Mount&Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
VaegirianS said:
Tiags Luvianne Versorium said:
ramsay-bolton_596501.jpg
Bu çapta olmayacaksa hiç olmasın. :lol:
  :grin:  :grin:  :grin: foto efsane  :grin: aynen bunun gibi olsun istiyorum zaten. Konumuz işkenceden nerelere geldi. A dur bir dakika insanlar karşısındakine verecek bir cevabı olmayınca ne yapar ? Size sorum bu : a) vermek için bir cevab arar arar bulamaz b) ( genelde acizlerin taktiğidir ve ekseriyetle ergenler kullanır.) karşısındakine güler alay eder ama fikir hakkında hiç bir şey belirtmez çünkü verecek bir cevabı yoktur.Neyse boşverin Agahhajahahaahhahahaa fotoyu cok beğendim dostum eline sağlık.
Çok hızlı ilerlemiyor muyuz?
 
Ben Taleworlds' ün E3' te çıkış tarihi açıklayacağını sanmıyorum. Nitekim önceki organizasyonlardan bir şey çıkmadı. Bence Taleworlds ne zaman emin olursa o zaman açıklayacak çıkış tarihini ki ben emin olduklarını da sanmıyorum. Oyunun iskeleti hazır görünüyor. Bence birkaç şey daha ekleyip son düzenlemeleri yapıp anca seneye çıkarırlar. Umarım yanılıyorumdur ama değil çıkış tarihi verme;çıkış tarihi tahmini bile yok geçen senelerde 2015 sonu 2016 başı fln dedikoduları, muhabbetleri dönüyordu ben çok inanmıştım ama yine bir şey çıkmadı. Sonuçta bence çıkış tarihi verip 2 ay sonra çıkaracakları yok. Dediğim gibi umarım yanılırım.
 
"The game's release date is aimed at Q3 2016, which was confirmed at Gamescom 2015."

Düzenleme: Yalnız Vikipedi'nin Türkçe sayfasında şuna da rastladım "The PC Gamer Weekend Livestream'ın 2.Gününde oyunun 17 Mayıs 2016 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklanmıştır." :lol:
 
|GladiatoR| said:
Tüfekçi Başı said:
Ne zaman bu mübarek E3?
http://lmgtfy.com/?q=E3+2016
Abi bunu yapmak çok zevkli ya kusura bakma saygısızlık olarak anlaşılmasın  :lol:

Hımmm demek 14-16 haziran arasında. Yakın yani.

Saygısızlık ne yaptığından çok nasıl yaptığınla ilgili aslında. :smile: Gayet zekice ve samimi geldi bana, bunun için teşekkür etmem lazım. Yalnız ben buraya bakacak herkes adına da soruyorum. O da ayrı bir konu :smile:
 
vikipedi nin herkes tarafından değiştirilebileceğini unutmayın 2013 te de biri  çıkış tarihini viki de haziran 2013 yapmıştı bayağı haber falan çıkmıştı çıkış tarihi yayınlandı diye :grin:
 
Vikipedi sayfasında  PlayStation 4, Xbox One ve Mac üzerinde olacağı da yazıyor bu bilgi doğru mu? Mac üzerinde olursa iyi olur yoksa oynama şansım düşük.
 
Carnivore said:
vikipedi nin herkes tarafından değiştirilebileceğini unutmayın 2013 te de biri  çıkış tarihini viki de haziran 2013 yapmıştı bayağı haber falan çıkmıştı çıkış tarihi yayınlandı diye :grin:
Kaynak belirtmek zorunda ama. Eğer yoksa bu maddenin doğruluğu bilinmemektedir gibisinden üstte bir ibare çıkar.
 
Gençler bir haberde okuduğuma göre tüm Mb serisi 10 milyon kopya satmış sizce Bannerlord ne kadar satar, bu sayıya tek başına ulaşır mı ?
Not :razz:ardon 6 imiş. http://www.merlininkazani.com/Mount__Blade_6_milyondan_fazla_satti-haber-82995p1.html
 
Bence kesinlikle satar. Zaten oyuncuları Mount & Blade'e bağlayan birkaç temel özellik var:kendine has havası ve çoğu RPG'den ayıran özelliği - ki bana göre - abidik gubidik büyüler yok. Tamamen gerçek dünya. E bide buna grafik + varolan oyuna iyileştirmeler,geliştirmeler,hikaye vs. vs. eklenince neden olmasın :smile: ?
 
SinCap said:
Ulan erasmus'a gitmeden çıkarsa kutulu alırım oynarım yurtta diye düşündüm dönüyorum halen çıkmadı. Vay anasını be

Sen ne diyon o sene üniversiteyi kazananlar bir kaç hafta sonra mezun oluyor :grin:
 
Arkadaş çıkartın artık şu oyunu, en azından bir demo atın.

Kaç sene oldu yav ayıptır keşke hiç duyurulmasaydı. :facepalm:
 
Gençler modları oyuncular mı yapıyor genelde? Taleworlds kendisi mod yapamaz mı? Mesala Got modu yapıp DLC şeklinde çıkarsa hem daha iyi hem daha karlı olmaz mı?
 
Telif hakkı alınması lazım da adamlar daha oyunu bitirememiş bizim konuştuğumuz konuya bak. Hele bi Bannerlord çıksın da modcularımız "GOT-LOTR vb." modları yaparlar.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom