Mount&Blade II: Bannerlord | Developer Blog 10!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Şu modlamayı kolaylaştırma çok güzel olmuş blog 8 deki editörde modcuların kullanımına acılacakmış kodlamada kolaylaşacakmış süper ya bu oyuna mod yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Blog 8 deki editör Warband'daki Edit Mod gibi değil mi ? Yoksa yeni bir araç mı ? Ben Warband'daki Edit Mod gibi düşünüyorum, yani bir ekleme yeni bir şey gibi düşünmüyorum.
 
Bu aralar konu sürekli yapımcıların uğrak yeri haline geldi.Ama sadece konuya göz gezdirip gidiyorlar.Serdar abi paylaşımların olacağını ancak şu anda daha büyük birşeylerin hazırlığı içerisindeyiz demişti.Bundan anladığım büyük şeylerin Gamescom fuarı sırasında paylaşılacağı yönünde.Peki olacak denilen paylaşımlar nerede?
 
Şuana özel bişey değil  sürekli bakıyorlar konuya yani bişey geldiği yok merak etmeyin daha 2 sene falan bekleriz bannerlord için
 
Gamescomda patlama olsa nolcak çıkış tarihi de vermiyeceklermiş gamescom da gene bizi heycanlandırıp beklemeye mahkum bırakıcaklar inşalllah bu beklemenin sonunda iyi bir oyun çıkar.
 
Desteklememin tek sebebi bir türk olarak crysis yapımcıları ve mb yapımcılarının böyle güzel orta çağ temalı bir oyunu türkçe destek ile çıkarmaları. Bu böyle devam ettiği taktirde alırım. "Viking i hayatta almam tr destek yok"  hayatimda geliştirilmesi en uzun bildiğim proje avatar filmiydi.adamlar efsane yapmışlardı. Umarım buda öyle olur. "ELBETTE TURKCE "olarak :smile:
 
Oyun çıktığında türkçe dil desteği çıkmazsa elveda mount and blade.La infamous second son da türkçe seslendirme bile var :/
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom