Eğer başvuru kabul edilirse e posta yolu ile iletişime geçecekler (yani öyle tahmin ediyorum). Ne yapmamız gerektiği e posta içeriğinde anlatılır..Si Shade said:Ben olayı tam anlamadım doldurduktan sonra ne olması lazımVarrak said:![]()
Eğer başvuru kabul edilirse e posta yolu ile iletişime geçecekler (yani öyle tahmin ediyorum). Ne yapmamız gerektiği e posta içeriğinde anlatılır..Si Shade said:Ben olayı tam anlamadım doldurduktan sonra ne olması lazımVarrak said:![]()
a4 said:bi mod patlatir miyiz reyiz?
White Snake said:Gamescomda açık beta duyurulucak. Hissediyorum![]()
Video gelecek nasipse, çünkü yine 3 karakter olmak üzere sp oynamaya açık olacak.. Enis kirazoglu instagrandan hikaye atti, oynadım video geliyor diye ama daha bişi yok, bakalım beklemedeyiz.. ??OktayHan said:Gamescom 2019'da Singleplayer oynanış videosu görecek miyiz yoksa sadece Multiplayer mı olacak?
Bu arada çıkış tarihi herkese hayırlı olsun.
Millet 2016'da beklerken 2019'da çıkmaz derken haklıymışsınargon45 said:2020'de erken erişim... Allah akıl fikir versin; oyunu hala bekleyip erken erişimi çıkış tarihi olarak görenlere de. 2017'de olsa neyse derdik (gerçi 2017'deki oyunla alakası kalmamış - olumsuz olarak - orası da ayrı) GG WP.
Harbiden adam haklıymış.HUMMAN said:Millet 2016'da beklerken 2019'da çıkmaz derken haklıymışsınargon45 said:2020'de erken erişim... Allah akıl fikir versin; oyunu hala bekleyip erken erişimi çıkış tarihi olarak görenlere de. 2017'de olsa neyse derdik (gerçi 2017'deki oyunla alakası kalmamış - olumsuz olarak - orası da ayrı) GG WP.![]()