Mount & Blade II: Bannerlord - Patch Notes e1.6.2 - Steam News
Version: e1.6.2
bende tam e1.6.2 geldi diyecektimFull Fix Beta 1.6.3 Geldi...
bende tam e1.6.2 geldi diyecektimFull Fix Beta 1.6.3 Geldi...
1.6.2 betadan 1.6.3'e güncellediysen değişim 3.5 gb az önce tüm patch notunu okudum bug fix ve yeni ses sistemi dışında yer tutacak bir içerik yok . 3.5 gb normal yani yine de dosya doğrula istersen1.6.3 3,5 gb gözüküyor bende
ben betaya katılmadım. 1.6.1'dan 1.6.2'ye geçiş 7.7 oldusteam i açtım,betadan çıkıp normal sürüme geçmiş görünüyor 1.6.2,beta olarakta 1.6.3 var.ama betadan normal sürüme geçmesi 5-10 sn sürdü ancak.öyle 7-8gb bi update yok bende.7.7 gb dediginiz 1.6.3 betası mı?
anladım,ondandır heralde.benimki 1.6.2 betaydı,sürekli 12-13mb update yapıp duruyordu.şimdide olsa olsa iyne o kadar bişey ekledi heralde çünkü 10sn filan sürdü 1.6.2 betanın normal sürüme geçmesiben betaya katılmadım. 1.6.1'dan 1.6.2'ye geçiş 7.7 oldu
Yemez büyük ihtimalle. 1.7 sürümü 1.5-2 yıl sonra geleceği içinGenellikle oyunlar da 1.7 sürümü çok bereketli geçer, tam sürüm, beta vb aşamalar içerisinde fark olmaksızın, umarım bu savım da koltuklanmış kargı yemez ?
Hani bi perk var mızrak vuruşu kafaya vurdu mu %50 fazla hasar verir diye.Genellikle oyunlar da 1.7 sürümü çok bereketli geçer, tam sürüm, beta vb aşamalar içerisinde fark olmaksızın, umarım bu savım da koltuklanmış kargı yemez ?
uzun zamandır forumu ve oyunu salmıştım. gelen güncellemeye bakınca doğru bir karar olduğunu bir kez daha gördüm. zaten benden çok şirket oyunu salmış gibi görünüyor. agalar şu oyunu tam sürüme salın, siz de kurtulun biz de. bir halt yapamadığınız açık.
geliştiripte atmadıkları bir çok şey olduğunu mu söylüyorsunuz ?Bir oyunu tam sürüm yapmak için gerekli efor harcamaları gerekiyor. Şu anda parça parça atıyorlar topluluğa bazı şeyleri, gözlemlediğim tek olay bu.
geliştiripte atmadıkları bir çok şey olduğunu mu söylüyorsunuz ?
bence birşey yaptıkları yok. 2 yıl çok uzun bir süre. 2 yıl önce erken erişim başladığında yapılmaya başlayıp bitirilen oyunlar var. bunların moturu kendinden defransiyel kendinden şanzıman 8 senedir gelişiyor sözde. oyunda hazır önlerinde. 2 tane eleman hem çiz hem kod yaz şeklinde de çalışmıyor. 100 küsür personelden söz ediliyor. yapılan modlar ile durum aşikar. 3 tane modcunun eklediğini ekleyemediler şu güzelim oyuna. ya başka oyun peşinde koşuyorlar onu geliştiriyorlar, 2 ayda toplam 2 gün buna bakıp salla pati bişeyler koyuyorlar önümüze ki büyük ihtimal bu ya da personele tekmeyi vurdular para yiyorlar.bildiğim kadarıyla bir çok kararlar ve güncelleme v.b. şeyler de üst takım tarafından direktörler tarafından alınmaktadır.