Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Yalnız "Origin" görevleri olması güzel olmuş, eğer bu görevler her kültür için birbirinden farklıysa ve karakterin geçmişi de kültüre göre farklıysa çok güzel bir yenilik olmuş. (Umarım aynı kardeşleri kurtarma göreviyle başlamıyordur tüm kültürler)

Edit: Bütün kültürlerin başlangıç hikayesi aynıymış :sad: Umarım ileride yapılan kültür seçimi ve diğer seçimlere göre farklı origin görevleri/hikayeleri eklenir.

Edit 2: Banner Editor'e kesinlikle daha fazla renk/simge/özelleştirme seçeneği lazım. Ayrıca eski müziklerin rework olarak eklenmesi çok güzel olmuş, umarım hepsi eklenmiştir bu şekilde.

Şehirlerin (kale-köyler de büyük ihtimal) aynı olması kötü olmuş, bütün yayınlarda girilen "Empire" şehirleri birbirinin aynı, kuşatmalar pek eğlenceli geçmeyecek anlaşılan; bu kadar uzun sürmemeliydi sahne tasarımı.

Envanterde kuşanılan siah/zırh vs. kaybolmuyor envanterden yer kaplıyor, düzeltirilir umarım.

Bir de campaing movement'ın biraz arttırılması lazım, çok yavaş Warband'e göre. Hızlandırdığınızdaysa nerde ne oluyor anlaşılmıyor ana haritada.
 
Last edited:
JUB64G.png


Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Şuan indiriyor olabilirdim aşırı sinir bozucu bir şey.
 
Vatana millete hayırlı olsun dünya gözüyle gördük. Çalışmalarınızın devamını dilerim TW ekibi. En yakın zamanda buluşmak üzere Bannerlord!
 
Warband dolayısıyla elde ettiğim ekstra %10 indirimi pek de umursamadan aldım keyimi Taleworlds sitesinden Türkçe sürprizi çok hoş olmuş ama böyle bir şeyin hazırlandığı acaba neden belirtilmedi daha önceden ilginç..
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom