Spde overpowered silahlarla, düşmanı savura savura oynamak için sabırsızlanıyorum. hele böyle silah sunan modlarda:tek eğlencem overpowered silahlar ile adam kesmeye döndü
Hocam sende ki bir tık kişisel e döndü ,ne kimsenin forum kurallarını anlatması gerekiyor ne de uymayanlara ders vermesi gerekiyor. @Homerøs bakar , Sen daha fazla flaming e doğru gitme.Ne alaka şimdi! Gitmişsin TheHangover'ın ne bahsettiğiyle alakasız bir şekilde aradan bir cümlesini cımbızlayıp, bir mod paylaşmışsın. Ne alaka şimdi! Shiiit posting'inde bu kadarı yapılmaz. Mod konusu da var zaten forumda.
Kurallara aykırı tutumundan vazgeç. Okuma ya da engelle.kişinin fikri yerine kendisine saldırmaktan nefret ederim ama bazen çıkan sıkıtı(evet benim açımdan bir sıkıntı bu) harbiden kişinin kendisiyle alakalı oluyor.
Banlanacak mutelenecek işler yaptıgını bilsen de yapman, kişisel olarak bana saldırman seni mutlu eder yani. Tamam.Sana dediklerim yüzünden banlanmak mutelenmek beni hoşnut eder. Merak etme. Have a nice life.
Bjorn'a yazdıklarımı okumadıysan yorum yapma Bey.Paylaşımların sıkıntılı zaten kendi konunu aç bizde rahatlıyalım sende rahatla cidden.
Sonunda geldin reis , hoş geldin de royalus bir tık arada kaynadı amaKonu haddinden fazla uzamış. Eleştiren ve eleştirilen taraflar kendilerince cevaplarını vermiş görünüyorlar. Daha fazla uzatmanın kimseye yararı yok; Bloc gerekçelerini sunmuş, eleştirildiği kısımlara cevap vermiş. Diğer üye arkadaşımız da bir hayli efor sarf ederek flaming/muted cezasını hak etmiştir. Arada bir iki kaynayan oldu, yapacak bir şey yok.
Uzun lafın kısası, bu mesele kapanmıştır. Konuya uygun şekilde tartışmaya ve ileti atmaya devam edebilirsiniz. Bannerlord'la kalın, hoşça kalın!
Elbet birgün reis.. @Royalus
![]()