Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
Bannerlord hakkında genel tartışmaları bu konu altında yapıyoruz.

Anket Geçmişi
E3xOy.png
sUFJm.png
2lxdo42.jpg
2vxmyol.jpg
IrTLP.jpg
z4mte.jpg
Pcz8s.jpg
 
Last edited:
Açıkçası benim tek istediğim çıkış tarihini öğrenmek.  :lol: İlla spesifik bir gün olmasına gerek yok yav şu yıl şu dönem çıkabilir desinler ve arkasında dursunlar.Gerçi bu sene çıkacağı hakkında söylemler vardı ama resmi miydi bilmiyorum.
 
M.ArdA said:
Gamescom'a gidebilirsiniz yahu. Biletleri satın alınabiliyor diye biliyorum ben. Giderseniz selam söylemeyi unutmayın ama!

Alamanya'ya gitmek uçak bileti değil, Vize işleri 1. - 1.5 ay sürüyor. Normal bir Türk Vatandaşı için. Too late.
 
Ben ortaokuldayken okul kantinini işleten bi abi vardı, genç bişeydi daha. Almanya'ya ablasının yanına gittiğinde gamescom'a da gitmiş herif. Bende hevesliyim tabi o zamanlar, yarım saat anlattırmıştım adama...
 
OHH said:
2017 yılında kesinlikle çıkacağı duyurulmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Kesinlikle verilmiş bir çıkış tarihi henüz yok oyunun. Çıkış tarihi ile ilgili en güncel gelişme dün yayınlanan Sıkça Sorulan Sorular kısmında verildi.
M.ArdA said:
Oyun ne zaman çıkacak?
Şu an için bir çıkış tarihi belirlemedik. Oyun hâlâ geliştirme aşamasında ve biz şu ana kadar yapılmış en iyi Mount & Blade oyununu yapmak için çok sıkı çalışıyoruz. Oyuncularımızın oynarken zevk alacağı ve hatırlayacakları bir tecrübe yaratmaya çalışıyoruz. Ve bunu başarabileceğimizden emin olmadıkça oyunu çıkartmayı düşünmüyoruz.
 
E3'deki demoların farklı devletlerle ve haritalarda oynanmış hali olacağını düşünüyorum. Bir ihtimal belki harita üzerinden oynanış gösterebilirler ama sanmıyorum.
OHH said:
2017 yılında kesinlikle çıkacağı duyurulmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Dergiler ve siteler kafalarına göre yapıyor onları biraz, resmi bir açıklama yok. Yanlış anlaşılmasın ama hep söylüyorum, 2017'de çıkacağını düşünmek pek gerçekçi değil.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom