batuhanduman
Güncelleme ne zaman gelir, ne büyüklükte olur?
Last edited:
kın mı üreticeğiz ?1.2.0 ı getirmeye uğraşıyorlar. Patch notlarından anlaşıldığı kadarıyla çok büyük bir şey değil lakin kılıç kını üretebiliyor olmamız ileride gelecek şeylere dair güzel bir sinyal bence.
Evet, 1.2.0 güncellemesiyle birlikte artık oyunda silah üretebildiğimiz gibi kın da üretebileceğiz.kın mı üreticeğiz ?
6 ayda adam etseler sonraki 6 ayda içerik yağmuruna tutmaları lazım. Ancak böyle bir yere gelebliir.Tam sürüm 1 yılsa oyun 6 ay içerisinde adam olur bence. 1 Ayda bir büyük güncelleme gelir.
acaba sadece görsellik mi katacak yoksa bir özelliği olacak mıEvet, 1.2.0 güncellemesiyle birlikte artık oyunda silah üretebildiğimiz gibi kın da üretebileceğiz.
her ikiside olur diyebilirim emin olmamakla birlikte. Zira bahsettiğimiz şey kılıç kını. İlerideki güncellemelerde zırh da üretebileceğimize kesin gözüyle bakıyorum ben. Zaten 1.2.0 güncellemesinde kın üretebilme özelliğinin gelmesi de bu yüzden önemli.acaba sadece görsellik mi katacak yoksa bir özelliği olacak mı
ya hocam zırh yapma olayını bende cok istiyorum ve hava katar demircilik mekaniğine hep eksik gibi geliyo bana ama eklenmiyecek dedi modun biri quanın yayının da.
Link atabilir misin?ya hocam zırh yapma olayını bende cok istiyorum ve hava katar demircilik mekaniğine hep eksik gibi geliyo bana ama eklenmiyecek dedi modun biri quanın yayının da.
keşke maden felan da olsa stronghold gibi.ya hocam zırh yapma olayını bende cok istiyorum ve hava katar demircilik mekaniğine hep eksik gibi geliyo bana ama eklenmiyecek dedi modun biri quanın yayının da.
yayın süresi oldukça uzun istersen bulup bakabilirsinLink atabilir misin?
Ümidi kaybetmemek lazım ekleme planlarının olmaması eklemeyecekleri anlamına gelmez. Zira başta erken erişimde türkçe de olmayacaktıEvet zırh yapılmayacak dedi geliştrici ama ileride eklenecek bazı şeylerin arasına sıkıştırılır belki 100 kişi çalışıyor boş durmayacaklar zamanla eklenir yeni şeyler.
6 ayda adam etseler sonraki 6 ayda içerik yağmuruna tutmaları lazım. Ancak böyle bir yere gelebliir.
Yay ve Okta üretebilsek güzel olur