Valtoin
Grandmaster Knight
bende de aynısı oluyorhiçbiri dedim yükleme yaptı ama ekranda herhangi bir ibare yok 1.5.9 gibi sadece bannerlord yazıyor
bende de aynısı oluyorhiçbiri dedim yükleme yaptı ama ekranda herhangi bir ibare yok 1.5.9 gibi sadece bannerlord yazıyor
İngilizce foruma Türkçe attın diye sıkıntı olmasınBeğenen ve destek olmak isteyen, bir omuz atsın lütfen.
Belki taşınır ama.. Görülsün avcr tarafından da. Taşınması sorun degil.İngilizce foruma Türkçe attın diye sıkıntı olmasın
Türkçesini iyi yazamıyorum; birçok nokta var anlatmak istediğim, ingilizcede iyice anlamını yitirir fikirler.Büyük ihtimal konuyu buraya taşıyacaklar, keşke ingilizce yazsaydın
Kardeşim ayıptır sorması öğrenci misin yoksa çalışıyor musun?Belki taşınır ama.. Görülsün avcr tarafından da. Taşınması sorun degil.
Türkçesini iyi yazamıyorum; birçok nokta var anlatmak istediğim, ingilizcede iyice anlamını yitirir fikirler.
Ek bir görsel atıyorum şimdi oraya (Mühendis sınıfı, merdiven ustası için 6 farklı merdiven tipi):
Multi oynamıyorum ben yorum yapamicamØmur boyu öğrenci. Bunca yazıdan sonra ben de sana sormak isty; tüm ince ayarlarıyla birlikte ustalık sistemi içeren bir mod hayata gecebilse sence de güzel olmaz mi? Yorumun nedir?
Malum şahıs duymasınO ayarlara bir kaplama aktarım vergisi de gelse güzel olurdu.
Bu çok epikti.Malum şahıs duymasın
Bilen yok mu ya gerçekten? Ben de merak ettim.Yeni güncelleme gelmediği için doğal olarak konuşacak bir şey kalmadı. Hazır boşluktayken bir soru sormak istiyorum fikri olanlar cevap verirse veya tahminlerini söylerse sevinirim.
Oyunda kaplama aktarım bütçesi tam olarak ne işe yarıyor? Kaplama kalitesini düşürüp yükselttiğimizde bariz bir şekilde aradaki farkı görebiliyoruz fakat kaplama aktarım bütçesi ekran kartı belleğinde ciddi oynama yaptığı halde oyun içinde bir fark göremiyorum, ne işe yaradığını bilen var mı?
vram allocation ile anlık vram kullanımı farkını kabaca anlatmak gerekirse vram'i oyun için rezerve ediyor o ayar, vram kullanımında gördüğünüz artış bundan kaynaklı. Niye allocation ayarı var bilmiyorum hatta ilk defa Bannerlord'da gördüm.Yeni güncelleme gelmediği için doğal olarak konuşacak bir şey kalmadı. Hazır boşluktayken bir soru sormak istiyorum fikri olanlar cevap verirse veya tahminlerini söylerse sevinirim.
Oyunda kaplama aktarım bütçesi tam olarak ne işe yarıyor? Kaplama kalitesini düşürüp yükselttiğimizde bariz bir şekilde aradaki farkı görebiliyoruz fakat kaplama aktarım bütçesi ekran kartı belleğinde ciddi oynama yaptığı halde oyun içinde bir fark göremiyorum, ne işe yaradığını bilen var mı?