Benim anlamadığım şey, insanların şu oyuna Warband'in grafik yemiş hali demesi. O zaman Counter Strike neden güncelleniyor, değil mi? CS 1.0'da bırakmaları lazımdı. Half-Life 2, Crysis 2, GTA 4-5, Mass Effect 2-3, Witcher 2-3 vb. oyunların hiçbirinin çıkmaması gerekiyordu. Grafikler gelişiyor, farklı özellikler geliyor fakat geri kalanı hemen hemen aynı şeyler. Bi siz akıllısınız, tüm oyun camiası aptal. Oyunun Early Access olduğu yazıyor.
Early Access nedir?
"
Erken erişim,
erken finansman,
alfa erişimi veya
ücretli alfa, tüketicilerin çeşitli
geliştirme döngülerinde (ön alfa, alfa, beta) bir oyun için ödeme yapabilmesini ve ön sürüm ve sonraki tam sürümlerine erişebilmesini, bir yandan da
geliştiricinin oyun üzerinde çalışmaya devam etmek için bu geliri kullanmasını sağlayan fonlama modelidir. "
- Wikipedia
Ne olduğunu öğrendik. Arda'nın dediği gibi daha oyunu oynamadan oyuna Warband'in grafikli hali demek tam olarak neden bu oyunun Türkçe dili bile hak etmediğine çıkıyor. Daha sert gideceğim ama sektörü benden daha iyi bilen üstün seviyeli arkadaşlarla çatışmak istemiyorum. Bannerlord'un sağladığı oyunu, özellikleri sağlayan bir tane oyun söyleyin bana da gidip onu oynayayım. Paramız cebimizde kalmış olur, değil mi? 150 lira ederinde fiyat arkadaşlar. Early Access'te 50-80 olsun, tam sürüme çıkınca 150 lira olsunu siz biz yaparız ama firma yapamaz. Tek kuruş bile önemli bir şirket yönetmek için. Firates arkadaşımızın dediği gibi almamakta serbestsiniz ama o özellik yok bu özellik yok oyun kesin tırt demekte serbest değilsiniz.