Ben durumu anladım Steam'deki satışına oranla belli miktarda keyi Steam'den talep edip başka veya kendi sitelerinde satabiliyorlarmış yani Steam keyi bunlar aslında. Aynı keyleri kendi sistemlerine de geçirerek bu şekilde kendi sitelerinde de aktivasyon sağlıyorlar. Bu sayede Steam kendi ekosistemine yeni potansiyel müşteriler katmış oluyor, reklam gibi düşünün. Yani Steam'in kârı bu, bu işten. Burada böyle yazsa bile yine de kendi partnerlik sözleşmelerinde geçen maddelere bağlı bu anlaşma. Keylerin ücretsiz üretildiği söyleniyor ama satışı üzerinden para kazanılıp kazanılmadığı söylenmiyor. Sözleşmelerde kelimelerin neyi ima ettiği çok önemlidir. Yine de bilgi için teşekkürler. Ergen gibi "of puf" yapmasaydın da düzgünce açıklasaydın ama daha iyi olurdu. Ben kaynağını bulamadığım için mantığıma da sığmadığı için yanlış bilgi dedim, sen de kaynağınla doğrusunu bildiğini düzgünce açıklasaydın keşke, atar yapmaya lüzum yok. Neden forumlarda insanlar bu kadar gergin oluyor anlamış değilim. @fame0606
Keyi Steam üzerinden aktifleştirebiliyormuşsun yani atölyeye ulaşabileceksin. Sadece Epic üzerinden alanlar ulaşamayacak. Çünkü atölye Steam'in atölyesi. Modçular modlarını sadece oraya koymak istiyorsa koyar istemiyorsa siteye manual olarak koyar. Sen de alır mod dosyasına kopyalarsın launcher'dan aktif edersin bu kadar. Çok uzun veya zor bir süreç değil. Dert edecek bir şey yok bence.Bir iki kişiden daha duydum bunu, kesin doğru ya da yanlış diyen var mı ya da niye öyle bir olay var? Mantıksız değil mi dışarıdan aldın diye atölyeye ulaşamaman?