Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Şu ekşideki yazıyı okurken acayip asabım bozuldu. Sabah sabah sinir oldum. Bu kadar iğreti bir platform daha önce hiç görmedim. Sanki oyuna ortak oldu, yatırım yaptı. Zaten tüm özellikler tam olsa adamlar neden erken erişim çıkarsın? Erken erişimin olayı oyunu eksikleriyle çıkarıp, geri dönüşleri de değerlendirerek tamamlamak değil mi? Burada da var bir kaç arkadaş. Gönderilerindeki negatifliği oturduğum yerden hissedebiliyorum. Artık postlarını görmemek için engelleyeceğim o derece.

Yurt dışı çıkış fiyatı ile ilgili bir yorum yapamayacağım zira piyasayı bilmiyorum. Türkiye için 80-120 lira arası bir fiyat bekliyorum. Neyse, yıllardır beklediğimiz oyunun çıkış tarihi belli oldu. Mutluyum, umutluyum. Geri sayım başlasın! :smile:
 
Çıkış tarihi hayırlı olsun, umarım istenilen başarıya ulaşılır. Fiyat konusunda en azından Türkiye için fiyatın normalin üstünde olduğunu düşünüyorum. Öncelikle yapmış olduğunuz maliyet hesaplarıyla bu sonuca ulaşmış olabilirsiniz fakat vermiş olunan fiyat, muhtemelen arz/talep dengesinde yukarıda bir yerlerde yer alacak en azından Türkiye için. Fiyat düştükçe Türkiye içinde talebin daha çok olacağı kanısındayım.

Saygılarla, başarılar.
 
Abi blog yayınlanacak diyorsunuz o gün gece 11 den önce yayınlanmıyor hatta diğer güne sarkıyor.Martta oyun çıkacak diyorsunuz Mart 31 ne gözünü seveyim.Adamlar ciddi ciddi mart’ı sonuna kadar kullanmış.Bari 30 olsaydı warband’ın 10.yılına denk gelseydi.Millet dalga geçiyordu gerçek oldu gülsem mi ağlasam mı çıkış tarihine bilemedim.:grin:
 
Zaten tüm özellikler tam olsa adamlar neden erken erişim çıkarsın? Erken erişimin olayı oyunu eksikleriyle çıkarıp, geri dönüşleri de değerlendirerek tamamlamak değil mi?
Güzel. Şimdi şunu sor kendine; "bunca yılın ardından neden erken erişim?"

Lütfen bana oyun geliştirmeyle alakalı yorumlarla gelmeyin. Bunu sizden daha iyi biliyorum.
 
150 yerine Epic games'te yılbaşı kuponunuz varsa Red Dead Redemption 2 indirimini bekleyin 170'e onu alın beyler. Kendi adıma erken erişimde geleceği belirsiz bir oyuna 150 tl verilmez.
Bannerlord tarzı bir oyun varsa paylaşın buradan bende alayım, yoksa oyun 100 lira olsa ne olur 10 lira olsa ne olur alıp ne yapayım..
 
Öğrenci olmanın da verdiği psikolojiyle açıkçası 150TL gözüme kocaman geldi ne yalan söyleyeyim. :roll:
?? Yapacak bişi yok, bende de 2 üni harcı, gss primi ve 1 yıllık prim borcu var, bu ara hepsi üst üste geldi, 100 lira altı olsaydı rahatlayacaktim ama elden birşey gelmiyor. Bir şekilde ayarlayacağım artık.. ??
 
50 dolar - 150 TL fazla olmuş.Cyberpunk şuanda 60 dolar, 170 TL herneyse tabi ki eşi benzeri olmayan bir oyun Bannerlord ama yine de Türkiye için 100 lira olabilirdi.Madem dünya genelinde, Türk oyuncuların satın alma oranı %2-3 'ü kapsıyor o zaman, aynı zaman da devletten bir takım destekler sağlamış, bu durumda Taleworlds daha farkı bir fiyat çıkarabilirdi Türk vatandaşları için.Cyberpunk bile türk para birimine 60 dolardan 170 tl yapmış sonuçta.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom