Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Abi bağımlılık gibi bir şey bu , ctrl+x basıp o askerleri toplayip sarranidlere saldirmazsam içim eriyor. Hilesiz oynsmayida bir turlu beceremiyorum , parsmin yettiği kadar acemi toplayip haydutlara saldiriyorum tecrube kazanip para kasayim diye ama yok , olmuyor beceremiyorum habire esir düşüyorum en son kervan yağmalamaya çalışıyordum dedim ne yapiyorum ben.
Yok dostum o ctrl+x muhabbetini yapmayalı yıllar oldu da harita olayında çok sıkılıyorum ben. :grin: O yüzden ctrl+mouse tık candır.
 
J8wqj6.png
[URL

gemiyle ulaşım mı eklenmiş? Bi daha baktım anakıtadaymış
 
Genelde bazı oyunlar Çin'e farklı sürüm olarak çıkıyor. Oradaki komünist baskıcı rejim çoğu şeye sansür getiriyor. Belki oraya farklı sürüm olarak çıkmıştır. Değişik kuralları var onların.
 
Oyundan soğudum resmen, geçmiş belirleme kısmı bi ayrı, npclerin suratları bi ayrı (acayip kötü), çocukların tipleri bir ayrı (keşke olmasaydı). Grafikler desen bana downgrade'in ağababasını yemiş gibi görünüyor. Köylerden adam toplamayı geri getirirler diye ummuştum, görünürde o da yok. Atın bu kadar önemli olduğu dönemde hala herkes süvari herkes doğuştan binici, kolayca at bulunabiliyor vs vs.
Yüzler gerçekten dediğin gibi berbat. Tüm erkek karakterlerin suratı sarkık testislere benziyor. Taleworlds'un acilen üzerinde çalışması lazım.
 
Beta ya gelen son güncelleme ile oyuna Çince ve Türkçe dil seçeneği eklenmişti. Muhtemelen Türkçe de olacak.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom