hyperman293
Regular

galiba oyun adam seçiyor adamına göre muamele yapıyor
Siege modu ne zaman açıldı arada bakıyorum ama göremedim.
Siege modu arada bir açılıyor diye biliyorum, ama şimdi sanırsam sürekli bir aktif sunucu yapmışlar, o değilde siege sunucusunda ping bende dengesiz sizde de aynı sorun varmı?
Ben dün zorla bir kaç kere girebildim. Her girdiğimde de oyun çöktü. Dün siege sunucularına girerken aynı böyleydim
ryzen 5 3550h+gtx 1650 laptopumda "very high" ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum arada 46 fpslere kadar düşüyor tek sorun bu.gtx 1650 i5 9300h ve 8gm ram ile low da bile kasmadan oynayamıyorum. her update geldikçe benim performansım daha da düşüyor
Siege nasıl olmuş o yüzden bilemiyorum. Sadece çanları duyabildim çok hoş bir detay olmuş
Ertelenmiyor. Ofisi kapatıp evden çalışmaya başladılar ama 31 martta kararlı olduklarını söylediler.beyler bu corona virüsü yüzünden oyunun erken erişimi ertelenir mi yada ertelenecek diye bir duyuru yapılmadı dimi
Bugün yine baya key dağıtılmış anladığım kadarıyla, bir kontrol edin arkadaşlar.
Yeni geldi üstad, selamlarBugün yine baya key dağıtılmış anladığım kadarıyla, bir kontrol edin arkadaşlar.
Viking Conquest live action traileri oyun çıkmadan 1 hafta önce paylaşılmıştı. (Trailer şart ya yavaştan gaza gelelimOyunun çıkmasına zaten 10 gün bir şey kalmış, artık şu saatten sonra key, trailer, blog vs. beklemenin pek de gereği yok.