu olanı onbaşı, etekli olanı çavuş, omuzluk + etekli + kemerli binbaşı olsa gibi.
Daha yapıcı örnekler verilebilir elbette ama malum, burada yerin bile kulağı yok ki duyulsun.Bu da çok kolaya kaçmak olur bana kalırsa, köylünün zırhı varken koca askerin sadece kemeri var :d Zırh modellemesi yapmaya üşenmenin getirdiği bir çözüm yöntemi gibi geldi bana.
42mb geldi bana ama patch notlarını bulamadım1.7.1 de olup patch gelen doğrulabilecek var mı ?
Duydum beyim ama içeriğini hiç duymadım maalesef.Tam sürüm lazım işte MP için :/Multi için yeni mod gelecekti ona ne oldu bilen var mı? Warband'daki takımlı ölüm karşılaşmasıydı sanırım @Royalus ⚜ beyim bilgin var mı?
Aslında yine warband gibi meydan savaşı da gelse çok iyi olurdu bence
evet beyim haklısınTam sürüm lazım işte MP için :/