Mount & Blade II: Bannerlord Steam Mağaza Sayfası Açıldı!

Users who are viewing this thread

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
n2YLva.png
Merakla beklediğimiz Mount&Blade II: Bannerlord'un Steam Mağazasındaki sayfasına sonunda kavuştuk!
İlk olarak TaleWorlds Genel Müdürü Ali Erkin'in bugün akşam saatlerinde Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gün yüzüne çıkan sayfa, daha sonra Mount&Blade'in resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Mount&Blade II: Bannerlord Steam Mağaza Sayfası

Peki bu Steam Mağazası sayfasının yayında olması ne anlama geliyor?
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki bu adım oyunun yapım sürecinde önemli bir adım. Dünyanın en büyük oyun platformu olan Steam'in milyonlarca kullanıcısı artık Mount&Blade II: Bannerlord hakkında kritik bilgilere, ekran görüntülerine ve fragmanlara erişebilecekler. Yapımı bu sayfa üzerinden takip ederek oyun hakkındaki her gelişmeden haberdar olabilir istek listenize ekleyebilirsiniz. Bir başka anlamı ise oyunun çıkışına doğru adım adım yaklaştığımızın bir göstergesi.

Steam Mağazası sayfası bizlere Mount&Blade II: Bannerlord hakkında yeni ve önemli bir bilgiye de ulaşmamızı sağladı. Yapımın resmi olan minimum sistem gereksinimleri de böylece ortaya çıkmış oldu.

Sistem Gereksinimleri
MİNİMUM:
İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
İlave Not: Bu değerler oyununu çıkışına doğru değişiklik gösterebilir.

Steam Sayfasındaki akıllara takılan bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Bu konuyu hazırlarken kontrol ettiğimde de bu sorun devam etmekteydi. Desteklenen Diller kısmında sadece İngilizce dilinin gözükmesi bazı arkadaşların merakına yol açmış. Armağan Yavuz'un da Ali Erkin'in de daha önce yaptıkları röportajlarda defalarca belirttikleri üzere Bannerlord Türkçe Dil Desteğine sahip olacak. Henüz bu konuda detaylar belli olmasa da bu bilginin teyitli bir bilgi olduğunun bilinmesi gerekli. Steam sayfasında böyle gözükmesi hakkında ise bu durumun fazla büyütülecek bir sorun olmadığını belirtmek gerekli. Oyun hakkında bazı detaylar henüz belli olmamış, bu yüzden sadece İngilizce dili destekli olarak gözükmekte. Steam program diliniz İngilizce olmadığı taktirde "<Steam dili> desteklenmemektedir" uyarısını her Steam oyununda
görmeniz normal bir durum. Endişeye mahal yok yani.

Bannerlord'u takip etmeyi ve İstek Listelerinize eklemeyi unutmayın!
 
CavalryMan said:
Böyle bir konu için çok erken, oyun sanki bir kaç ay içinde çıkacak bir konu gibi açmışsınız. Gerek yoktu böyle bir konuya.
Bu oyun için ortada olan beklentiyi göz önüne alırsak, bu tarz gelişmelerde en azından bilgilendirici bir konu açmak bence erken olsa bile gerekli bir etken. Oyun öyle ya da böyle çıkacak sonuçta. Meraklısı gerekli bilgiye ulaşabilsin de erken veya geç benim için fark etmez.
 
Olayı Merlin'in Kazanından öğrendim. Steam sayfasını açtığımda sevinmem ve üzülmem bir oldu. Bannerlord Steam sayfası.. Bu gerçekten güzel bir şey.
Oyunun güzelliğini ve sistem isteyeceğini biliyordum ama yine de en az i3 gerekeceğini düşünmemiştim. Bilgisayar kaldırmasa da oyunu yine de satın alacağım.
GTA 5 açıyor bilgisayar umarım, Bannerlord'ta da sıkıntı çıkarmadan oynayabilirim.. İnşAllah.
 
CavalryMan said:
Böyle bir konu için çok erken, oyun sanki bir kaç ay içinde çıkacak gibi bir konu gibi açmışsınız. Gerek yoktu böyle bir konuya.

Steamde birçok oyun erkenden mağaza sayfasına gelir.Gayet doğal.Kaldı ki oyun en kötü ihtimalle birkaç ay içerisinde erken erişime çıkacaktır.2016 içerisinde gerçekleşmesi ihtimal dahilinde olmasına rağmen zor denildi.Bu da mantıken en kötü 2017'nin ilk çeyreğini işaret ediyor.Bana kalırsa beklediğimizden bir-iki adım erken bile gelecek.Bu adımı atmaları önemliydi.Steam platformu işin bitmek üzere olduğunu gösteriyor.Kısacası; 'BENCE' gerçekten de birkaç ay içerisinde oyuna en kötü ihtimalle erken erişim yoluyla kavuşacağız.
 
Oyunun minimum özelliklerinde i3 işlemci diyor, adamda daha üstü i5 işlemci var, oyunun özelliklerinde GT730 ekran kartı diyor, adamda daha üstü GT930 ekran kartı var, oyunun özelliklerinde 4 GB ram diyor adamda daha üstü 8 GB ram var. Kendisi arada bu kadar fark varken oyunu rahatça oynayabileceğini kestiremiyorsa evet dalga geçerler tabii. :neutral:
 
@Conchobhar Kendinde baktıysan işlemci ve RAM belirtilen minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. Yalnız ekran kartını da yazarsan iyi olur, en önemlisi o.
 
Back
Top Bottom