O zaman oyunun erken erişimde olduğunun ve sürekli güncelleme geleceğinin bilincinde olarak satın almalıydınEpic Games üzerinden oynuyorum. Dolayısıyla güncellememe gibi bir avantajım yok maalesef.
O zaman oyunun erken erişimde olduğunun ve sürekli güncelleme geleceğinin bilincinde olarak satın almalıydınEpic Games üzerinden oynuyorum. Dolayısıyla güncellememe gibi bir avantajım yok maalesef.
O zaman oyunun erken erişimde olduğunun ve sürekli güncelleme geleceğinin bilincinde olarak satın almalıydın
Bu tayfa hala bitmemişO zaman oyunun erken erişimde olduğunun ve sürekli güncelleme geleceğinin bilincinde olarak satın almalıydın
Oyun erken erişimde olduğu için bulunduğu durumun normal olduğunu savunan tayfadan olduğumu düşünüyorsan foruma 40 yılda bir uğruyorsundurBu tayfa hala bitmemiş![]()
Cezbedici yeni özellikler gelince neden güncellemiyim? Heves kalmıyorki öyle olunca.Beyler oyunu güncellemek zorunda değilsiniz, yani save dosyanızın çöp olduğu yok.
Anno Domini modunu severim. Bu modda güzel olacaktır.Tw Bannerlord oyunu değil oyun iskeleti yapıyor gibi.Tamamlandıktan 1-2 sene sonra oyunu yıllarca oynatacak büyük modlar artık tek beklentim.Bekleye bekleye yaşlandık ?
Bu modda güzelmİş ama anadolu olsaydı denerdİm kesİn
mod mod değil mübarek yeni bir oyun. vaad edilen özellikleri görünce oyunun native'ine küfür edesim geliyor arkadaşBu modda güzelmİş ama anadolu olsaydı denerdİm kesİn
Yakalama muhabbeti bence olası. Gayet güzel ve keyifli vaadlerde bulunmuşlar.Bir oyun düşünün ki modların geliştirme süreci asıl oyundan daha fazla hype yaptırsın. Okumama gerek bile yok casus belli özelliğini gördüm denemem için yeter de artar bile. Hani şu geliştiricilerin oyunun mekaniklerine uymadığı için yapılmadığını söylediği özellik. Bannerlord online gibi
edit: "Komutan Yakalama: Bir lordu atından "yakalama" ve onu yakalama ve ellerini birbirine bağlama, bazen savaşı sona erdirme (eğer tek komutan ise), Düşman komutanları bunu size yapmaya çalışabilir" bu özelliğe bayıldım. Gerçek hayatla birebir mekaniklerin olması müthiş. Türklerin atının üstüne çıkıp komutanların atına atladığı tarihi bir gerçek. Bunu düşünmüş olmaları ayrı, oyuna getireceği soluk ayrı güzel.
Foruma bakmak önceliklerim arasında değildiOyun erken erişimde olduğu için bulunduğu durumun normal olduğunu savunan tayfadan olduğumu düşünüyorsan foruma 40 yılda bir uğruyorsundur
Genelde ben hep modlar için oyundan daha fazla heyecanlanırım, ama son olaylara baktığımda TW modcuları pişman ettirmiş galibaBir oyun düşünün ki modların geliştirme süreci asıl oyundan daha fazla hype yaptırsın. Okumama gerek bile yok casus belli özelliğini gördüm denemem için yeter de artar bile. Hani şu geliştiricilerin oyunun mekaniklerine uymadığı için yapılmadığını söylediği özellik. Bannerlord online gibi
edit: "Komutan Yakalama: Bir lordu atından "yakalama" ve onu yakalama ve ellerini birbirine bağlama, bazen savaşı sona erdirme (eğer tek komutan ise), Düşman komutanları bunu size yapmaya çalışabilir" bu özelliğe bayıldım. Gerçek hayatla birebir mekaniklerin olması müthiş. Türklerin atının üstüne çıkıp komutanların atına atladığı tarihi bir gerçek. Bunu düşünmüş olmaları ayrı, oyuna getireceği soluk ayrı güzel.
Bence not defteri olarak kullanıyor .Belki de ay sonu için alışveriş listesi .Bunlar dediğin şeyden daha olası .Callum adı gözükmeyen bir konuya girmeye devam ediyor. Sanırım yakın bir zamanda gelecek planlarını yayınlayacak. Bakalım altından neler çıkacak
Callum adı gözükmeyen bir konuya girmeye devam ediyor. Sanırım yakın bir zamanda gelecek planlarını yayınlayacak. Bakalım altından neler çıkacak
Sanmam. Patch notlarını bile copy paste yapıyor gördüğüm kadarıyla. Ama bu konuya neredeyse haftalardır sürekli olarak girip çıkıyor.Bence not defteri olarak kullanıyor .Belki de ay sonu için alışveriş listesi .Bunlar dediğin şeyden daha olası .
FMOD ses motorunun adı. Bannerlord içine FMOD ekleme planları var gibi gözüküyor daha iyi bir savaş atmosferi için. Bu konuda en doğru bilgiyi @Kabraxis verebilirAz önce database'de fmod_test diye bir şey gördüm. Bunu ilk kez görüyorum. Yeni bir test falan mı acaba?
daha iyi savaş atmosferi için dediğin şey, askerlere emir verdiğimizde bize sesli bir şekilde karşılık vermeleri falan mı hocam?