Valtoin
Grandmaster Knight

Fazla iş yükü yüklüyorsunuz şirkete, 2-3 zırh fazla emek isteyen bir iş. Hadi 1 deseniz neyse2-3 zırh parçası atarlar belki çerez niyetine
Fazla iş yükü yüklüyorsunuz şirkete, 2-3 zırh fazla emek isteyen bir iş. Hadi 1 deseniz neyse2-3 zırh parçası atarlar belki çerez niyetine
Erken erişim daha, sorun değilFazla iş yükü yüklüyorsunuz şirkete, 2-3 zırh fazla emek isteyen bir iş. Hadi 1 deseniz neyse
Güncelleme bekleyenler varsa eğer; bu hafta herhangi bir güncelleme gelmeyeceği için Ağustos'a kadar da gelmeyecek, haftaya bayram tatili başlayacağı ve neredeyse ay sonuna kadar süreceği için. Bu arada son kez tekrarlayayım: bu oyun mucizevi bir şekilde tam sürüme çıktığında (2021 sonuna yetişmez, TW'nin verdiği tarihlere güvenmeyin artık bir zahmet) EA'nın başındaki halinden farklı olmayacak; içerik/özellik vb. beklemeyin "keep battles" dışında, "finished" hali bu oyunun.
Sanmam, bayram olduğu için çalışmayacaklar 1.6 girerse ve kritik hatalar çıkarsa bayram sonuna kadar beklemek gerekir.Oyuna yeni güncelleme gelmeyecek derken 1.6.1'den bahsediyoruz değil mi? 1.6.0 Betası live olarak yayınlanır herhalde 2-3 güne. Değil mi?
TW'de işin memnuniyetinden çok ticareti ağır bastı her şirkette olduğu gibi. "Ne kadar daha fazla para kazanırız" diyerekten genele oynadıklarına eminiz artık. Sadeleştirmeye çalıştıklarını da biliyoruz. Oyun strateji janrası oyuncularına oynamıyor, her türlü kulvara beğendirmeye çalışıyor.Forumda oyunun şuan ki durumunu eleştiren ve eksikliğini söyleyenlerin çoğunu oyun çıkmadan öncede forumda görüyordum .Buradaki çoğu kişi bu oyunun fanı diyebilirim .Warband 'ı severek oynamış ve yeni oyundan Warband'a kıyasla yeni özellikler ,ekstra içerikler beklemesi de normal .Steam sayfasına bakınca çoğu kişinin olumlu yorumunu görüyorum .TW kesinlikle genel kitleye oynadı .İlk kez MB oynayan insanlar nasıl bir oyun beklemesi gerektikleri hakkında bir fikirleri yok .Onlar için bu oyun yeterde artar bile ama Warband a saatlerini gömmüş ve forumda gelişmeleri takip eden adamı bu oyun doyurmaz .TW de bağımsız bir firma olarak kendi ekonomisini yönetmekle de yükümlü aynı zamanda o yüzden 3-5 tane fan için ekstra içeriğe zaman harcayacaklarını sanmam arkadaşın dediği gibi yeni oyuna başlamış olmaları mümkün .
Yanlış bir örnek. FIFA nın asıl oyuncuları hallerinden sonuna kadar memnunlar ve oyun çıkışından yenisi gelene kadar eklenti gelip duruyor. FIFA sadece kariyer ve PC oyuncularını memnun edemiyor ki ihtiyaçları yok. MB ne temel oyuncularını nede yenilerini memnun edecek bir oyun değil, şu anki hali ile hayal kurarak RPG yapabilen arkadaşlar hariç onlar çok keyif alıyorlar haydut vs olurken.Çok doğru, rakip yok. FIFA gibi düşünün işte, her yıl önceki oyunun aynısını çıkarıyorlar hiç bir şey yapmadan sonraki oyuna geçiyorlar rakipleri olmadığı için. TW hala EA kadar kötü değil ama yine rakipleri olmadığı için rahatlar, başka firmaların birebir veya çok yakın bir konseptte oyun çıkarmaları lazım.
Hayır ikisi tamamen aynı şey. Eski fifa oyuncuları yenilerinin kötülüğünden ve sadece para tuzağı olduğunu kabul eder ve şikayet eder, yeni fifa oyuncularının çoğu zevk alır. Bannerlord için de aynı. Yeni oyuncuların çoğu zevk alıyor, forumdakilerin çoğu eski oyuncu ama forumda bile oyunu bu kadar savunan kişi var. Steam oylarına bakın, erken erişim incelemelerine bakın hepsi olumlu maalesef.Yanlış bir örnek. FIFA nın asıl oyuncuları hallerinden sonuna kadar memnunlar ve oyun çıkışından yenisi gelene kadar eklenti gelip duruyor. FIFA sadece kariyer ve PC oyuncularını memnun edemiyor ki ihtiyaçları yok. MB ne temel oyuncularını nede yenilerini memnun edecek bir oyun değil, şu anki hali ile hayal kurarak RPG yapabilen arkadaşlar hariç onlar çok keyif alıyorlar haydut vs olurken.
