Mount and blade 3 ne zaman cikacak duyurmuslarmi![]()
![]()
![]()
Kardeşim gtx 950m ile bannerlordu 720p veyahut 1366x768 çözünürlüğünde low-medium ayarlarda oynayabilirsinarkadaşlar gtx950m ekran kartı i7 ve 16 gb ram ile oynayabilir miyim bu oyunu
Geçen akşam beta kodu yolladılar bana bı yol yapmışım hanıma ertesi gün kendi soruyor oynamicanmi diye ?Hanım oynatacak mı Bannerlordu![]()
Korsancılığı siz niye dert ediyorsunuz. Bunu firma düşünsün. Biz hakkını teslim edip keyfimize bakacağız.Arkadaşlar peki bannerlord korsancılığa karşı nasıl bir önlem aldı? crackwatch sitesinde bir iki güne kırılacak deyip mutlu olan haysiyetsizleri gördükçe inanılmaz sinirleniyorum. Gerçekten bannerlord bu kadar kolay kırılabilir mi? korsancılığa karşı nasıl korunuyor
Bu yorumu sabitleyemiyor muyuz ya.Korsanın en iyi çözümü oyuncuların vicdanı
Optimizasyon yok demekHeyecanıma hakim olarak birşeyler karalamaya çaalışacağım. Ana menüyü açtım ve uzunca bir süre bekledim, o harika epik müziği hissettim. Giriş kısımları çok hoş olmuş, aile geçmişi vs. Ve devamında başlayan quest da hoş. Güzel bir lore bizi bekliyor gibi tüm taraflardan o imparatorluğu yıkıma sürükleyen savaşı dinliyoruz.
Ama çok sıkıntılar var... Ani fps dropları yaşıyorum. Yer yer oynanmayacak hale geliyor. Gtx 1650 i5 9. nesil be 8gb ram, notebook un fan temiziğini vs yeni yaptırdım. Tüm bunlara rağmen performans sıkıntılıysa bu oyun iyi optimize değil mi demek?
Ve son olarak turnuvalarda her vuruşumda ahalinin tezahüratı...