Biz sizin önünüze bi kalıp kereste koyduk hadi siz (modcular) yontun sonra da ne istiyorsanız onu oynayın.bunun mantığı ne?
Sanmam, bayram olduğu için çalışmayacaklar 1.6 girerse ve kritik hatalar çıkarsa bayram sonuna kadar beklemek gerekir.
tamamen buBiz sizin önünüze bi kalıp kereste koyduk hadi siz (modcular) yontun sonra da ne istiyorsanız onu oynayın.
Hiç bir fikrim yok, her update sonrası yeni save açarım ben, büyük updateler olarak.1.5.10 oynarsam 1.6.0 gelince save bozulur mu acaba?
İşte o şikayet eden kısım asıl oyuncular değil kariyer ve PC oyuncuları. FIFA cı bir çok insan tanıyorum yerli yabancı her sene FIFA sını ön sipariş eder tek şikayette duymam kendisinden ve ben kariyerci olarak sevdiğim kadar nefret ediyorum FIFA dan hiç bir gelişme AI iğrenç seviyede kötü tam bir robotik zeka. Her maç uzaklardan plase gol atıyor vs. Vs. Örnek vereyim Enis kirazoğlunu tanıyorsundur o bir kariyer oyuncusu ve FIFA dan hep şikayet ediyor. Castro diye bir yayıncı var tam bir ultimate team ci ve çocuk her sene aynı heyecan ile oynuyor. daha da açamamYanlış bir örnek. FIFA nın asıl oyuncuları hallerinden sonuna kadar memnunlar ve oyun çıkışından yenisi gelene kadar eklenti gelip duruyor. FIFA sadece kariyer ve PC oyuncularını memnun edemiyor ki ihtiyaçları yok. MB ne temel oyuncularını nede yenilerini memnun edecek bir oyun değil, şu anki hali ile hayal kurarak RPG yapabilen arkadaşlar hariç onlar çok keyif alıyorlar haydut vs olurken.
Bunlara katılmıyorum açıkcası, oyunun yaşayacağını düşünmekteyim. TW bıraksa bile modcular bırakmaz, tabi bazı modcular mod yapmayı bıraktı Bloc gibi ama çoğunluk hala duruyor gözlemlediğim kadarıyla. Hatırlarsın Bannerlord Online modu çıkmıştı 8 bin kişi falan oynuyordu bir ara modu, şu an o mod biraz öldü çünkü tam bir co-op modu değildi ve hiç içerik yoktu ama gerçek co-op modları geliştiriliyor onlar çıkınca oyunun bayağı bir daha canlanacağını düşünüyorum. Diğer singleplayer modlar tuzu biberi olur.Bu oyunda gg, firma da gg
bayram tatiline çıkmalarının bir kaybı olmaz oyuna, zaten tatil yapmadıkları zaman dilimlerinde ortaya çıkan ürün ortada. hatta salsınlar şöyle bir sene falan bir tatil yapsınlar. bu süreçte çok yoruldular, gelen harika güncellemelerden sonra buna ihtiyaçları var diye düşünüyorum.Bayram diye bütün oyunlar ek paket çıkartır yeni içerik yayınlar millet tatilde oynasın diye, bizimkilerde bayram tatiline 15 gün erken çıkmış pişkin pişkin bayram öncesi yama beklemeyin diyorlar he
Yok hani bişey bekleyen de yok, gelecek yamada yeni 3 beygir, hiç bir birliğin kullanmadığı 2 miğfer 2 zırh gelecek güneşe basınca kendimizi bulduğumuz saçmalıklar sayfalarca anlatılacak ama bu kadarını da beklemeyin demek gerçekten pişkinlik...
Bu oyunda gg, firma da gg, foruma da zaten artık giren çıkan da yok o da gg...
puahahahaahha bence debayram tatiline çıkmalarının bir kaybı olmaz oyuna, zaten tatil yapmadıkları zaman dilimlerinde ortaya çıkan ürün ortada. hatta salsınlar şöyle bir sene falan bir tatil yapsınlar. bu süreçte çok yoruldular, gelen harika güncellemelerden sonra buna ihtiyaçları var diye düşünüyorum.
bayram tatiline çıkmalarının bir kaybı olmaz oyuna, zaten tatil yapmadıkları zaman dilimlerinde ortaya çıkan ürün ortada. hatta salsınlar şöyle bir sene falan bir tatil yapsınlar. bu süreçte çok yoruldular, gelen harika güncellemelerden sonra buna ihtiyaçları var diye düşünüyorum.
haha bu çok iyiydibayram tatiline çıkmalarının bir kaybı olmaz oyuna, zaten tatil yapmadıkları zaman dilimlerinde ortaya çıkan ürün ortada. hatta salsınlar şöyle bir sene falan bir tatil yapsınlar. bu süreçte çok yoruldular, gelen harika güncellemelerden sonra buna ihtiyaçları var diye düşünüyorum.